PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Golden Tulip Ana Dome
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 19
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Pledoarie pentru un zambet

Autor: Lucian Nicolescu
Nu este obligatoriu ca un zambet sa aiba un motiv clar. In schimb, poate fi o dovada de atitudine, in aceasta bransa. Ospitalitatea romaneasca nu si-a recapatat zambetul, exista inca mari probleme in acest domeniu, pe care le-am mentionat in acest editorial, dar vedem tot mai des si dovezi de profesionalism, pe care nu le putem ignora fie si pentru ca ele denota un inceput, anemic, dar un inceput.
Editorial
2

Pentru hotel, restaurant, catering: Yalco Romania

Autor: Yalco Romania
Yalco Romania, subsidiara din 2007 a companiei grecesti Yalco, vine in intampinarea operatorilor din hoteluri si restaurante cu linii complete de portelanuri, pahare, tacamuri, vase profesionale, echipamente pentru bufet si multe alte produse, de ale caror reduceri de pret puteti beneficia prin abonarea gratuita la revista HoRes.
Text publicitar
3

Crama Haiducilor, traditionalul in ipostaza moderna

Autor: Lucian Nicolescu
Intalnirea cu domnul Gheorghe Fatol, proprietarul restaurantului Crama Haiducilor din Cluj-Napoca, a fost pentru noi prilejul de a vedea o locatie cu un concept traditional deosebit, dar si de a afla cateva secrete ale succesului unei afaceri in alimentatia publica.
Cover Story
4

Nevoia de solidarizare: o asociatie a patronilor de restaurante

Autor: Lucian Nicolescu
Patronii si managerii de restaurante au resimtit lipsa unei forme de asociere care sa le asigure o forma unitara de reprezentare si stabilirea catorva directii de dezvoltare. Aflati mai multe informatii din interviul cu domnul Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante ”La Mama”, unul dintre initiatorii Asociatiei Patronale a Restaurantelor din Romania.
Asociatii, patronate
5

Catering si livrare la domiciliu, afaceri cu rezultate imediate

Autor: Lucian Nicolescu
Livrarea la domiciliu si asa-numitul catering sunt proiecte cu investitie relativ mica, dar care isi arata rezultatele destul de rapid. Aflati la rubrica ”Ghidul Investitorului” care sunt necesitatile financiare si materiale pentru a demara o asemenea afacere.
Ghidul investitorului
6

HoReEquip va prezinta: Ozti

Autor: HoReEquip
Firma HoReEquip va invita la targul Romhotel 2010 pentru a va oferi mai multe informatii despre echipamentele si accesoriile pentru bucatarii profesionale comercializate sub brandul Ozti. O parte a lor pot fi vazute si testate la acest eveniment, iar cateva detalii ajutatoare puteti gasi aici.
Text publicitar
7

Tehnologie de exceptie prin LG Electronics Romania

Autor: LG Electronics Romania
Oferta LG Electronics Romania pentru piata horeca include televizoare cu dotari interactive si solutii complete de afisaj digital cu ecran de inalta fidelitate si un software intuitiv, simplu de utilizat.
Text publicitar
8

Oferta Cleaning Logistic

Autor: Cleaning Logistic
Cleaning Logistic ofera hotelurilor, restaurantelor si celorlalte unitati HoReCa o gama larga de echipamente profesionale, accesorii si consumabile. Urmariti aici o lista mai detaliata si aflati de unde pot fi achizitionate.
Text publicitar
9

Solutii informatice de la Cozo Best Consulting

Autor: Cozo Best Consulting
Portofoliul Cozo Best Consulting cuprinde peste 600 de operatori HoReCa din Romania. Iata cativa dintre ei si cum puteti beneficia de solutiile informatice specializate ale acestui furnizor.
Text publicitar
10

Piramida Trade Invest - tentatia personalizarii

Autor: Piramida Trade Invest
Servetele oferite de firma Piramida Trade Invest s-au facut remarcate pe piata de achizitii HoReCa datorita hartiei extrafine produse in Grecia, tehnologiei italiene utilizate si calitatii personalizarii. Iata doar cateva motive pentru consistenta portofoliului de clienti ai firmei Piramida Trade Invest.
Text publicitar
11

