PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Marina Regia Residence

 
 Marina Regia Residence, dispus pe 7 ha, este situat pe malul marii in zona Mamaia Nord si cuprinde: 2 hoteluri, 46 de vile de lux, 4 restaurante, 6 baruri, piscina interioara si exterioara (Infinity Pool), centru de conferinte (4 sali), Centrul Imperia Spa, un club de joaca pentru copii si o plaja administrata in regim privat. Proiectul, inceput in anul 2001, a fost realizat cu o investitie totala de peste 35 de
                                       milioane de euro.
 
Arena Regia Hotel & Spa***** pune la dispozitia oaspetilor sai 71 de spatii de cazare, 2 restaurante, piscina interioara si exterioara, Centrul Imperia Spa, centrul de conferinte (4 sali) si clubul de joaca pentru copii. Cu o capacitate de 63 de camere si 8 apartamente, hotelul Arena Regia insumeaza un numar de 144 de locuri de cazare dispuse pe 8 niveluri. Tipologia camerelor satisface fiecare solicitare, hotelul dispunand de 44 de camere cu pat matrimonial, 10 camere cu paturi twin si 9 camere comunicante compuse dintr-o camera cu pat matrimonial si una cu paturi twin. Cele 8 apartamente tematice, cu suprafete de 80 - 100 mp si cu vedere la mare, sunt compuse din living, 2 grupuri sanitare, dormitor matrimonial si terasa, imbinand diverse stiluri: indian, francez, modern, italian, japonez, colonial sau victorian.
 
Cu o capacitate de 100 de locuri, Restaurantul Arena, axat pe fine dining, este ideal atat pentru petrecerea timpului intr-o ambianta eleganta, cat si pentru organizarea de evenimente speciale precum nunti, receptii, cocktail-uri etc. Accesul spre curtea interioara permite organizarea evenimentelor si in aer liber, marind astfel capacitatea locatiei cu 150 de locuri.

 
Armonia si bogatia gusturilor, imbinate cu traditia bucatariei italiene si ospitalitatea specifica spiritului latin, servirea impecabila si ambianta distinsa, acestea ar putea fi cuvintele care descriu Restaurantul Romeo & Julieta. Cu 180 de locuri distribuite pe 3 niveluri, Romeo & Julieta pune accent pe dorintele si gusturile oaspetilor, creand o atmosfera ideala pentru petrecerea timpului liber. Savurati-va bautura preferata pe terasa restaurantului, in apropierea piscinei exterioare!
 
                                                 
 
Centrul de conferinte cuprinde 4 sali multifunctionale cu 60 - 360 de locuri care pot asigura solutia ideala pentru orice tip de eveniment, de la prezentari, work-shopuri, simpozioane, congrese, programe de team building, intalniri, cocktail-uri, receptii, pana la diverse evenimente sociale (petrecerile private si ale companiilor).
 
Centrul Imperia Spa pune la dispozitie pachete Wellness si Beauty & Health (medical SPA) menite sa inlature stresul si sa ofere o stare de bine si celor mai pretentiosi clienti. Dotarile de ultima generatie si designul unic fac din Centrul Imperia Spa o alegere reusita.
 
 
Arcadia Hotel, primul boutique-hotel de pe litoralul romanesc, reuseste sa imbine stilul francez sudic cu cel nord-african, formand o combinatie spectaculoasa intre vechi si nou. Cu o capacitate de 24 de camere si 2 apartamente, Arcadia Hotel este unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din zona, care pastreaza nealterat magnificul sarm istoric.
 
La Colonial Club, interiorul ofera un cadru elegant si rafinat, aici organizandu-se petreceri private, mese  festive, aniversari, petreceri pentru copii etc. Vilele de lux, cu suprafete construite desfasurate pe 300-500 mp si teren aferent de cca. 1.000 mp, se compun din living, 3 dormitoare, 3 sali de baie, bucatarie complet utilata si dotata, logie, garaj dublu si terasa acoperita (intinsa pe trei laturi ale vilei). Casele dispun de terase spatioase care, datorita geamurilor mari, devin extensia spatiului de locuit, creandu-se astfel un peisaj fabulos, cu o vedere mirifica spre mare.
 
Plaja Marina Regia Residence este administrata in regim privat, mentinand astfel un grad ridicat de igiena, confort si intimitate. Complet echipata cu sezlonguri si umbrele, este cea mai larga plaja de pe litoralul romanesc, oferind astfel posibilitatea desfasurarii de activitati diverse, atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici. Locurile special amenajate de joaca pentru copii, terenul de sport si grupurile sanitare fac parte din dotarile oferite.
 
Adresa: B-dul Mamaia Nord nr. 77, Navodari
Tel.: 0241.607.920 / Fax: 0241.607.921
E-mail:
reservations@marinaregia.com
Web: www.marinaregia.com
 
 
Autor: Marina Regia Residence
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14