PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 13
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Inevitabilul s-a produs

Autor: Lucian Nicolescu
    Dincolo de dificultatile, dincolo de starile de panica sau de apatie prin care trecem, inevitabilul s-a produs: incompetenta a iesit la suprafata, saltul catre eficienta si calitate este obligatoriu. Editia prezenta a revistei HoRes vorbeste despre toate acestea prin subiectele ei si va ofera acele repere de care aveti nevoie pentru a parcurge cu bine acest an dificil.
Editorial
2

Post cheie pentru Trotter Prim: Directorul de Achizitii

Autor: Lucian Nicolescu
    Propunerea noastra pentru acest Cover Story este domnul Paul Iftode, Directorul de Achizitii al grupului Trotter Prim, operatorul lanturilor City Grill, City Cafe, Buongiorno si Bundetot, precum si al cunoscutului restaurant Caru’ cu bere. Sa vedem cum au reusit restaurantele grupului sa faca fata provocarilor acestei perioade, respectiv care au fost politicile de achizitii si de preturi.
Cover Story
3

Patiseria - de la merdenea la millefeuille

Autor: Lucian Nicolescu
    Piata operatorilor din zona patiserie/cofetarie este in plina efervescenta, datorita aparitiei de noi unitati deschise sub franciza. In acelasi timp, hotelurile aloca in continuare fonduri pentru completarea portofoliului prin amenajarea de asemenea unitati. Calitatea creste, in pas cu schimbarile de preferinte ale clientilor. Cititi aici despre toate acestea si despre ce presupune mai exact investitia intr-o patiserie sau cofetarie.
Ghidul investitorului
4

Flexibilitate si profesionalism

Autor: SDS Group
    Oferta SDS Group include atat produse de calitate premium, de la producatori de top, cat si produse ale unor furnizori din gama „economic”, urmarind tot timpul sa ofere cel mai bun raport calitate/pret. Aflati in acest articol care sunt aceste produse si cum va pot imbunatati ele eficienta intr-un hotel, restaurant, fast-food, patiserie sau cofetarie.
Text publicitar
5

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
    Cititi aici despre cele mai importante evenimente din ultima perioada: inaugurari (Paul, Testa Rossa, restaurant Lugano, Hotel Cantemir, TV Paprika), lansari de produse (Bergenbier) sau investitii in noi unitati HoReCa. Tot aici puteti afla despre situatia plajelor de pe litoral, efectele impozitului forfetar, care este evolutia gradului de ocupare din hotelurile capitalelor europene, dar si despre schimbarea logo-ului ecologic.
Stiri
6

Bucatarul-sef, o meserie cu responsabilitati

Autor: Patrick Pettenuzzo
    Functia/meseria de bucatar-sef este prea importanta pentru a avea indoieli asupra atributiilor. Iata care sunt indatoririle unui Bucatar Sef, ce se poate cere unei asemenea functii si pana unde poate fi largita aceasta lista pentru a avea un grad optim de control asupra activitatilor din bucatarie.
Resurse umane
7

Menu engineering - nu doar marketing, ci si bun-simt!

Autor: Patrick Pettenuzzo
    Cateva instrumente de lucru, prezentate in acest articol, va vor ajuta sa va cunoasteti mai bine clientela si, in functie de preferintele acesteia, sa ajustati permanent meniul restaurantului. Unele instrumente sunt intrebari de bun simt, altele sunt calcule nu foarte complicate. Testand vanzarile in functie de modificarile pe care le faceti, veti fi siguri ca oferta dumneavoastra este adaptata permanent pietei si ca nu veti fi surprinsi de pierderea clientilor fideli.
Alimentatie publica
8

Unde totul este mare: Hotelul Piatra Mare

Autor: Arh. Sabin Ionescu
    Hotelul Piatra Mare din Poiana Brasov este o locatie de referinta in peisajul turismului conferentiar si de business, iar pentru a ajunge la standarde care sa satisfaca tipul specific de client, proprietarul a facut investitii importante. Sa vedem care a fost rezultatul si cum este intrepretat el din punct de vedere arhitectural.
Arhitectura si amenajari
9

Press + Wash de la Concept Hotels

Autor: Concept Hotels Group
    Aflati aici care sunt avantajele sistemului de dozare Press + Wash oferit de Concept Hotels si hoteluri care au optat pentru acest produs.
Text publicitar
10

Ascensorul modern - varinta HoReCa

Autor: Lucian Nicolescu
    Investitia intr-un ascensor este una pe termen lung, de aceea este necesar sa va informati temeinic asupra variantelor pe care le aveti la dispozitie. Va oferim in acest articol cateva criterii de selectie puse la dispozitia noastra de furnizori ai unor echipamente care fac fata cu succes traficului din spatiile publice, inclusiv din hoteluri.
Focus
11