Saptamana Gustului

Autor: Patrick Pettenuzzo
Saptamana Gustului a devenit in Franta un eveniment cunoscut si urmarit cu interes de cei care vor sa se hraneasca sanatos, datorita jurnalistului si criticului gastronomic Jean Luc Petitrenaud. Domnul Patrick Pettenuzzo face un scurt istoric al acestui eveniment, cu speranta ca si romanii vor adopta acest gen de manifestari.
Alimentatie publica
12

Certificarea unui sistem de siguranta a alimentelor - ISO 22000

Autor: Dr. Ing. Gabriela Berechet - Director General SC Compania de Investitii pentru Turism SA

Doamna Gabriela Berechet ne vorbeste despre certificarea unui sistem de siguranta a alimentelor (ISO 22000), despre ISO si familia de standarde 9001:2000, aratand cerintele de baza ale indeplinirii lor, precum si avantajele pe care le aduc unei locatii care le adopta.

HACCP
13

Vinul moldovenesc isi regaseste identitatea voievodala

Autor: Bogdan Dumitrescu
Calatoria domnului Bogdan Dumitrescu prin podgoriile Romaniei a ajuns in Moldova, unde stiinta vinului se impleteste cu legenda. Cotnari, Panciu, Bucium, Uricani, Visan sunt podgorii de ieri si de azi a caror istorie si specificitate sunt evocate in acest articol.
Vinuri
14

"Le Beaujolais Nouveau" - o sarbatoare planetara in cea de-a treia joi a lunii noiembrie

Autor: Patrick Pettenuzzo

Vinurile din regiunea franceza Beaujolais sunt cunoscute in lumea intreaga datorita calitatii lor, dar si gratie unui eveniment unic: o sarbatoare populara a vinului, «Le Beaujolais Nouveau». Mai multe detalii despre specificul regiunii si atmosfera locala aflati in acest articol.

Vinuri
15

Masura 313 - fonduri nerambursabile pentru structuri de primire turistice

Autor: Avocat Oana Albu
Datorita unei noutati legislative (Ordinul 138 din iunie 2010), fondurile structurale europene vor ajunge catre unitatile de alimentatie publica aferente anumitor unitati de cazare prin Masura 313. Cititi aici despre conditiile de eligibilitate si alte informatii si noutati importante.
Legislatie
16

Best Western Topaz - in filozofia brandului

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Designul si amenajarile interioare au contat foarte mult in afilierea hotelului Topaz din Cluj-Napoca la brandul Best Western. Cateva detalii si fotografii va vor arata cum poate intra o afacere de familie in marea familie a hotelariei internationale.
Arhitectura si amenajari
17

Design Wellness pentru hoteluri

Autor: Living Well
Firma Living Well, distribuitor oficial Technogym in Romania, vine in intampinarea dorintei hotelierilor de a atrage categorii cat mai largi de clienti, in special pe cei din categoria persoanelor active, care vor sa socializeze. Iata avantajele amenajarii unui centru wellness si calea obtinerii lui.
Text publicitar
18

Kuma: de la vis la realitate

Autor: Kuma Romania
Calitatea oferita de Kuma Romania in dotarea bailor a devenit un reper, foarte multe locatii de top ale ospitalitatii romanesti optand pentru materialele si designul cu totul speciale oferite de acest producator.
Text publicitar
19

Fitness Solutions: ce inseamna sa construiesti o afacere profitabila in fitness

Autor: Fitness Solutions
Fitness-ul a devenit deja o industrie in care, pe baza unei cresteri a cererii, sunt investite tot mai multe fonduri. Un nume important in acest domeniu este Fitness Solutions, firma specializata in furnizarea de solutii complete pentru dezvoltarea afacerilor bazate pe fitness.
Text publicitar
20

B&J Residence, o afacere selectiva

Autor: Lucian Nicolescu
Ospitalitatea poate fi gestionata si personalizata mai bine intr-o locatie cu un numar redus de camere, ceea ce este un avantaj competitiv real. Va prezentam aici o vila cu 10 camere si un apartament care reuseste sa aiba un grad de ocupare ridicat datorita ideii de la care a pornit si datorita implicarii investitorilor in activitatea locatiei.
Profil de business
21

Stiti sa cumparati o masina de spalat?

