PROMOTII
Promotie la vopsele decorative
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
Formele moderne KUMA definesc stilul tau de viata
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Fitness Solutions: cum sa ajungi cu hotelul in Champions League

 
    Cu siguranta, v-ati intrebat de ce unele hoteluri au devenit „locuri de pelerinaj” pentru echipele sportive, indiferent de nivelul la care se angajeaza in competitie. Nu vorbim doar de loturi nationale sau echipe de Champions League. Si patronii unor echipe de fotbal din divizia B considera necesare cantonamentele desfasurate in conditii dintre cele mai bune. Din aceasta perspectiva, atunci cand este demarata o negociere cu managerul unui club care vrea sa organizeze un program de pregatire, ceea ce conteaza cu adevarat este oferta cu care se prezinta hotelierul. Conditiile de cazare, chiar exceptionale, nu vor fi suficiente daca nu exista in dotare o sala de fitness. In lipsa ei, managerul clubului va trebui sa gaseasca alta solutie pentru a completa programul de pregatire. In plus, nu te poti simti reprezentat in aceasta negociere de catre o sala de fitness improvizata cu aparatura cumparata doar dupa impresii estetice, fara sfatul minim al unui specialist. Iata de ce Fitness Solutions propune dotarea salilor de fitness cu echipamente semiprofesionale si profesionale Nautilus, brand de top pe plan mondial si, trebuie sa spunem, pionier al acestui domeniu pe care il dezvolta cu fiecare nou aparat fabricat.
    „Pregatirea sportivilor in afara hotelului, eventual intr-o baza sportiva, este incompleta fara exercitiile de forta. Si trebuie sa recunoastem ca, pe aceasta zona cel putin, bazele sportive de la noi nu sunt dotate decat rareori la un nivel potrivit pentru performanta”, ne arata domnul Sergiu Tamas, General Manager al firmei Fitness Solutions. Intretinerea acestor aparate este minima, iar utilizatorii isi vor da seama imediat de avantajele unor produse Nautilus: este vorba despre ergonomicitate, adaptabilitate pentru fiecare utilizator, despre zeci de ani de studiu in biodinamica miscarii si, nu in ultimul rand, de siguranta in care se desfasoara procesul de pregatire. Miscarea in diferite planuri a segmentelor aparaturii este foarte bine directionata in functie de anumite grupe musculare, care vor avea astfel o miscare corecta. „Evident, exista si disclaimere care sa arate cum trebuie sa se lucreze corect, dar un accident petrecut pe un aparat de proasta calitate, pe o copie practic, va indeparta utilizatorii”, mai spune domnul Tamas.
    Asadar, conform sfaturilor General Managerului de la Fitness Solutions, daca vreti sa ridicati gradul de ocupare al hotelului prin adaugarea de noi servicii si facilitati, faceti din aceasta sala de fitness un punct de atractie, pe care sa-l completati, la nivelul restaurantului, cu meniuri gandite de un nutritionist. „In cursul unui an, semnarea catorva contracte cu echipe sau loturi sportive ridica simtitor gradul de ocupare al unui hotel si are efecte importante asupra imaginii acestuia. Totul este sa vii cu un portofoliu de aparatura bine structurat, neaparat din gama profesionala sau macar semiprofesionala, pentru a face fata unor solicitari reale”, ne declara in incheiere domnul Sergiu Tamas.
 
 
                                                                               

Contact: Sergiu Tamas, General Manager Fitness Solutions
Mobil: 0727.608.917
E-mail:
sergiu@fitness-solutions.ro
Web: www.fitness-solutions.ro; www.worldclass.ro
 
Autor: Fitness Solutions
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14