PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 21
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Culorile deschise in HoReCa

Autor: Lucian Nicolescu
Se vorbeste prea mult despre zona gri a acestei industrii, in dauna celor care reusesc sa se mentina ”la lumina”. Editorialul de fata le este dedicat celor din urma, care vor fi cei dintai, suntem convinsi, pentru ca ei sunt adevaratii reprezentanti ai ospitalitatii.
Editorial
2

Heraldic Club: a place to remember

Autor: Lucian Nicolescu
Va prezentam la rubrica de ”Cover story” o locatie cu o puternica individualitate, datorata tematicii alese, conceptului general, dar mai ales modului in care este pozitionata pe piata turistica din Poiana Brasov. Este vorba despre o pensiune de munte, de 5 stele, care nu se bazeaza doar pe binefacerile naturii, ci si pe atragerea turismului de business.
Cover Story
3

Tehnologie de exceptie prin LG Electronics Romania

Autor: LG Electronics Romania
Oferta LG Electronics Romania pentru piata horeca include televizoare cu dotari interactive si solutii complete de afisaj digital cu ecran de inalta fidelitate si un software intuitiv, simplu de utilizat.
 
Text publicitar
4

Hotel Wels - popas intr-o lume miraculoasa

Autor: Lucian Nicolescu
Nu este usor sa aduci beneficiile civilizatiei in Delta Dunarii, cu atat mai putin la nivel de 4 stele, respectand in acelasi timp natura. Hotelul Wels, aflat in apropierea bratului Sfantu Gheorghe, reuseste de ani buni sa ofere ”la pachet” bogatia faunei si florei din Delta, alaturi de tot ceea ce inseamna confortul modern.
Profil de business
5

Hores 2002 - Let's work together!

Autor: Hores 2002
Cu acest indemn, Hores 2002 pune la dispozitie achizitorilor produse cosmetice si accesorii hoteliere despre care va pot da referinte o multime de unitati HoReCa din Romania.
Text publicitar
6

Evensys

Autor: Evensys
Specialistii din turism si industria ospitalitatii se intalnesc pe 3 si 4 mai 2011 pentru cea de-a IV-a editie a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, in cadrul caruia vor avea loc conferinte si seminarii si vor fi acordate premii de execenta.
Text publicitar
7

Sala de fitness - de la un avantaj competitiv la o afacere in sine

Autor: Lucian Nicolescu
Salile de fitness fac parte din peisajul ospitalitatii moderne, atat in cadrul unui hotel, cat si ca afaceri individuale. Incercam in acest articol de la rubrica ”Focus” sa va oferim cateva repere despre ce inseamna calitate in acest domeniu si care sunt detaliile urmarite de clientii salilor de fitness, astfel incat ele sa devina afaceri profitabile.
Focus
8

Design Wellness pentru hoteluri

Autor: Living Well
Firma Living Well, distribuitor oficial Technogym in Romania, vine in intampinarea dorintei hotelierilor de a atrage categorii cat mai largi de clienti, in special pe cei din categoria persoanelor active, care vor sa socializeze. Iata avantajele amenajarii unui centru wellness si calea obtinerii lui.
 
Text publicitar
9

Fitness Solutions: ce inseamna sa construiesti o afacere profitabila in fitness

Autor: Fitness Solutions
Fitness-ul a devenit deja o industrie in care, pe baza unei cresteri a cererii, sunt investite tot mai multe fonduri. Un nume important in acest domeniu este Fitness Solutions, firma specializata in furnizarea de solutii complete pentru dezvoltarea afacerilor bazate pe fitness.
Text publicitar
10

Hostel Mara - o nisa pentru iubitorii de calatorii

Autor: Lucian Nicolescu
In centrul Brasovului, la cateva zeci de metri de Piata Sfatului, turistii impatimiti de calatorii pot gasi un pat confortabil, o baie curata si alte cateva servicii oferite cu generozitate, la cele mai mici preturi de pe piata. Este Hostel Mara, o locatie de nisa, destinata mai ales turistilor straini, si pe care v-o propunem ca ”Profil de business”.
Profil de business
11

Hostelul, un concept occidental de succes

Autor: Lucian Nicolescu
In tarile cu traditie in turism, hostelurile au devenit afaceri de amploare. Investitorii din Romania au inteles oportunitatea pe care le-o ofera un produs de nisa si sunt tot mai interesati de dezvoltarea de proiecte pe segmentul economic. Mai intai, insa, trebuie sa intelegem bine conceptul si modul in care acesta poate fi profitabil.    
Ghidul investitorului
12

Oferta Cleaning Logistic

Autor: Cleaning Logistic
Cleaning Logistic ofera hotelurilor, restaurantelor si celorlalte unitati HoReCa o gama larga de echipamente profesionale, accesorii si consumabile. Urmariti aici o lista mai detaliata si aflati de unde pot fi achizitionate.
 
Text publicitar
13

Masa dotata complet cu Axa Porcelaine

Autor: Axa Porcelaine
Gratie parteneriatelor incheiate in ultimul timp, oferta Axa Porcelaine este tot mai variata, astfel incat in acest moment puteti solicita acestei firme nu doar vase din portelan, ci orice alt produs din categoria obiectelor de inventar pentru masa.
 