Autor: Lucian Nicolescu
Masina de spalat pentru hotel sau restaurant va optimizeaza cheltuielile doar daca stiti sa o folositi si, in primul rand, sa optati pentru varianta potrivita. Iata un articol in care aveti o serie de detalii despre ceea ce puteti obtine cu randament maxim de la acest echipament.
Focus
22

Mizand pe fiabilitate: Line Group

Autor: Line Group

In activitatea sa de furnizor de utilaje si echipamente profesionale pentru HoReCa, firma Line Group a tinut sa le ofere clientilor sai doar produse de inalta fiabilitate, ale celor mai renumiti producatori mondiali. Iata-i pe cativa dintre acestia.

Text publicitar
23

Solutii complete de la Albergo Contract

Autor: Albergo Contract
Fie ca este vorba despre bucatarii sau spalatorii profesionale, mobilier sau dotari pentru bar, Albergo Contract are capacitatea de a propune solutii complete si personalizate care simplifica procesul de achizitie, la un raport calitate/pret competitiv. Iata cateva detalii.
Text publicitar
24

Secretul relaxarii - despre fotolii si canapele

Autor: Lucian Nicolescu
Clientul final simte din plin calitatea unui fotoliu sau a unei canapele si il poate determina sa revina sau nu intr-o locatie. Furnizorii de mobilier specializat ne transmit acest mesaj pe care vi-l adresam si dumneavoastra, intr-un nou articol la rubrica "Focus".
Focus
25

GLOCKNER - mese si scaune de calitate austriaca, la preturi de producator

Autor: RAMINOR
Va prezentam aici mobilierul GLOCKNER, pentru hoteluri si pentru celelalte tipuri de unitati horeca, realizat in Austria si oferit pietei romanesti la pret de producator. Cele peste 2.500 de modele clasice si moderne, realizate de catre producatorul austriac, cu o experienta de peste 90 de ani in acest domeniu, de la scaune si mese, la sezlonguri si mobilier de gradina, sunt realizate in special din lemn masiv (fag, stejar, nuc si artar).
Text publicitar
26

Personalizare la preturi mici

Autor: Parla Ersah Co
Producatoare si furnizoare de mobilier pentru hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, firma Parla Ersah Co va propune atat colectii, cat si produse adaptate unor cereri speciale, la preturi deosebit de avantajoase.
Text publicitar
27

Furnizori sau parteneri?

Autor: Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
Relatia dintre operatorii HoReCa si furnizorii lor a fost afectata de recesiune, dar a scos la suprafata si viciile unui sistem de achizitii uneori defectuos. In acest articol, domnul Tinu Sebesanu trece in revista principalele probleme ale relatiei si cauzele lor, pornind de la scopul pe care trebuie sa-l aiba ambele parti: satisfacerea clientului final.
Management hotelier
28

Proiectare si consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile in turism

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Concept Media ADV va ofera, prin arh. Sabin Ionescu, proiectare si consultanta de specialitate pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile in turism si agroturism. Masura 313, “Incurajarea activitatilor turistice”, este un program ce prevede co-finantare prin fonduri nerambursabile a investitiilor din domeniul turistic.
Text publicitar
29

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu

Va oferim aici informatii despre atributiile nou infiintatei Companii de Investitii pentru Turism, despre investitii pe litoralul Marii Negre (infrastructura turistica) sau in statiunea Borsec (obiective balneoclimaterice), despre lucrari de renovare in cadrul hotelului Athenee Palace Hilton si alte noutati de interes.

Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14