PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Text publicitar

Wellness cu Living Well

 
    Wellness design for hotels
    Winning Hospitality through a …Wellness Experience!!
   
    A calatori poate fi obositor, lasand foarte putin timp liber, pe masura ce calatoriile de lunga durata si intreurperea rutinei isi cer tributul. La sfarsitul unei calatorii, clientiide afaceri, se asteapta sa gaseasca anumite facilitate, cum ar fi un Centru Wellness, in hotelul lor. Acesta le permite sa se relaxeze si sa isi reincarce bateriile, folosind ca mijloc de a ramane active si in alerta, activitatea fizica. Turistii si oamenii care practica sporturi cu regularitate cauta hoteluri care sunt in masura sa raspunda nevoilor lor, indifferent de locatie: litoral sau statiuni montane, orase, zone pentru intalniri sportive si croaziere.

    Un Centru Wellness este o investitie cu o valoare ridicata pentru afacerea dumneavoastra:
    a) Client Attraction – indepliniti nevoile clientilor dumneavoastra printr-o experienta unica, de inalta calitate, antrenament in conditii de siguranta si un stil de viata imbunatatit.
    b) Secondary Spending – cresteti profitul dumneavoastra oferind servicii inovatoare, cum ar fi personal training la cerere si echipament de vanzare. Puteti chiar deschide clubul dumneavoastra pentru clienti externi, cu scopul de a creste profitul.
    c) Client Retention – deveniti prima alegere pentru persoanele care doresc sa mentina un program regulat de antrenament.
    d) New Meeting Point – oferiti un punct de intalnire pentru persoanele care au o viata active si incarcata, pentru a se putea relaxa, socialize si reincarca.
   
    Create the space your clients desire!! 

    Technogym poate transforma sala hotelului intr-un spatiu Wellness Design unde clientii dumneavoastra vor putea sa se antreneze, dar si sa se relaxeze cunoscand oameni noi. Un mediu foarte placut, cu o atmosfera primitoare ce le va oferi clientilor un motiv in plus pentru a alege hotelul dumneavoastra.
                                                               
 
    Why Technogym? 

    Technogym este lider pentru proiectarea si producerea de chipamente Wellness cu o tehnologie de varf ce este cunoscuta in intreaga lume. A dotat peste 35.000 de Centre Wellness si hoteluri si este prezent in peste 100 de tari din toata lumea.

“Technogym creates the – Total Wellness Solution – for both business custormers and privates users.”
 
    Avand o gama completa de produse, software si servicii, Technogym creeaza “Total Wellness Solution” atat pentru clientii de faceri cate si pentru utilizatorii privati. Dar produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de desing interior, objets d’art, care se integreaza perfect in cele mai bune hoteluri si centre spa din intreaga lume. Cel mai bun exemplu il reprezinta Kinesis Personal & Run Personal, produse care sunt proiectate de renumitul architect Antonio Citterio, impreuna cu asistentul sau Toan Nguyen, si care exprima stil si inovatie, introducand o noua era a antrenamentelor satisfacatoare si wellness.

   
 
     Technogym in Romania

    Romania reprezinta o piata foarte importanta, si bineinteles, Technogym are o prezenta puternica in aceasta. Din ianuarie 2009 Living Well S.R.L. a fost desemnat ca noul distribuitor official al Technogym in Romania si in acest moment produsele companiei pot fi gasite la sediul Living Well: City Gate Turnul de Sud, etaj 11, Piata Presei Libere nr. 3-5, sector 1, Bucuresti 

                  Tel: +4021/ 313.32.08
                  Fax: +4021/ 313.32.09
                  E-mail: office@livingwell.ro
                  Web: www.technogym.com
                   
 
 
Autor: Living Well
        Print Recomanda unui prieten Trimite comentariul tau        
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14