PROMOTII
OFERTA SPECIALA MULTISOFT
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr.10
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Actorii din umbra in HoReCa

Autor: Lucian Nicolescu
Criza financiara nu va afecta piata HoReCa dintr-un motiv foarte simplu: in continuare, si, in acest context, poate mai mult ca pana acum, oamenii vor avea nevoie de entertainment. Asadar, credem ca turismul national se va dezvolta, caci ce pot face romanii daca nu mai au bani de vacanta la Rio? Se duc la Costinesti! In acest cadru expunem subiecte care tin de cresterea gradului de confort si a serviciilor oferite clientilor, absolut necesare intr-un mediu competitiv, indiferent de contextul economic.
Editorial
2

Carol Parc Hotel - dincolo de 5 stele

Autor: Lucian Nicolescu
Carol Parc Hotel este singurul small luxury hotel de 5 stele din Romania, fiind mentionat in  „Hot List of the World’s Best Hotels” al prestigioasei reviste Condé Nast Traveler (cel de-al doilea hotel din Europa de Est, alaturi de Ritz-Carlton din Moscova). Va prezentam povestea celei care a gestionat realizarea acestui obiectiv si care se ocupa in prezent de administrarea hotelului: proprietara Sylvia Petre. Muziciana si pasionata de decoratiuni, aceasta a reusit sa reinvie atmosfera de lux si rafinament pe care a avut-o cladirea la inceputul secolului trecut.
Cover Story
3

Povesti de succes Concept Hotels

Autor: SC CONCEPT HOTELS
Una dintre cele mai importante realizari ale companiei Concept Hotels, specializata in furnizarea de produse de lux pentru hoteluri si restaurante, este dotarea Carol Parc Hotel. Placuta concierge, cosmeticele, carucioarele, gheridoanele si multe alte elemente utile si decorative in acelasi timp sunt achizitii care dau farmec unui hotel de lux.
Text publicitar
4

ARVO GROUP - integrator de sisteme IT&C pentru industria hoteliera

Autor: SC ARVO GROUP
ARVO GROUP si-a continuat expertiza pe domeniul integrarii de sisteme pentru industria hoteliera, cu precadere in ultimii opt ani, cand s-au acumulat peste 3000 de camere de oaspeti pentru care furnizeaza echipamente si servicii IT&C. Astfel, printre clientii companiei se numara 24 de hoteluri din toata tara, cele mai multe fiind de patru si cinci stele.
Text publicitar
5

Se poarta ecologic. Si tehnoromantic...

Autor: Lucian Nicolescu
Unii specialisti afirma ca schimbarile survenite in domeniul textilelor pentru decoratiuni, in stransa legatura cu designului camerelor de hotel, au o evolutie care nu poate fi depasita decat de moda vestimentara. Oferta autohtona este conectata la “lumea buna” a textilelor de oriunde, dar sunt si detalii mai putin cunoscute de achizitori. Sa vedem care sunt acestea.
Focus
6

Initiative pentru conservarea mediului si profitabilitate

Autor: Edwin Odhuno, Ph.D.
Domnul Edwin Odhuno, reprezentant al American Hospitality Academy, afirma ca un numar important de manageri de hotel din Europa dau dovada de lipsa cunostintelor de baza in ceea ce priveste initiativele de conservare a mediului, anagajandu-se in activitatile ce contribuie la degaradarea mediului sau pur si simplu ignorandu-le. Sa vedem si cateva initiative si programe care pot avea o contributie importanta in reducerea cheltuilelilor, prin conservarea energiei si a resurselor naturale, prin siguranta produsului, precum si prin dezvoltarea segmentului de piata al consumatorilor de produse organice.
Management hotelier
7

ABC-ul Inregistrarii Marcii

Autor: Elena Grecu
Documentatia pentru depunerea unei marci spre inregistrare (fie ea nationala, comunitara sau internationala) nu este foarte elaborata, insa trebuie acordata o mare atentie modalitatii de completare a cererii de marca. In plus, sunt cateva costuri care trebuie luate in calcul, mai ales cand este urmarita recunoasterea pe plan international.
Legislatie
8

Softurile pentru restaurante si criza de bancuri in HoReCa

Autor: Lucian Nicolescu
Nu orice firma care comercializeaza programe de facturare, contabilitate sau gestiune poate pretinde ca face fata unei cereri din zona HoReCa. Sunt module speciafice acestui domeniu, pentru servicii neintalnite in alta parte. O livrare la domiciliu, o rezervare... totul trebuie bine pus la punct astfel incat angajatii – care nu sunt toti specialisti IT – sa dea cat mai putina bataie de cap managerului. Iata de ce am selectat pentru redactarera acestui focus cateva dintre companiile care ofera solutii dedicate, adaptate muncii de hotel, restaurant, bar sau cafenea.
Focus
9

