Advertorial

Fitness Solutions and World Class Romania - a Partnership Covering the Whole Country

  
  Parteneriatul dintre Fitness Solutions si World Class Romania se dezvoltă cu deschiderea de noi sali de fitness, in prezent fiind in derulare proiecte de anvergura – cluburi in hoteluri de top, precum Grand Hotel Rex din Mamaia, Radisson Blu si JW Marriott din Bucuresti. Acestea vor intra in lantul World Class Romania, alaturi de celelalte sapte cluburi - cinci in Bucuresti, unul in Timisoara si unul in Cluj-Napoca. 
 
  
  ”Suntem unicii furnizori de echipamente ai celui mai important operator din tara pe acest domeniu datorita calitatilor incontestabile ale aparatelor pe care le furnizam, provenind de la Nautilus, un partener traditional, si Teca, un producator italian care, de asemenea, are echipamente performante. Este clar pentru oricine ca hotelurile unde au fost infiintate asemenea sali, mai ales cele de 4 si 5 stele, au anumite standarde la care nu renunta, mai ales cand este vorba de dotarea unei sali de fitness”, arata domnul Sergiu Tamas, General Manager al firmei Fitness Solutions. ”In derularea acestei colaborari pe termen lung au contat si vor conta caracteristicile aparatelor, din gama profesionala sau semiprofesionala, si, la fel de important, serviciile pe care le asiguram: mentenanta, interventie rapida, consultanta in ceea ce presupune infiintarea si administrarea unei sali de fitness. Data fiind amploarea dotarilor, cantitativ vorbind, am demonstrat si capacitatea noastra de a gestiona proiecte de anvergura”, a mai adaugat Sergiu Tamas.
    Infiintarea unei sali de fitness intr-un hotel este un ”added value”, crescand incontestabil gradul de ocupare, indiferent daca acea sala apartine hotelului (cu circuit inchis ori este deschisa publicului) sau daca este un business separat administrativ. Tot mai frecvent, in studierea ofertei unui hotel, clientii vor sa stie daca au posibilitatea de a merge intr-o sala sau un club de fitness, dotata cat mai bine.
    World Class Romania a dezvoltat cluburi in locatii precum mall-uri si cartiere rezidentiale, dar a intuit ca hotelurile au un potential deosebit. ”Hotelurile sunt printre cei mai buni clienti ai nostri si cu rezultate foarte bune, deoarece oaspetii acestor hoteluri, atat ai celor de business, cat si de relaxare, au in general un stil de viata activ, orientat catre miscare, intretinerea sanatatii si a aspectului exterior”, puncteaza General Managerul Fitness Solutions. ”Si chiar daca persoana respectiva nu este una foarte activa fizic, cazarea la hotel poate insemna pentru el o noua experienta interesanta, ceea ce il va fideliza”, adauga domnul  Tamas. Nu este mai putin adevarat ca sala de fitness este si o ocazie de socializare, un loc de intalnire a celor cu preocupari asemanatoare, ceea ce va fi luat in calcul de catre managerii de hotel care sunt atenti la modul in care isi petrec timpul clientii lor. Integrarea salii de fitness intr-un concept mai larg, care sa includa SPA, sauna, masaj, piscina si alte servicii, este deja un peisaj obisnuit in marile hoteluri. Practic, restul facilitatilor sunt de neconceput fara sala de fitness. ”La cerere, putem asigura servicii complete atat pentru o sala de fitness, cat si pentru aceste proiecte mai ample, care sa cuprinda toate serviciile necesare unui hotel sau unui club independent pe partea de SPA & wellness”, incheie domnul Sergiu Tamas.
 
 
                               
 
Contact: Sergiu Tamas, General Manager Fitness Solutions
Mobil: 0727.608.917
E-mail:
sergiu@fitness-solutions.ro
Web:
www.fitness-solutions.ro
www.worldclass.ro
www.nautiluscommercial.com
www.tecafitness.com
 
Autor: Fitness Solutions
Print Inchide