PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Fitness Solutions si World Class Romania - parteneriat la nivel national

  
  Parteneriatul dintre Fitness Solutions si World Class Romania se dezvoltă cu deschiderea de noi sali de fitness, in prezent fiind in derulare proiecte de anvergura – cluburi in hoteluri de top, precum Grand Hotel Rex din Mamaia, Radisson Blu si JW Marriott din Bucuresti. Acestea vor intra in lantul World Class Romania, alaturi de celelalte sapte cluburi - cinci in Bucuresti, unul in Timisoara si unul in Cluj-Napoca. 
 
  
  ”Suntem unicii furnizori de echipamente ai celui mai important operator din tara pe acest domeniu datorita calitatilor incontestabile ale aparatelor pe care le furnizam, provenind de la Nautilus, un partener traditional, si Teca, un producator italian care, de asemenea, are echipamente performante. Este clar pentru oricine ca hotelurile unde au fost infiintate asemenea sali, mai ales cele de 4 si 5 stele, au anumite standarde la care nu renunta, mai ales cand este vorba de dotarea unei sali de fitness”, arata domnul Sergiu Tamas, General Manager al firmei Fitness Solutions. ”In derularea acestei colaborari pe termen lung au contat si vor conta caracteristicile aparatelor, din gama profesionala sau semiprofesionala, si, la fel de important, serviciile pe care le asiguram: mentenanta, interventie rapida, consultanta in ceea ce presupune infiintarea si administrarea unei sali de fitness. Data fiind amploarea dotarilor, cantitativ vorbind, am demonstrat si capacitatea noastra de a gestiona proiecte de anvergura”, a mai adaugat Sergiu Tamas.
    Infiintarea unei sali de fitness intr-un hotel este un ”added value”, crescand incontestabil gradul de ocupare, indiferent daca acea sala apartine hotelului (cu circuit inchis ori este deschisa publicului) sau daca este un business separat administrativ. Tot mai frecvent, in studierea ofertei unui hotel, clientii vor sa stie daca au posibilitatea de a merge intr-o sala sau un club de fitness, dotata cat mai bine.
    World Class Romania a dezvoltat cluburi in locatii precum mall-uri si cartiere rezidentiale, dar a intuit ca hotelurile au un potential deosebit. ”Hotelurile sunt printre cei mai buni clienti ai nostri si cu rezultate foarte bune, deoarece oaspetii acestor hoteluri, atat ai celor de business, cat si de relaxare, au in general un stil de viata activ, orientat catre miscare, intretinerea sanatatii si a aspectului exterior”, puncteaza General Managerul Fitness Solutions. ”Si chiar daca persoana respectiva nu este una foarte activa fizic, cazarea la hotel poate insemna pentru el o noua experienta interesanta, ceea ce il va fideliza”, adauga domnul  Tamas. Nu este mai putin adevarat ca sala de fitness este si o ocazie de socializare, un loc de intalnire a celor cu preocupari asemanatoare, ceea ce va fi luat in calcul de catre managerii de hotel care sunt atenti la modul in care isi petrec timpul clientii lor. Integrarea salii de fitness intr-un concept mai larg, care sa includa SPA, sauna, masaj, piscina si alte servicii, este deja un peisaj obisnuit in marile hoteluri. Practic, restul facilitatilor sunt de neconceput fara sala de fitness. ”La cerere, putem asigura servicii complete atat pentru o sala de fitness, cat si pentru aceste proiecte mai ample, care sa cuprinda toate serviciile necesare unui hotel sau unui club independent pe partea de SPA & wellness”, incheie domnul Sergiu Tamas.
 
 
                               
 
Contact: Sergiu Tamas, General Manager Fitness Solutions
Mobil: 0727.608.917
E-mail:
sergiu@fitness-solutions.ro
Web:
www.fitness-solutions.ro
www.worldclass.ro
www.nautiluscommercial.com
www.tecafitness.com
 
Autor: Fitness Solutions
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14