E&G Cosmetic si Euro Hotels International - echipa castigatoare

Autor: E&G Cosmetic
    Furnizorul de cosmetice E&G Cosmetic si operatorul Euro Hotels International formeaza o echipa dedicata clientului final. Produsele puse la dispozitia oaspetilor arata grija pentru detaliu si pentru calitate ale celor doi parteneri.
Text publicitar
12

Cum sa ramanem pe piata intr-un an critic

Autor: Tinu Sebesanu CEO Trend Hospitality
    Multi hotelieri, in confruntarea cu criza economica, au apelat la restructurare, la reducerea cheltuielilor de operare, masuri care li s-au parut corecte si chiar obligatorii pentru a putea ramane in piata. Acest articol va avertizeaza ca restructurarea nu este suficienta, ca este nevoie de optimizare, un proces mult mai complex, bazat pe o monitorizare foarte atenta, fara de care niciun hotel cu probleme de management nu va supravietui acestui an infernal.
Management hotelier
13

Solutii IT&C pentru industria hoteliera, de care puteti beneficia prin ARVO GROUP

Autor: Arvo Group
    In ultimii 8 ani, Arvo Group a furnizat echipamente si servicii IT&C pentru mai mult de 3.000 de camere de hotel. Cititi aici despre varietatea de solutii oferita de Arvo Group pentru industria hoteliera, despre nenumaratele posibilitati de a imbunatati gradul de confort al hotelului dumneavoastra.
Text publicitar
14

Pulsul pietei, sau "ce-am avut si inca n-am pierdut?"

Autor: Lucian Nicolescu
    Opiniile acestor persoane reprezentative pentru HoReCa, manageri de hoteluri sau restaurante, va pot ajuta sa intelegeti care mai sunt „relatiile” dumneavoastra cu criza financiara: ati imblanzit-o cat de cat sau va simtiti coplesiti? Reactia lor in fata dificultatilor nu a fost nici pesimista, nici optimista, ci pragmatica. Pentru ca, pur si simplu, asa se fac afacerile.
Special
15

Incheierea si incetarea Contractului de Munca: evitati erorile care va pot afecta afacerea!

Autor: Mihaela Manolache - Senior Consultant Skill Team
    Situatiile conflictuale dintre angajat si angajator pot fi rezolvate mult mai simplu daca relatiile sunt bazate pe o documentatie clara si completa, de la Contractul de munca la Fisa postului sau certificatul medical. Acest articol va arata care sunt cele mai frecvente erori pe care le fac angajatorii in acest sens, erori care le afecteaza imaginea si le stirbesc autoritatea.
Resurse umane
16

Pensiunile ecologice

Autor: Avocat Ana-Maria Pruteanu
    Eticheta ecologica este nu doar o confirmare a impactului negativ minim asupra mediului pentru unitatile turistice, ci si o garantie a calitatii serviciilor, prin respectarea unor criterii stabilite la nivel european. Aflati aici care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o pensiune sau un alt tip de unitate HoReCa pentru a primi eticheta ecologica.
Legislatie
17

Romania - destinatie ecoturistica (?)

Autor: Interviu cu domnul Andrei Blumer, Presedintele Asociatiei de Ecoturism din Romania
    Ecoturismul ar putea fi o resursa importanta de venituri pentru romani daca potentialul lui ar fi înteles cu adevarat de catre autoritati, operatori si, în definitiv, de catre fiecare cetatean. Pe plan mondial, acest domeniu reprezinta deja peste 10% din piata. Aflati aici care sunt caile prin care se pot face bani din turism doar ajutati de mediul natural si de un peisaj rural traditional înca neschimbat.
Asociatii, patronate
18

Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica Mamaia: litoralul se pregateste pentru sezonul estival

Autor: Lucian Nicolescu
    Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica, desfasurat in Complexul Perla din Mamaia, in luna martie, a fost un bun prilej pentru a observa care sunt perspectivele turismului de pe litoral in urmatorul sezon estival. Am stat de vorba atat cu organizatorii, cat si cu expozantii. Iata rezultatul.
Eveniment
19

Promotii de la Dolphin Group

Autor: Dolphin Group
    In perioada 17 mai - 31 iulie 2009 puteti beneficia de ofertele speciale Dolphin Group la seturile de prosoape si covoras de baie, cat si la metrajele pentru perdele, draperii si black-out. Aflati aici mai multe informatii.
Text publicitar
20

Fitness Solutions pentru World Class Equipment

Autor: Fitness Solutions
    Echipamentele de fitness au ajuns aproape nelipsite din hotelurile care vor sa-si imbunatateasca oferta de servicii. Iata cateva informatii despre Fitness Solutions, care va poate oferi produse din aceasta gama, la cele mai inalte standarde.
Text publicitar
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14