PROMOTII
Promotie la vopsele decorative
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Noutate Leida Impex
Lista noutati Detalii
STIRI
Revelion 2019 la Hotel Sulina International - Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Flexibilitate si profesionalism

 
    Firma SDS Group a fost infiintata in 1995 si are ca obiect principal de activitate importul si distributia de echipamente profesionale de bucatarie, patiserie/cofetarie, panificatie, spalatorie, curatat pardoseli etc. Aceste produse se adreseaza unei game extrem de largi de utilizatori, cum ar fi: hoteluri, restaurante, fast-food-uri, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, spalatorii publice, spitale, penitenciare, unitati militare, case de copii sau batrani si altele.
    Pentru satisfactia clientilor nostri, preocuparea principala a fost imbogatirea permanenta a gamei de produse oferite, precum si a serviciilor. Am concretizat acest deziderat prin obtinerea certificarii sistemului de management al calitatii, in conformitate cu standardele ISO 9001:2000.
    Scopul departamentelor de vanzari este acela de a identifica in cele mai mici detalii necesitatile individuale ale clientilor si de a le oferi solutia cea mai potrivita, fiabila, competitiva si rezonabila din punctul de vedere al raportului calitate-pret. Urmarim permanent adaptarea gamei de produse si servicii oferite celor ce isi desfasoara activitatea in domeniul HoReCa, punând la dispozitia beneficiarilor solutii fiabile, flexibile si servicii de cea mai buna calitate prin punctualitate, corectitudine, stabilitate si profesionalism.
    Cu ajutorul furnizorilor nostri, am reusit sa oferim cele mai adecvate echipamente in functie de nevoile specifice ale fiecarui client. Astfel, firma noastra livreaza atât echipamente profesionale de la furnizori de top, de calitate foarte buna (ZANUSSI, ELECTROLUX), cat si echipamente de la furnizori mai economici, insa fara a renunta la calitatea care ne-a adus increderea beneficiarilor nostri.
    Astfel, am livrat echipamente de spalatorie profesionale Electrolux deosebite fata de restul competitorilor, dintre care enumeram:
    - Masina de spalat cu uscare, utila acolo unde lipsa de spatiu face sa fie imposibila achizitionarea unor echipamente distincte (masina si uscator);
    - Uscator cu condensarea aburilor si pompa de caldura, care prezinta doua mari avantaje: un consum de peste 5 ori mai mic de energie electrica si faptul ca nu mai necesita tubulatura de evacuare a aburilor (deci poate fi amplasata oriunde in spatiul disponibil);
    - Calandre cu cilindru Dubixium, un cilindru special cu doua straturi intre care se afla un ulei special, ceea ce determina o productivitate cu cel putin 30 % mai mare datorita inertiei termice.
De asemenea, si pentru bucatarii am livrat clientilor nostri echipamente de ultima generatie, cum ar fi:
    - Cuptoare gastronomice Electrolux cu sonda de masurare a umiditatii din camera de coacere, un element care in urmatorii ani probabil va fi implementat si de catre ceilalti producatori datorita utilitatii acesteia; o astfel de sonda masoara cu precizie foarte mare umiditatea din camera de coacere (nu o calculeaza, ceea ce ar determina erori de circa 30 %), iar acest lucru face ca de fiecare data produsele finite sa fie la fel, indiferent de cantitatea introdusa in cuptor. Trebuie mentionat aici faptul ca fiecare aliment introdus spre coacere contine o cantitate de apa care poate influenta calitatea produsului finit, in cazul in care nu s-ar tine cont de ea. Sonda Lambda adapteaza cantitatea de aburi injectati in camera de coacere in functie de valorile masurate precis;
    - Echipamente de bucatarie Electrolux, cu putere foarte mare intr-un spatiu restrans, foarte utile acolo unde spatiul disponibil nu este generos, ceea ce, din pacate, se intampla destul de des. 
    Profesionalismul consultantilor de vanzari si al tehnicienilor, dar si stocul amplu de consumabile si piese de schimb puse la dispozitia clientului, fac din SDS Group SRL furnizorul ideal si flexibil, ce se adapteaza permanent, in functie de necesitatile beneficiarilor.
 
 
 
 
Autor: SDS Group
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
SAB NET / CAHM - cosmetica hoteliera cu textura naturala si prezenta europeana
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14