PROMOTII
KUMA - 20 de ani de reputatie in industria ospitaliera
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania” 22 iulie, Bucuresti
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Echipamente si dotari performante pentru bucatariile profesionale

   
    Rolul firmelor specializate in proiectarea si utilarea bucatariilor moderne este si de a promova utilajele moderne, performante. Nu se mai poate vorbi de o bucatarie moderna fara a mentiona, de exemplu, cuptoarele cu termoconvectie pentru gastronomie si patiserie, mixere profesionale, roboti de bucatarie performanti, fara masini de gatit fiabile cu consumuri energetice reduse si timpi mici de coacere (fierbere). Recomandarea explicita a fiecarui utilaj, a avantajelor pe care le confera folosirea lui, atat din punct vedere economic, cat si al diminuarii efortului personalului care lucreaza in bucatarii, are in cele mai multe cazuri efectul scontat. Nu intamplator am dori sa supunem atentiei un utilaj foarte putin solicitat de beneficiari si de bucatari, dar care este prezent in toate bucatariile profesionale din tarile europene, REDUCTORUL DE TEMPERATURA. In linii mari, acest utilaj duce la scaderea rapida a temperaturii preparatelor culinare. In afara de micsorarea timpului de asteptare pentru racirea produselor, avantajul major al folosirii acestui utilaj este acela ca impiedica dezvoltarea culturilor microbiene, realizand astfel o prelungire a vietii produsului finit.
    Din domeniul utilajelor profesionale nu trebuiesc uitate nici CUPTOARELE CU TERMOCONVECTIE, mai nou intrate in bucataria traditionala romaneasca, dar care castiga teren pe zi ce trece, deoarece au demonstrat atat calitatile lor, cat si eficienta folosirii lor. Ganditi-va ce bine este sa poti pregati carne, legume, peste, in acelasi timp, in acelasi cuptor, fara a se imprumuta mirosurile si cu pierderi minime in greutate a produselor finite. Daca in cuptorul normal, la carne de exemplu, se pierde 40% din greutate, in cuptorul cu termoconvectie pierderea este de maxim 10%. Si asta fara sa mai vorbim despre aspectul pe care-l au produsele realizate in aceste cuptoare, despre faptul ca legumele isi pastreaza culoarea, gustul si nu in ultimul rand, vitaminele. Cu atat mai mult cu cat in astfel de cuptoare folosirea sondei de temperatura iti da posibilitatea obtinerii unei fripturi cu miez copt, fara a se arde exteriorul, indiferent de marimea si de grosimea bucatii de carne. Un alt utilaj performant este asa-numita SALAMANDRA, destinat gratinarii mancarurilor, dar si incalzirii rapide a acestora. Din dotarea unei bucatarii profesionale nu trebuie sa lipseasca nici accesorii precum masina de curatat cartofi, de tocat carne electrica, de taiat legume in diferite forme si dimensiuni, aparatul de feliat electric sau mixerele.
    In functie de dotarile stabilite de comun acord cu beneficiarul, furnizorul de utilaje are obligatia de a coopera cu constructorul pentru realizarea traseelor electrice si a celor de gaz, unde este cazul, a conductelor de alimentare cu apa, interesul comun fiind realizarea unui spatiu de lucru optim si dotat corespunzator.
 
 
SC ALBERGO CONTRACT 
Str. Dudesti-Pantelimon nr. 44, corp Unitatea 1, et. 1,
incinta Antilopa SA, sector 3, Bucuresti
Tel.: 031/432.60.33
Fax: 031/432.60.32
Mobil: 0745.664.467
 
 
Autor: SC ALBERGO CONTRACT
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14