PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 11
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Tragem linie si adunam... sau scadem

Autor: Lucian Nicolescu
Situatia economica actuala este una de referinta pentru viitorul hotelariei si restauratiei. Vor rezista cei mai buni in domeniul lor si cei care stiu sa gaseasca noi oportunitati de afaceri. Rolul nostru este sa-i identificam pe toti acestia si sa va prezentam solutiile lor, constienti de faptul ca serviciile in HoReCa vor creste calitativ.
Editorial
2

Hotel de tranzit: eficient, confortabil, familiar

Autor: Lucian Nicolescu
Euro Hotels International este o companie de succes pe piata hotelurilor bucurestene datorita celor doua locatii care au reusit sa fidelizeze un numar important de clienti, majoritatea oameni de afaceri aflati in Bucuresti pentru o zi sau doua. Mai multe despre aceasta afacere profitabila puteti citi in acest articol.
Cover Story
3

Intretinerea hotelurilor si restaurantelor: o operatiune esentiala, care nu trebuie neglijata!

Autor: Patrick Pettenuzzo
Mentenanta echipamentelor si dotarilor unui hotel sau restaurant poate fi lasata, partial sau total, in seama firmelor specializate cu care sunt incheiate contracte. Cu timpul, insa, grijile il vor coplesi pe manager, daca nu creeaza un post de responsabil cu mentenanta locatiei. Ce presupune acest post si alte informatii importante, aflati in acest articol.
Resurse umane
4

Afaceri profitabile: salile de conferinte

Autor: Lucian Nicolescu
Salile de conferinte au devenit in ultima vreme unul dintre puctele de atractie pentru hotelurile care le gazduiesc. Investitiile in asemenea obiective sunt profitabile atat prin sumele incasate direct, din inchiriere, cat si datorita faptului ca aduc locatiilor HoReCa noi clienti. In acest articol aveti la dispozitie cateva consideratii despre dotarile necesare acestor centre de profit.
Focus
5

Legislatia anti-spam

Autor: Elena Grecu
Trimiterea de mesaje publicitare prin posta electronica fara consimtamantul destinatarului este sanctionata de legislatia romaneasca. Managerii de locatii HoReCa trebuie sa ia in calcul anumite aspecte cand demareaza o campanie publicitara on-line, pentru a nu risca o amenda cuprinsa intre 1.000 lei si 50.000 lei.
Legislatie
6

Equip 'Hotel - exploratorii de tendinte si hotelul de maine

Autor: Daniela Hudin
Cuvintele definitorii pentru targul Equip’Hotel 2008 de la Paris au fost «inovatie» si «ecologie». Cei care l-au vizitat au putut vedea cat de importante sunt in Occident aceste trenduri care se vor impune si la noi, in mod inevitabi si probabil foarte curand.
Eveniment
7

Premium si super-premium, pe romaneste

Autor: Lucian Nicolescu
Produsele si dotarile din gama premium si super-premium, descoperite relativ recent de consumatorul si achizitorul roman, au avut un trend ascendent al vanzarilor in ultimii ani. Este foarte interesant de urmarit evolutia acestui sector, intrucat se pare ca va fi unul dintre cele mai putin afectate in conditiile crizei financiare mondiale.
Focus
8

Povesti de succes: Concept Hotels si ADA

Autor: Concept Hotels Group
Oferta companiei Concept Hotels include, pe langa produsele cosmetice de inalta calitate de la ADA Cosmetics International, sistemul Press+Wash, un dispenser pentru sapun lichid, gel de dus sau lotiune care asigura reduceri ale consumului de pana la 50%.
Text publicitar
9

Fast-food-ul cel de toate zilele

Autor: Lucian Nicolescu
Restaurantele tip fast-food urmeaza tendintele momentului  in ceea ce priveste atat meniul, cat si resursele financiare instabile ale clientilor HoReCa in vreme de criza. Se pare ca acest tip de locatie va avea succes, dar cat, cum si in ce loc merita sa investiti pentru deschiderea unui fast-food aflati in aceste pagini.
Ghidul investitorului
10

"Slow Food", un mod de a va personaliza restaurantul si de a atrage noi clienti

Autor: Patrick Pettenuzzo
Este bine ca investitorii in restauratie sa tina cont de noul curent “Slow Food”, care acumuleaza tot mai multi adepti in lumea intreaga si va influenta cu siguranta alimentatia viitoarelor decenii. Principiile sunt clare: produsele trebuie sa fie “bio”, aprovizionarea se face la nivel regional, sunt cautate preparatele traditionale, iar placerea de a manca se bazeaza pe o reevaluare a senzatiilor.
Tendinte
11

Ouest Express: restauratie rapida marca Paul Bocuse

Autor: Patrick Pettenuzzo
Gastronomia autentica si conceptul de fast food sunt perfect compatibile, inclusiv in ceea ce priveste preturile – iata ce a demonstrat celebrul chef Paul Bocuse prin lansarea restaurantului Ouest Express din Lyon.
Tendinte
12

Gaseste, cat mai repede, un somelier!

Autor: Constantin Dragan, Restaurant Manager & Sommelier
Prezenta unui somelier contribuie cu siguranta la ridicarea standardelor de calitate ale unui restaurant, dar si la o gestionare cat mai corecta a resurselor. Despre acestea, precum si despre responsabilitatile aferente acestui post, aflati detalii in acest numar al revistei HoRes.  
Vinuri
13

Taveneria "La Gigi" - concept original romanesc intr-un cadru arhitectural neoromanesc

Autor: Arhitect Sabin Ionescu
Intr-o cladire neoromaneasca cu influente neoflorentine, din Bucuresti, bucataria autohtona si cea italiana se contopesc intr-un concept nou – taverneria - adaptat unui target smart-casual tentat in acelasi timp de traditie, dar si de inovatie.
Arhitectura si amenajari
14

Team power effect - cum sa iesim din criza prin forta oamenilor nostri

Autor: Skill Team
Situatiile de criza financiara, cum este cea pe care tocmai o parcurgem, pot fi depasite prin programe care sa responsabilizeze si sa solidarizeze angajatii. Aflati aici cateva idei de baza ale acestui tip de abordare a problemelor de resurse umane.
Resurse umane
15

Iarna grea, consumul mare?

Autor: Lucian Nicolescu
Concurenta va elimina restaurantele, barurile si cafenelele care nu se vor adapta tendintelor gastronomice generale ale romanilor, dar si preferintelor de sezon ale acestora. Expunandu-va opiniile cat se poate de obiective ale furnizorilor, care sunt si ei interesati de aceste schimbari, nu putem decat sa va fim de folos.
Focus
16

Barbecue - maniera tipic americana de a petrece timpul liber (II)

Autor: Chef David Becker
Iata cea de-a doua parte a articolului despre barbecue, asa cum este acesta perceput de catre un american. In acest articol puteti afla cum se fac mixurile de condimente si marinarea, sau cum se construieste o vatra sau un afumator. Iar, la final, autorul va ofera câteva retete de mixuri si sosuri.
Alimentatie publica
17

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
In aceste pagini veti putea afla informatii noi despre normele referitoare la fumatul in locatii HoReCa, despre targurile de profil trecute sau viitoare, securitatea munci si alte teme de interes pentru investitori si achizitori
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14