PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 14
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Unii cu vacanta, altii cu creanta

Autor: Lucian Nicolescu
Unii asteapta vara, sa plece oamenii in concediu, altii – sfarsitul ei. Unii isi platesc datoriile, altii – mai asteapta sa faca rost de lichiditati. Despre acest anotimp absolut nemilos pentru unii si benefic pentru altii, cititi in acest editorial.
Editorial
2

In numele ospitalitatii - Onix Hotel

Autor: Lucian Nicolescu

Hotel Onix din Cluj-Napoca a devenit un reper pentru ospitalitatea acestui oras in plina transformare, cu un turism de business care nu a fost depasit, probabil, decat de cel din Bucuresti. Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorba cu reprezentantii acestui hotel: Directorul General Manuela Moldovan si proprietarul hotelului, domnul Augustin Baciu.

Cover Story
3

Solutii integrate de la Fitness Solutions

Autor: Fitness Solutions
Salile de fitness pot deveni centre de atractie si profit ale hotelului, daca sunt realizate cu aparate de cea mai buna calitate, pe baza unui concept bine definit, asa cum va propune Fitness Solutions, firma specializata in solutii integrate pe acest domeniu.
Text publicitar
4

Rafinament cu aroma de profit: cosmeticele hoteliere

Autor: Lucian Nicolescu
Cititi in acest articol despre situatia actuala a pietei cosmeticelor hoteliere din Romania, intr-un context in care unitatile de cazare incearca sa faca fata concurentei prin cresterea calitatii serviciilor. Cosmeticele hoteliere sunt elemente importante in politicile de marketing ale hotelurilor, fapt pentru care unii specialisti estimeaza cresteri importante in acest domeniu. 
Focus
5

Cleaning Logistic - calitate, consultanta, respect pentru mediu

Autor: Cleaning Logistic

Principalele atuuri ale ofertei Cleaning Logistic de cosmetice hoteliere sunt: calitatea produselor, respectul pentru mediu, dar si serviciile de valoare adaugata, precum consultanta, demonstratii practice si multe alte facilitati despre care va invitam sa aflati aici mai multe informatii.

Text publicitar
6

Gama de cosmetice hoteliere ''Exclusive'', oferita de firma Hores 2002

Autor: HORES 2002
Hores 2002 SRL va pune la dispozitie o linie rafinata, la un pret competitiv, de cosmetice hoteliere care sa va reprezinte.
Despre cum puteti veni in intampinarea oaspetilor dumneavoastra cu produsele cosmetice oferite de firma Hores 2002, aflati luand legatura cu un reprezentant al companiei.
Text publicitar
7

FLASHDENT in Romania

Autor: ELI IDEAL CONSTRUCT
Pe piata romaneasca a aparut un nou produs inovator, si anume periuta de dinti cu pasta incapsulata, care nu necesita apa, este disponibila la un pret competitiv si are termen de valabilitate 5 ani, precum si aparatul cu periute Flashdent, de a carui promotie puteti beneficia in perioada 17 iulie – 16 septembrie 2009.
Aflati mai multe detalii oferite de Eli Ideal Construct, distribuitor unic in Romania al produselor Flashdent.
Text publicitar
8

Dotari complete pentru piata HoReCa de la New Acustica

Autor: New Acustica

Firma New Acustica va pune la dispozitie o gama ampla de produse si echipamente pentru hoteluri, restaurante, baruri, despre care puteti afla mai multe informatii in acest numar al revistei HoRes. 

Text publicitar
9

Sistemul Press+Wash va aduce economii de peste 50 %

Autor: Concept Hotels

Un studiu de caz realizat de firma Concept Hotels ne arata ca prin folosirea sistemului de dozare Press+Wash se pot obtine reduceri ale consumului de sapun sau sampon pentru baia camerei de hotel de peste 50 %. Sa urmarim calculul!

Text publicitar
10

Cu bani mai putini: pensiunile din fonduri structurale nerambursabile

Autor: Lucian Nicolescu
Fondurile nerambursabile de la Uniunea Europeana care pot fi alocate sectorului HoReCa sunt accesate deja de multi investitori. Initiativa acestora nu e lipsita insa de dificultati, pentru obtinerea banilor fiind nevoie de conditii drastice, care nu pot fi evitate. Iata conditiile, dar cititi cu atentie si care sunt principalele cheltuieli.
Ghidul investitorului
11

SmartDesk - solutie inteligenta pentru managementul hotelier

Autor: ARVO GROUP
Cititi aici despre lansarea de catre ARVO GROUP, prin divizia sa de IT, ARVO Technology, a ultimei versiuni a softului de gestiune hoteliera SmartDesk, destinat unitatilor de cazare din segmentul de mijloc, cu maximum 65 de camere.
Text publicitar
12

Proiectare si consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile in turism

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Concept Media ADV va ofera, prin arh. Sabin Ionescu, proiectare si consultanta de specialitate pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile in turism si agroturism. Masura 313 “Incurajarea activitatilor turistice” este un program ce prevede co-finantare prin fonduri nerambursabile a investitiilor din domeniul turistic.
Arhitectura si amenajari
13

Echipamente pentru curatenie: matura si mop la superlativ

Autor: Lucian Nicolescu
Calitatea echipamentelor de curatenie inseamna economie de timp, de resurse umane alocate, deci ... de bani. Despre principalele tipuri de astfel de produse, despre criteriile de achizitie si chiar despre alternativa externalizarii serviciilor de curatenie cititi in articolul de fata.
Focus
14

