PROMOTII
KUMA - 20 de ani de reputatie in industria ospitaliera
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Studioul inSIGN va propune noul concept de design pentru cladirea in care functioneaza Hotelul Radisson Blu Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Formele moderne KUMA definesc stilul tau de viata
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Euroservice Technology - Pentru spalarea profesionala a materialelor textile, un hotelier care se respecta alege ce-i mai bun

 
    
    Consum redus de apa, detergenti si electricitate? 
    Tehnologii 100% ecologice si inovative? 
    O calitate impecabila a tuturor spalarilor? Profituri substantiale?
   
 
     
 
    Daca toate beneficiile descrise mai sus va suna bine, aveti toate motivele sa descoperiti avantajele competitionale ale sistemelor profesionale Miele si ale detergentilor ESDOGEN de la Kreussler - branduri germane promovate de Euroservice Technology si utilizate zilnic de mii de manageri din intreaga  industrie hoteliera mondiala.
    Miele Professional inseamna 110 ani de inovatie in spalarea materialelor  textile. Cand iti doresti costuri reduse, usurinta in utilizare si spalari profesionale, solutia este Innovation M, mixul ideal intre o masina de spalat performanta, un uscator rapid si economic si un pachet profesional pentru calcat.
    Cele mai importante inovatii Miele integrate sunt cuva HoneyComb™, cu un design     revolutionar ce permite pastrarea intacta a fibrelor textile si care creste de pana la 4 ori timpul de viata al tesaturilor, sistemele inteligente de control Profitronic M si Troctronic, care asigura solutii multiple de spalare pentru utilizatorii din industria hoteliera, sistemul de pompare automat, care dozeaza si disperseaza controlat detergentul lichid, balsamul de rufe, apretul, inalbitorii si ceilalti agenti de spalare si factorul G cu valori pâna la 542G.
 
     Detergentul ESDOGEN inseamna pur si simplu curat pentru industria hoteliera. 
     Sosuri, grasimi, albumina, ulei, sange, vin rosu-
de acum orice tip de pata si-a gasit nasul!
 
                
    Prin cele 4 componente, un detergent universal (Esdogen Detergent) si 3 aditionali (Booster, Alkaplex si Desinfect), sistemul Esdogen de la Kreussler protejeaza eficient materialele textile si elimina toate petele, indiferent de complexitate, de pe lenjeria de pat, halatele de baie, prosoape, servetele, fete de masa, sorturi, uniforme pentru personal etc.
    Sistemul ESDOGEN garanteaza un consum minim de detergent, chiar si la temperaturi de lucru de 40°C, nu contine fosfati, NTA sau substante alcaline puternice, are o biodegrabilitate sporita si lucreaza intr-un interval PH care asigura indepartarea totala a petelor si protectia fibrelor textile. Datorita echipamentului de dozare, pe langa detergentul de baza ESDOGEN, celelalte trei componente sunt utilizate doar daca este absolut necesar, asigurand combinatia perfecta intre costul si efectul spalarii.
    Echipamentele textile impecabil spalate, delicate la atingere si proaspete la infatisare, reprezinta cartea de vizita pentru toti managerii din industria hoteliera. Din toate aceste motive, sistemele Miele si detergentii Kreussler - branduri germane reprezentate in Romania prin Euroservice Technology - reprezinta garantul unor spalari profesionale si foarte profitabile pentru utilizatori.
 
Pentru orice informatie suplimentara va stam la dispozitie.
 
 
 
Autor: Euroservice Technology
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14