PROMOTII
KUMA - 20 de ani de reputatie in industria ospitaliera
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Conceptele KUMA pentru spatii publice – Hotel Hilton Otopeni
Lista noutati Detalii
STIRI
Formele moderne KUMA definesc stilul tau de viata
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

ARVO GROUP - Solutii de head-end

   
    ARVO GROUP reprezinta un grup de companii private romanesti, care au drept principale obiecte de activitate integrarea sistemelor de telecomunicatii, furnizarea de servicii de comunicatii si distributia de echipamente electronice asociate, incluzand atat aspectele hardware, cat si pe cele software. Cunoscut pe piata aplicatiilor hoteliere din Romania in calitate de integrator de sisteme si furnizor de solutii, ARVO GROUP ofera sisteme care integreaza tehnologiile audiovizuale si multimedia cu managementul echipamentelor IT si retetelor voce-date.
    Printre cele mai reprezentative solutii, pentru care ARVO GROUP are o adevarata expertiza, se numara sistemele de receptie TV atat analogice, cat si digitale, atat SD, cat si HD. 
    ARVO GROUP a incheiat de-a lungul timpului contracte de reprezentare si colaborare cu producatori de echipamente profesionale de receptie satelit din Romania, Europa, Asia, SUA si Canada. Datorita acestei vaste arii de colaborare, am putut acoperi cererile venite din partea tuturor categoriilor de hoteluri si pensiuni.
Pentru hotelurile si pensiunile de 2-3 stele integram echipamente atat de la firma autohtona TVK, cat si de la firme de prestigiu ca GRUNDIG sau KATHREIN. 
    Pentru categoria de confort 4-5 stele, printre partenerii nostri mai vechi si mai noi enumeram firme ca NOVRA - Canada, IKUSI, SIDSA - Spania, UNITRON - Belgia,  ANEVIA,  LOCATEL - Franta, StreamTel - Italia, GoBackTV, iBAHN - SUA, NET UP TV – Rusia,  KASIL – Coreea s.a., dar si GRUNDIG sau KATHREIN pentru solutiile analogice.
 
    STUDII DE CAZ - instalatii de receptie satelit 
    Atat pentru realizarea receptiei de satelit individuale, cat si a retelelor de distributie a semnalului TV interactiv, firma noastra a ales solutiile potrivite fiecarui client in parte, astfel asigurandu-se cea mai buna rezolvare a problemelor legate de cerintele impuse de un anumit standard hotelier, cat si de posibilitatea financiara de moment a acelui hotel. 
    Astfel, în cazul Hotelului Pullman (fost Sofitel), s-au realizat head-end-uri cu receptie digitala (modulatie QPSK) si iesire modulata analogic, folosindu-se receptoare de satelit twin cu modulatoare incorporate marca GRUNDIG, ce au si posibilitatea decodarii Viaccess, Conax etc. si posibilitatea programarii unor canale cu plata la ore dorite.
    De asemenea, pentru completarea si îmbunatatirea grilei de programe, in acest hotel s-au folosit si receptoare de satelit individuale, cuplate cu modulatoare cu frecvente reglabile, pentru receptia anumitor programe din grila AKTA.
    La hotelul Vega, din Mamaia, pentru alcatuirea head-end-ului s-au folosit module IP NOVRA, care permit receptia unei grile de 47 de canale, dintre care 27 cu plata si 20 free. De asemenea, s-a realizat si o solutie de back-up, printr-un sistem de receptie analogic cu antene de 1,9m si 1,5m.
Hotelul Hilton din Sibiu beneficiaza de un sistem de receptie analogica GRUNDIG, de receptoare terestre pentru 4 canale si de receptoare satelit pentru 39 de canale, care permit accesarea unei grile de 26 programe free si 15 cu plata.
    In Hotel Radisson am instalat o solutie de head-end analogic KATHREIN, care ofera posibilitatea receptionarii unei grile de 25 de programe, avand functie de backup.
In calitatea sa de integrator de sisteme IT&C, firma ARVO GROUP s-a preocupat, in cei 18 ani de experienta, de crearea unei game diversificate si flexibile de solutii, care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai hotelieri, indiferent de categoria de confort din care fac parte.
 
 
 
Autor: Arvo Group
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14