PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Golden Tulip Ana Dome
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 20
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Comunicarea de care avem nevoie

Autor: Lucian Nicolescu
Comunicarea a devenit obligatorie pentru oricine lucreaza in HoReCa, altfel risca sa nu mai inteleaga ce se intampla in jurul lui, care este profilul clientului si al angajatului in acest moment. Evenimentele in care ne implicam se desfasoara pornind de la aceasta necesitate observata direct atat la operatori, cat si la furnizori, si pe care o comentam in acest editorial.
Editorial
2

Yalco Romania

Autor: Yalco Romania
Yalco Romania, subsidiara din 2007 a companiei grecesti Yalco, vine in intampinarea operatorilor din hoteluri si restaurante cu linii complete de portelanuri, pahare, tacamuri, vase profesionale, echipamente pentru bufet si multe alte produse, de ale caror reduceri de pret puteti beneficia prin abonarea gratuita la revista HoRes.
Text publicitar
3

Acasa la Dracula - concept exclusivist

Autor: Lucian Nicolescu
Unul dintre cele mai reusite concepte realizate in Romania care valorifica un mit cunoscut pe plan mondial este hotelul House of Dracula, pe care vi-l prezentam la rubrica Cover Story. Doamna Simona Ivasciuc, director general al hotelului, ne-a vorbit despre acest tip de business si despre turismul din Poiana Brasov.
Cover Story
4

Fitness Solutions: ce inseamna sa construiesti o afacere profitabila in fitness

Autor: Fitness Solutions
Fitness-ul a devenit deja o industrie in care, pe baza unei cresteri a cererii, sunt investite tot mai multe fonduri. Un nume important in acest domeniu este Fitness Solutions, firma specializata in furnizarea de solutii complete pentru dezvoltarea afacerilor bazate pe fitness.
Text publicitar
5

Aro Palace - 5 stele de referinta pentru Brasov

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Amplasat in centrul istoric al orasului, Aro Palace este singurul hotel de cinci stele din Brasov, fiind in continuare un etalon al rafinamentului, al bunului-gust si al profesionalismului. Va prezentam aici o descriere a dotarilor si facilitatilor acestei locatii, din perspectiva arhitecturii si designului interior.
Arhitectura si amenajari
6

Kuma Romania

Autor: Kuma Romania
Calitatea oferita de Kuma Romania in dotarea bailor a devenit un reper, foarte multe locatii de top ale ospitalitatii romanesti optand pentru materialele si designul cu totul speciale oferite de acest producator.
 
Text publicitar
7

Design Wellness pentru hoteluri

Autor: Living Well
Firma Living Well, distribuitor oficial Technogym in Romania, vine in intampinarea dorintei hotelierilor de a atrage categorii cat mai largi de clienti, in special pe cei din categoria persoanelor active, care vor sa socializeze. Iata avantajele amenajarii unui centru wellness si calea obtinerii lui.
 
Text publicitar
8

Casa Vinga, o afacere in familie

Autor: Lucian Nicolescu
Casa Vinga este o intreprindere de familie constituita in jurul unei pensiuni cu 14 spatii de cazare. Doi dintre membrii familiei care a investit si se ocupa de administrarea locatiei ne-au dat mai multe detalii despre profilul acestui business.
Profil de business
9

Conversie si reconversie: cum, de ce, cu ce pret?

Autor: Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
Dificultatile economice i-au determinat pe multi hotelieri sa incerce transformarea unei cladiri de birouri in hotel, o reclasificare a hotelului existent sau chiar sa se reorienteze catre un alt tip de business. Pentru fiecare dintre posibilitati, domnul Tinu Sebesanu ne da cateva sfaturi pentru a eficientiza activitatea sau a reduce pierderile.
Management hotelier
10

Turismul romanesc - un trecut memorabil si un viitor plin de oportunitati

Autor: Lucian Nicolescu

Altetele Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei, personalitati recunoscute pentru lobby-ul pe care il fac tarii si turismului autohton, au avut amabilitatea de a ne vorbi despre acest domeniu, in virtutea experientei pe care o au in legatura cu turismul de business si de relaxare.

Special
11

Solutii complete de la Albergo Contract

Autor: Albergo Contract
Fie ca este vorba despre bucatarii sau spalatorii profesionale, mobilier sau dotari pentru bar, Albergo Contract are capacitatea de a propune solutii complete si personalizate care simplifica procesul de achizitie, la un raport calitate/pret competitiv. Iata cateva detalii.
Text publicitar
12

Tehnologie de exceptie prin LG Electronics Romania

Autor: LG Electronics Romania
Oferta LG Electronics Romania pentru piata horeca include televizoare cu dotari interactive si solutii complete de afisaj digital cu ecran de inalta fidelitate si un software intuitiv, simplu de utilizat.
Text publicitar
13

Bistroul - un concept universal

Autor: Lucian Nicolescu
In peisajul romanesc au aparut foarte multe unitati de alimentatie publica numite generic «bistrouri», dar ale caror concepte difera in functie de profilul consumatorului. Indiferent insa de concepte, ele se bucura de succes, motiv pentru care va dam cateva informatii asupra dotarilor necesare.
Ghidul investitorului
14

HoReEquip va prezinta: Ozti

Autor: HoReEquip
Firma HoReEquip va ofera o gama ampla de echipamente si accesorii pentru unitatile de cazare, de alimentatie publica si de divertisment. Click aici pentru mai multe informatii.
Text publicitar
15

Siguranta alimentelor - incotro?

