PROMOTII
OFERTA HOTEL & SPA 35 MP
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania” 22 iulie, Bucuresti
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

BIT-SOFT lider national in furnizarea de solutii informatice pentru hoteluri si restaurante

In industria hoteliera exista o competitie puternica, motiv pentru care se cere un sistem managerial profesional, care sa furnizeze nu numai informatii necesare activitatii zilnice, ci sa ajute si la mentinerea serviciilor la un nivel ridicat. In acest scop, BIT SOFT, companie infiintata in 1994, vine cu solutii informatice de gestiune pentru industria hoteliera, devenind lider national in acest domeniu. BIT SOFT si-a adaptat programele sistemului legislativ si a fost primul producator de softuri cu sisteme omologate fiscal.
 
  Primul program de gestiune, numit SITEL, a aparut pe piata chiar in anul infiintarii societatii, avand rolul de a usura munca lucratorilor din front office si in acelasi timp de a conduce la satisfactia oaspetilor, fiind instalat, la ora actuala, in peste o suta de hoteluri din tara.

In continuare au fost lansate programele SIRES, care opereaza evidenta cantitativa si valorica a gestiunii restaurantelor si barurilor, asigurand in acest fel cunoasterea exacta a stocurilor si soldurilor intr-un timp real si, SICAS, care este un program de evidenta a vanzarilor.

La inceputul anului 2000, BIT SOFT a introdus pe piata o noua solutie fiscala, MagisPOS Hospitality 2000, care foloseste un ecran tip touchscreen si este utilizata in restaurante, baruri, fast-fooduri, pizzerii, solutie fiscala de succes, care dupa un an a fost instalata in toata tara. Ca facilitati oferite de MagicPOS Hospitality 2000 pot fi enumerate folosirea tehnologiei sistemului de operare XP PROFESSIONAL, tiparirea pe bon a modului de preparare/prezentare a comenzilor (rumenit, in sange, fierbinte, cu gheata, fara spuma etc.), pentru calcularea incasarilor medii pe client, respectiv a incasarilor medii pe o masa, memorarea numarului de persoane la o masa, mai multe tarife pentru acelasi produs vandut, rapoarte utile privind vanzarile cantitative si valorice pe produse, pe sectii, pe chelneri, pe casieri, pe moduri de plata, pentru ziua curenta sau pentru o anumita perioada, transmiterea instantanee a notelor de plata in contul turistilor cazati in hotel, configurarea usoara a tabelelor de produse, personal, moduri de plata etc. Aceasta solutie asigura eficientizarea serviciului si prin tiparirea instantanee a comenzilor in sectii, excluzandu-se scrierea de mana a bonurilor.

BIT SOFT este distribuitor exclusiv in Romania a produsului Micros-Fidelio, pentru utilizatorii cu necesitati complexe. Acest pachet apartine firmei cu acelasi nume, lider mondial in solutii de gestiune hoteliera si de alimentatie. Fidelio este singurul sistem de gestiune hoteliera recunoscut de marile lanturi hoteliere care, spre deosebire de concurentii sai, are aviz de distributie fiscala in Romania. Softul face ca lucrul cu pachete complexe de servicii sa fie mai usor. Fidelio Front Office furnizeaza rapoarte ale meselor servite, ale datoriilor oaspetilor, informatii despre evidenta sederilor anterioare ale acestora in hotel, accesul rapid la formularul de rezervare combinat cu profilul oaspetelui, al companiei sau al agentiei de turism, mesaje pentru clienti in diferite limbi straine, eliberarea mai multor tipuri de note de plata pentru turist, intr-un mod elegant.

In mai 2007 apare OPERA, o solutie centralizata, care poate rula mai multe proprietati hoteliere pe acelasi server. Are o interfata puternica cu toate sistemele centralizate de rezervari, inclusiv cu marile sisteme de distributie globale (AMADEUS, WORDSPAN SABRE.) precum si cu portalele de internet.
 

 
In cei peste 13 ani de experienta in softul de gestiune hoteliera si case de marcat fiscale, avand clienti in aproape toate judetele tarii, BIT SOFT s-a dorit un promotor al celor mai noi tehnologii. Solutiile distribuite de BIT SOFT trec granitele tarii, existand acorduri de colaborare cu firme din Ungaria, Albania, Croatia, Austria si Polonia.
 
  Rezultatele acestor ani de experienta se vad in atitudinea de orientare spre asteptarile clientilor, programele propuse raspunzand la mare parte din cerinte, fie ca este vorba de hoteluri si restaurante mari sau mici.
 

 
  
Autor: SC BIT-SOFT
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14