PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 23
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Bilanturi fericite!

Autor: Lucian Nicolescu
 
Incheiem anul 2011 intr-un ton optimist, pe baza unor semnale pozitive din piata. Pentru aceste rezultate trebuie felicitati in primul rand cei care au muncit, au inovat si au vegheat atent asupra afacerilor lor – este si mesajul nostru, al redactiei revistei HoRes.
 
Editorial
2

Paul Marasoiu: ospitalitatea, un cumul de pasiuni, un mod de viata

Autor: Lucian Nicolescu
 
Am incercat in acest interviu sa surprindem cateva momente importante ale activitatii domnului Paul Marasoiu, unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in ospitalitate, reprezentativ prin pasiunea si seriozitatea cu care abordeaza orice proiect in domeniu, in definitiv personalitate de prim rang a turismului romanesc.
 
Cover Story
3

In filosofia brandului: Golden Tulip Ana Dome

Autor: Lucian Nicolescu
 
De circa 2 ani, ospitalitatea clujeana se bucura de existenta unui hotel care impresioneaza prin tot ceea ce vedem: design, servicii, calitatea bucatariei restaurantului. Am realizat aici un reportaj care sa scoata in evidenta toate aceste lucruri, cu accent pe ceea ce sugereaza titlul rubricii: arhitectura si amenajari.
 
Arhitectura si amenajari
4

Impreuna ne va fi mai bine

Autor: Tinu Sebesanu
 
Domnul Tinu Sebesanu ne vorbeste de aceasta data despre nevoia de solidaritate a breslei hotelierilor, sub forma ei cea mai reprezentativa: patronatul. O asociatie patronala puternica ar contribui decisiv la dezvoltarea turismului romanesc si la o eficienta ridicata a investitiilor, cu conditia ca totul sa fie organizat pe criterii de competenta si pe scopuri comune.
 
Actualitate
5

Jobbing: receptioner de noapte sau night-auditor

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Un night-auditor nu poate avea o fisa a postului limitata, pentru ca el trebuie sa fie capabil sa supravegheze tot ce se intampla intr-un hotel pe timp de noapte, dar si sa rezolve orice situatie neprevazuta. El este adevaratul sef al unitatii, cel care trebuie sa asigure linistea clientilor si a superiorilor lui ierarhici.
 
Resurse umane
6

Romhotel 2011 - o editie care ne readuce optimismul

Autor: Lucian Nicolescu
 
Majoritatea expozantilor au fost de acord ca editia de anul acesta a targului Romhotel a intrecut asteptarile prin numarul relativ mare de vizitatori avizati. S-a simtit un suflu nou, un interes al investitorilor mult mai mare, comparativ cu ultimii doi ani, de a vedea noutati, de a incepe proiecte, mai ales pe partea de restauratie si pensiuni.
 
Eveniment
7

Centre Spa - detalii care inspira

Autor: Lucian Nicolescu
 
Un centru Spa, fie ca este adiacent unui hotel sau este unitate independenta, trebuie sa comunice clientilor mesajul unicitatii, al serviciilor personalizate. Pentru aceasta, conditia de baza este o dotare cat mai variata, adaptata în primul rand persoanelor active, iar secretul sta in detalii: imagini, sunete, arome, atingeri delicate.
  
Ghidul investitorului
8

ORDA a introdus o noua taxa pentru muzica ambientala

Autor: Consilier Juridic Ioana-Andreea Tapoi
 
In octombrie 2011 a fost publicata in Monitorul Oficial o decizie a Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor care are in vedere remuneratia ce trebuie platita acestei institutii pentru utilizarea operelor muzicale in scop ambiental. Sa vedem care sunt noile conditii.
  
Legislatie
9

Sali pentru nunti, botezuri si alte petreceri

Autor: Lucian Nicolescu
 
O sala potrivita organizarii de nunti, botezuri, dineuri sau pentru alte petreceri are in spate o intreaga ”industrie”, cu echipamentele, dotarile si resursele umane dedicate acestui segment cu totul special al restauratiei. Cititi aici despre ceea ce este obligatoriu, necesar si optional pentru a organiza un eveniment reusit.
 
Ghidul investitorului
10

Oferta Cleaning Logistic

Autor: Cleaning Logistic
 
Cleaning Logistic ofera hotelurilor, restaurantelor si celorlalte unitati HoReCa o gama larga de echipamente profesionale, accesorii si consumabile. Urmariti aici o lista mai detaliata si aflati de unde pot fi achizitionate.
 
Text publicitar
11

Escala in "The Harbour"

Autor: Lucian Nicolescu
 
Restaurantul ”The Harbour” a trezit un interes deosebit inca de la deschidere, in 2004, fiind atunci primul restaurant cu un design inspirat de imaginea unui port si avand un amplasament privilegiat: Piata Amzei. In timp, a reusit sa convinga prin toate atuurile lui: ambianta generala, meniu, resurse umane.
 
Profil de business
12

Restaurantul Shanghai din Cluj-Napoca

Autor: Lucian Nicolescu
 
Va prezentam unul dintre cele mai cunoscute restaurante chinezesti din Romania, care se afla in Cluj-Napoca si reuseste sa atraga aprecierile multor clienti si publicatii de specialitate. Conceptul, numit Shanghai, se dezvolta atat ca restaurant pe segmentul medium-high, cat si in zonele de food-court ale centrelor comerciale, putand fi ”clonat” sub franciza.
 
Profil de business
13

Gatiti altfel legumele si fructele, fara a sacrifica mineralele!

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Domnul Patrick Pettenuzzo ne ofera cateva argumente in favoarea unei prelucrari atente, daca se poate cat mai reduse, a legumelor si fructelor, in acord cu tendintele actuale ale gastronomiei. Alimentele sunt mai savuroase, iar sanatatea consumatorului este asigurata de mineralele, vitaminele si oligoelementele continute.
  
Alimentatie publica
14

HTB 2011 - analize, tendinte, previziuni

Autor: Lucian Nicolescu
 
Cea de-a patra editie a conferintei HTB, care a avut loc la Hotel Radisson BLU din Bucuresti, pe 15 noiembrie, a punctat zonele de interes ale industriei ospitalitatii pentru anul urmator, din perspectiva managerilor si specialistilor. Am selectat pentru dumneavoastra cateva informatii despre situatia actuala si trendurile care se contureaza.
 
Eveniment
15

Managementul sigurantei si igiena alimentului

Autor: Lucian Nicolescu
 
Seminarul ”Managementul sigurantei si igiena alimentului”, organizat de Meda Consulting, a reunit specialisti din domeniul industriei alimentare si alimentatiei publice. Acestia au vorbit despre tratarea alimentelor, noi factori biologici agresivi, produse biocide, terorism alimentar si alte subiecte la care este atent orice restaurator responsabil.
 
Eveniment
16

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
 
Cititi aici despre noi unitati de alimentatie publica deschise pe piata bucuresteană si despre un eveniment care se bucura de tot mai multa popularitate in randul copiilor si tinerilor: Saptamana Gustului.
 
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14