Text publicitar
14

Eastrade International: de 19 ani impreuna

Autor: Eastrade International
De 19 ani pe piata autohtona si reprezentant unic in Romania al companiei belgiene IPSO, Eastrade International furnizeaza echipamente profesionale de spalat rufe, pentru care ofera si detergenti Christeyns, de asemenea din Belgia. 
Text publicitar
15

Noile norme metodologice

Autor: Mihaela Ghita, Consilier Juridic
Eliberarea certificatelor de clasificare, a licentelor si brevetelor de turism se face acum conform unor noi norme metodologice. Rubrica actuala de legislatie atrage atentia asupra celor mai importante modificari aduse vechiului act normativ, modificari de care va trebui sa tineti cont in activitatea dumneavoastra.
Legislatie
16

Normele metodologice: un pas inainte, dar nu unul decisiv

Autor: Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
O privire lucida a domnului Tinu Sebesanu asupra noilor norme metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licentelor si brevetelor de turism, ne dezvaluie avantajele aduse de acest act normativ, dar si neclaritatile sau lipsurile lui. 
Management hotelier
17

HoReEquip va prezinta: Ozti

Autor: HoReEquip
Firma HoReEquip va ofera o gama ampla de echipamente si accesorii pentru unitatile de cazare, de alimentatie publica si de divertisment. Click aici pentru mai multe informatii.
Text publicitar
18

Servirea preparatelor culinare

Autor: Dr.ing. Gabriela Berechet, Director General S.C. CIT S.A.
Anumite aspecte de siguranta a alimentelor, prevazute de sistemul HACCP, sunt neglijate de unii operatori cand este vorba despre servire, si mai cu seama in cazul liniilor de autoservire. Iata cateva reguli de baza ale unui serviciu corect, in bucatarie si in afara ei.
HACCP
19

Arta lui Guy Martin la Bucuresti

Autor: Patrick Pettenuzzo
Celebrul Guy Martin, de la restaurantul Grand Vefour din Paris, l-a delegat pe chef-ul Arnaud Dunand pentru a lucra si semna meniul la hotelul Epoque din Bucuresti. Este o mare sansa de a ne intalni cu valorile gastronomiei franceze, atat din perspectiva preparatelor, cat si ca metoda de administrare a unui restaurant.
Alimentatie publica
20

SIRHA 2011 - un an de exceptie si un Paul Bocuse in mare forma

Autor: Patrick Pettenuzzo
Colaboratorul nostru Patrick Pettenuzzo trece in revista principalele evenimente desfasurate in cadrul SIRHA 2011, celebrul eveniment expozitional de la Lyon. A fost o editie de exceptie, la care au participat 2.200 de expozanti, 10.000 de bucatari si 160.000 de vizitatori. 
Eveniment
21

Lyon 2011 - Campionatul European de Catering

Autor: Dr.ing. Gabriela Berechet, Presedintele Federatiei Bucatarilor din Romania - trainerul echipei
Romania a avut proprii reprezentanti la Campionatul European de Catering de la Lyon, ceea ce a fost o premiera si o performanta. Doamna Gabriela Berechet, trainerul echipei romanesti, ne da cateva detalii despre desfasurarea concursului si despre atmosfera impresionanta care se formeaza in jurul marilor bucatari francezi.
Eveniment
22

Vinurile "de sus" ale Tarii de Jos

Autor: Bogdan Dumitrescu
Calatoria noastra virtuala prin podgoriile Romaniei a ajuns la Nicoresti, Focsani, Odobesti si alte localitati din sudul Moldovei, unde traditia producerii vinului s-a pastrat si s-a adaptat la noile preferinte ale consumatorilor. Intr-o epoca in care schimbarile sunt frecvente, o actualizare a acestor informatii este absolut necesara.
Vinuri
23

Din codul bunelor practici in industrie: participarile la expozitii

Autor: Lucian Nicolescu
Targurile de profil de la Brasov si Cluj-Napoca continua sa trezeasca interes, mai mult sau mai putin, dupa cum ”se misca” si piata. Important este ca ele exista, ca investitorii si furnizorii pot gasi o modalitate oarecum oficiala de a se intalni. Am participat si noi, ca expozanti si parteneri de dialog, pentru a va informa pe dumneavoastra.
Eveniment
24

Proiectare si consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile in turism

Autor: Arh. Sabin Gabriel Ionescu
Concept Media ADV va ofera, prin arh. Sabin Ionescu, proiectare si consultanta de specialitate pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile in turism si agroturism. Masura 313, “Incurajarea activitatilor turistice”, este un program ce prevede co-finantare prin fonduri nerambursabile a investitiilor din domeniul turistic.
 
Text publicitar
25

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
Din rubrica de stiri puteti afla informatii succinte despre noi investitii in unitati de cazare (Radisson Blu Poiana Brasov, Hostel Astra Brasov), proiecte publice (Complexul turistic de natatie de la Targoviste) si noutati din zona legislativa (Legea turismului si aplicarea normelor privind evidenta turistilor).
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14