Autor: Dr. Ing. Gabriela Berechet - Director General SC Compania de Investitii pentru Turism SA
Despre principalele problematici care sunt ridicate frecvent in ceea ce priveste siguranta alimentara in locatiile HoReCa (provenienta materiilor prime, presiunea legislativa, anumite prejudecati ale clientilor) ne vorbeste doamna Gabriela Berechet la rubrica noastra de HACCP.
HACCP
16

Interviul de angajare - intrebari care dezvaluie experienta si competentele

Autor: Patrick Pettenuzzo
Interviul de angajare este deseori tratat cu neglijenta si fara o pregatire prealabila temeinica, ceea ce afecteaza functionarea coerenta a unui restaurant. Domnul Patrick Pettenuzzo ne da cateva repere despre cum trebuie abordat acest interviu si care sunt secretele unei recrutari eficiente.
Resurse umane
17

Barurile sunt tot mai... tematice

Autor: Lucian Nicolescu
Multi au observat aceasta tendinta de a individualiza un bar prin aspect si prin tipurile de servicii oferite. Este o consecinta a concurentei, dar si a nevoii clientului de a cauta experiente noi, inclusiv prin intrarea intr-un bar. Daca doriti sa investiti intr-o asemenea locatie, iata care sunt necesitatile.
Ghidul investitorului
18

Piramida Trade Invest - ofensiva personalizarii

Autor: Piramida Trade Invest
Cunoscuta in piata pentru servetelele personalizate, Piramida Trade Invest vine in intampinarea clientilor cu noi variante, pe care le puteti obtine accesand aceste date de contact.
Text publicitar
19

Drumul vinului, un proiect european

Autor: Bogdan Dumitrescu
Unul dintre Drumurile Vinului organizate in Romania si care au capacitatea de a se transforma in circuite cultural-turistice este cel din Podgoria Minis - Maderat. Despre traseul pe care il poate parcurge un pasionat al vinului si al frumusetilor Aradului ne vorbeste colaboratorul nostru, domnul Bogdan Dumitrescu.
Vinuri
20

Noi reglementari privind apararea impotriva incendiilor

Autor: Avocat Oana Albu
O dispozitie a Ministerului Administratiei si Internelor prevede noi reguli cu privire la dotarea hotelurilor si restaurantelor in privinta prevenirii incendiilor si a diminuarii pagubelor in caz de incendiu. Articolul de la rubrica de legislatie detaliaza asupra acestui subiect.
Legislatie
21

HTB 2010: analize, noutati, tendinte

Autor: Lucian Nicolescu
Hospitality Trends Bucharest, editia 2010, a fost o ocazie speciala pentru hotelieri de a se intalni cu reprezentanti de marca ai invatamantului de specialitate, ai unor lanturi hoteliere internationale, ai specialistilor in management. Va prezentam aici citeva idei dezbatute la acest eveniment, la care s-au facut analize si s-a discutat asupra trendurilor.
Eveniment
22

Romhotel 2010: o selectie a brandurilor si a serviciilor post-vanzare

Autor: Lucian Nicolescu
La ultima editie a targului Romhotel 2010 s-a vorbit mult despre branduri, care au putut sa sustina marketingul si continuitatea in piata. De asemenea, s-a vorbit despre serviciile post-vanzare ca despre secretul succesului in acest domeniu. Cititi aici despre opiniile catorva expozanti in legatura cu aceste subiecte, precum si despre noutatile prezentate la targ.
Eveniment
23

Proiectare si consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile in turism

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Concept Media ADV va ofera, prin arh. Sabin Ionescu, proiectare si consultanta de specialitate pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile in turism si agroturism. Masura 313, “Incurajarea activitatilor turistice”, este un program ce prevede co-finantare prin fonduri nerambursabile a investitiilor din domeniul turistic.
Text publicitar
24

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
Am selectat pentru dumneavoastra cateva stiri care au ca subiecte deschideri de noi locatii (Hotel Epoque), lansari de proiecte (Arvo Group), concursuri (Bucatarul de Aur al Bucurestiului), evenimente (Beaujolais Nouveau, Bocuse d'Or) si noi investitii in HoReCa.
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14