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
Iata cateva dintre noutaţile acestui sezon: Golden Tulip dezvolta noi proiecte în Romania, în Bucuresti apar concepte inedite în restauratie, vinurile din America de Sud se impun pe piata autohtona, iar celebrul concurs Bocuse d’Or 2009 isi asteapta concurentii la Lyon, in a doua parte a lunii ianuarie 2009. In plus, aflati cine, unde si cat mai investeste in hotelarie.
Stiri
10

McDonald's "Wenge Generation" - schimbarea la fata(da)

Autor: Sabin IONESCU
Restaurantul McDonald’s din parcarea magazinului Billa Floreasca este al doilea din Europa (si din lume) care urmeaza principiile noului concept de design denumit „Wenge Generation”, un concept al McDonald's care se va extinde in toate restaurantele din retea. Odata cu modificari importante aduse designului, au mai fost incluse si dotari care vor aduce schimbari in structura clientelei restaurantelor McDonald's.
Arhitectura si amenajari
11

2000 de produse pentru entertainment la A.T.D. BILIARD

Autor: SC A.T.D. BILIARD
   Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru entertainment, A.T.D. BILIARD comercializeaza produsele din gama „Professional Equipment” ale celor mai cunoscute firme specializate. Raportul calitate/pret este unul dintre avantajele A.T.D. BILIARD, produsele achizitionate de la aceasta companie putand fi amortizate in doar cateva luni.
Text publicitar
12

Optimizati rentabilitatea restaurantului...fara sa va stresati cientii !

Autor: Patrick Pettenuzzo
E cert ca restaurantele vor dispune de mijloace tot mai eficiente pentru a gestiona capacitatile si a transforma practicile empirice in Revenue Management. Va prezentam in continuare pe scurt cateva elemente ale acestei tehnici: imbunatatirea utilizarii capacitatii si reducerea incertitudinii in ceea ce priveste momentul sosirii clientului si perioada de sedere a acestuia.
Alimentatie publica
13

Excelenta in restauratie, inainte de toate, o chestiune de servire!

Autor: Patrick Pettenuzzo
O pereche isi petrece seara aniversara la restaurant. In doar cateva ore, cei doi membri ai familiei Escu isi dau seama de toate avantajele si deficientele locatiei. Asa cum reiese din acest articol, chiar daca mancarea este foarte buna, deficientele sunt cele care deranjeaza si ele provin din utilizarea necorespunzatoare a resurselor umane.
Resurse umane
14

Siguranta pentru produsele ambalate si o mai buna imagine

Autor: SC ENIGMA TRADING 2000
Fondata in 1994, Enigma Trading 2000 este printre cele mai apreciate prezente din Romania, pe segmentul consumabilelor, datorita conditiilor in care distribuie produse din polietilena si polipropilena, in timp facandu-si numele cunoscut si pe piata din Uniunea Europeana, unde exporta ambalaje de mai multe tipuri.
Text publicitar
15

Ma numesc VIN, pastreaza-ma cum se cuvine!

Autor: Constantin Dragan, Restaurant Manager & Sommelier
Inca din timpuri stravechi, omul a observat ca vinul este un produs usor alterabil, ca el, ca orice produs biologic, are o viata. Aceasta e o atentionare pentru cei care se compromit prin a nu pastra corespunzator un vin bun. Pericolele sunt multiple, pentru ca el este sensibil la cativa factori de mediu: temperatura, umiditate, lumina si curenti de aer.
Vinuri
16

Romhotel: prezenta - optionala, absenta... riscanta

Autor: Lucian Nicolescu
Editia a XVI-a a expozitiei specializate Romhotel a gazduit importanti achizitori si furnizori de produse si servicii HoReCa. Cu voia dumneavoastra, ne includem si pe noi, membrii echipei HoRes. In acest articol va tinem la curent cu ultimele noutati de pe piata, cu planurile de viitor ale expozantilor, dar si cu opinii ale acestora vizavi de organizarea targului, de avantajele participarii la un asemenea eveniment.
Eveniment
17

Malaxorul si stapanul lui

Autor: Lucian Nicolescu
De dimensiuni dintre cele mai variate, destinate unui laborator de restaurant sau unei patiserii de dimensiuni industriale, malaxoarele sunt parte destul de importanta din oferta unor companii specializate în echipamente pentru HoReCa. Parerea acestora este definitorie pentru a vedea si care sunt tendintele momentului în materie de investitii în alimentatia publica.
Focus
18

Barbecue - maniera tipic americana de a petrece timpul liber

Autor: Chef David Becker
Diferenta dintre barbeque si grilling este destul de vaga pentru noi, cei din Estul Europei. Pentru cei din USA, insa, e o chestiune elementara. E si firesc, pentru ca preparatele barbeque reflecta sute de ani de istorie, nu doar alimentara, ci si din punctul de vedere al resurselor celor de peste ocean. Iar in privinta sosurilor... e o adevarata poveste.
Alimentatie publica
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14