Servicii complete de curatenie prin Cleaning Logistic

Autor: Cleaning Logistic
Cititi mai multe detalii despre gama de produse si echipamente comercializate de Cleaning Logistic, care cuprinde echipamente, accesorii, produse, sisteme de dozare si consumabile pentru curatarea, dezinfectarea sau intretinerea oricarui tip de suprafata.
Text publicitar
15

O zi la HOTEL IAKI-Cronica unei veri asteptate

Autor: IAKI HOTEL
In contextul reusitei noii modernizari si extinderi, HOTEL IAKI din Mamaia vine in intâmpinarea clientilor, pentru aceasta vara, atât cu servicii complete si de cea mai inalta calitate, cât si cu un plan bine pus la punct de evenimente organizate in incinta hotelului sau in zona litoralului românesc.
Text publicitar
16

Amenajari-Secvente dintr-un ''Deja Vu''

Autor: Lucian Nicolescu

Am ales pentru rubrica de „Amenajari” o locatie speciala din Cluj-Napoca, orientata atat catre stilul retro, cat si spre Art Nouveau, cu influente Antonio Gaudi. Este vorba despre pensiunea de 5 stele „Deja Vu”, orientata catre turistilor straini si servicii personalizate. Indiferent de gusturi in ceea ce priveste stilul abordat, merita sa aflati cum functioneaza aceasta unitate.

Arhitectura si amenajari
17

Optimizarea costurilor si asigurarea lichiditatilor

Autor: Tinu Sebesanu - CEO Trend Hospitality
Aflati din aceste pagini care sunt principalele probleme cu care se confrunta industria ospitalitatii in privinta costurilor si a lichiditatilor, precum si cateva metode de a evita agravarea acestor fenomene, in expunerea domnului Tinu Sebesanu, CEO al firmei Trend Hospitality.
Management hotelier
18

Produse Dolphin Group pentru Hotel Angellis**** din Timisoara

Autor: Dolphin Group
Prin calitatea produselor si cu ajutorul promotiilor lansate in ultima perioada, Dolphin Group si-a largit portofoliul de clienti cu nume importante ale industriei ospitalitatii. Unul dintre ele este Hotel Angellis din Timisoara, despre care aflati mai multe informatii in acest articol.
Text publicitar
19

Valorificarea dreptului de creanta

Autor: Av. Ana-Maria Pruteanu
Lipsa de lichiditati din piata a aparut in buna masura din cauza dificultatii recuperarii creantelor, fapt „datorat” si sistemului juridic din România. Daca sunteti nevoiti sa porniti pe acest drum al recuperarilor, sau vreti sa evitati eforturile inutile, iata câteva notiuni de baza si metode de abordare oferite de consultantul nostru juridic.
Legislatie
20

Criza si efectele ei in gastronomie !

Autor: Patrick Pettenuzzo
In aceste pagini dedicate alimentatiei publice veti gasi cateva marturii ale unor renumiti bucatari din intreaga lume, care au reusit sa faca fata crizei prin inventivitate. Totodata, puteti citi despre noile tendinte in privinta segmentarii clientelei si... scrisoarea unui client nemultumit catre restaurantul care l-a dezamagit.
Alimentatie publica
21

Igiena in restauratie

Autor: Patrick Pettenuzzo
Iata care sunt cele mai importante reguli ale bucatarului sau lucratorului in bucataria unei unitati de alimentatie publica, reguli care includ respectarea normelor HACCP. Cele mai multe sunt concepute pentru a asigura securitatea alimentara a clientului, dar unele dintre ele vin sa protejeze si sanatatea celui care lucreaza in bucatarie.
Alimentatie publica
22

Intre protectia muncii si protectia angajatorului

Autor: Florin Marin
Iata o trecere in revista a celor mai importante reguli pe care trebuie sa le respecte un angajator atunci cand este vorba despre protectia muncii angajatului. In principiu, este vorba despre asigurarea unor activitati de instruire si completarea unor documente care sa ateste acest lucru.
Resurse umane
23

Turism bine facut fara oameni informati ?

Autor: Lucian Nicolescu
Targurile de profil cu miza regionala, desfasurate anul acesta, nu au avut un succes prea mare in randul operatorilor HoReCa. Nici expozitia Hotel & Catering, desfasurata la Cluj-Napoca nu a avut o soarta mai buna, desi expozantii s-au straduit sa vina cu oferte cat mai avantajoase pentru cei interesati sa faca afaceri. Iata cum s-au desfasurat evenimentele si care au fost concluziile.
Eveniment
24

Pentru hotel, restaurant, catering: Yalco Romania

Autor: Yalco Romania
Yalco Romania, subsidiara din 2007 a companiei grecesti Yalco, vine in intampinarea operatorilor din hoteluri si restaurante cu linii complete de portelanuri, pahare, tacamuri, vase profesionale, echipamente pentru bufet si multe alte produse, de ale caror reduceri de pret puteti beneficia prin abonarea gratuita la revista HoRes.
Text publicitar
25

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
Stirile din aceasta editie va atrag atentia asupra unor evenimente care au avut ca protagonisti companii furnizoare de produse si servicii (Concierge Concept, Murfatlar, Cramele Halewood, Concept Hotels) si unitati de cazare sau restaurante (Vapiano, Casa Latina, Hotel Vega). Veti mai putea afla detalii despre cateva investitii noi in hotelarie, dar si despre modificari legislative cu efect direct asupra domeniului.
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14