PROMOTII
OFERTA HOTEL & SPA 35 MP
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania” 22 iulie, Bucuresti
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Carte de vizita E&G Cosmetic

   
    E&G Cosmetic si-a inceput activitatea de import si distributie de cosmetice si accesorii hoteliere inca din primele luni ale anului 2003, si a reusit nu numai sa se mentina pe piata, dar si sa se dezvolte, desi acest lucru nu a fost usor avand in vedere concurenta stransa dintre noi si companiile mature existente pe piata in momentul lansarii serviciilor noastre.
    Am descoperit in timp ca aceasta nu a reprezentat decat un impuls pentru societatea noastra care intotdeauna ofera clientilor nostrii, mari sau mici, produse cosmetice si accesorii, dar si servicii de cea mai buna calitate la cel mai mic pret.

    Impreuna cu furnizorii nostrii, firme de renume care activeaza in domeniul hotelier de mai bine de 30 de ani, ne ajutam colaboratorii sa multumeasca cerintele exigente ale clientilor lor in ceea ce priveste dotarea camerelor de hotel. Produsele noastre sunt fabricate in cele mai bune conditii si cu tehnologii de ultima ora, respectand reglementarile Comunitatii Europene, avand un design modern, elegant si, in acelasi timp plin de utilitate.
    Calitatea produselor si serviciilor noastre va este garantata de clientii nostri, printre care amintim: lantul Continental, motelurile Petrom, Hotel Iaki- Mamaia, Perla Majestic Grup (Hotel Perla, Hotel Majestic - Mamaia, Hotel Majestic - Olimp), Hotel Meteor - Cometa - Jupiter, Euro Hotels International – Bucuresti, Spitalul Euroclinic – Bucuresti, Hotel Class - Bucuresti, Hotel Gala - Oradea, Hotel Elite - Oradea, Hotel Stil - Cluj, Hotel Comfort - Cluj si multe altele.

    Gama larga de produse ne permite sa fim foarte flexibili la cerintele clientilor nostri. De la produsele cosmetice (sapun, sampon, balsam, lotiune de corp, gel de dus, spume de baie, seturi de periuta si pasta de dinti sau seturi de barbierit) si pana la seturi de ac si ata, servetele parfumate, papuci de unica folosinta, incaltatoare sau produse pentru curatarea pantofilor, toate sunt disponibile in diverse modele, ambalaje si dimensiuni, pentru a fi pe placul celui mai exigent client. Pentru a va putea servi in cel mai scurt timp, dispunem in permanenta de un stoc din cele mai cautate produse, dar exista si posibilitatea de a comanda un set de produse personalizate care sa va reprezinte cu eleganta. Tendinta pietei in acest moment este de a folosi din ce in ce mai mult produse personalizate, care denota un plus de profesionalism si in acelasi timp ajuta la promovarea si sustinerea brandului clientilor nostri. Cu toate ca la prima vedere, achizitionarea unei game personalizate poate parea mai costisitoare, de cele mai multe ori pretul pe produs personalizat este mai mic decat cel al unui produs standard. Singura conditie este achizitionarea unei cantitati mai mari. Multi clienti au luat decizia de a estima consumul pe un an de zile de exemplu si atunci isi comanda produse personalizate, facand de fapt o economie fata de cei care consuma aceeasi cantitate intr-un an, dar se aprovizioneaza lunar cu produse standard. In acelasi timp, castiga si prin faptul ca produsele personalizate ii ajuta la crearea sau mentinerea brandului si a imaginii hotelului respectiv.
 
 
 
 
 
Autor: SC E & G COSMETIC
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14