PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Golden Tulip Ana Dome
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 24
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Un nou proiect

Autor: Lucian Nicolescu
 
Editia nr. 24 a revistei HoRes este una a noutatilor: schimbarea aspectului revistei, aparitia unei noi rubrici, cea de shopping, dar si demararea unui nou proiect de comunicare, despre care puteti citi aici, in urmatoarele editii si pe site-ul www.hores.ro.
Editorial
2

Catalin Mahu - "La Mama", "Cafepedia", "Charlatans"

Autor: Lucian Nicolescu
 
Domnul Catalin Mahu a devenit in ultimii 13 ani un model in alimentatia publica romaneasca, fiind unul dintre putinii creatori de brand autohtoni. ”La Mama”, ”Cafepedia”, mai nou ”Charlatans” sunt nume familiare publicului larg, simboluri ale succesului antreprenoriatului, dar si ale rezistentei in timp a unor concepte adaptate pietei, inclusiv in perioade economice dificile.
Cover Story
3

Noi reglementari in domeniul sanatatii publice, cu efecte in HoReCa

Autor: Dr. Ing. Gabriela Berechet, Director General S.C. CIT S.A.
 
Hotararea Guvernului nr. 857/2011 a intervenit cu noi prevederi referitoare la contraventiile din domeniul alimentatiei publice. Doamna Gabriela Berechet a considerat necesara o trecere in revista a acestora, cu accent pe anumite aspecte legate de certificarea instruirii personalului privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena.
HACCP
4

2012: tendinte de consum

Autor: Lucian Nicolescu
 
Acest articol este o trecere in revista a celor mai importante obiceiuri de consum pe piata HoReCa din Romania, din perspectiva produselor alimentare, a cafelei, bauturilor racoritoare si alcoolice. Sunt informatii obtinute de la o serie de furnizori de top, aflati permanent in cautarea trendurilor de consum.
Focus
5

Shopping: obiecte de inventar

Autor: Lucian Nicolescu
 
Cateva repere in legatura cu preturile obiectelor de inventar pentru restaurant (individual sau de hotel) va sunt de folos, indiferent daca aveti nevoie chiar acum sa le achizitionati sau daca va propuneti sa o faceti in viitorul apropiat. Sau poate aceste oferte va vor da idei noi!
Shopping
6

Serv. Com. - Imp. Exp. Trading

Autor: Serv. Com. - Imp. Exp. Trading
 
Rezistenta si frumusetea portelanului de la Apulum Alba Iulia, calitatea deosebita a tacamurilor si accesoriilor din inox de la Abert Italia si maiestria sticlarilor italieni regasita in paharele Vetreria di Borgonovo, toate pot fi intalnite in oferta firmei romanesti Serv. Com - Imp. Exp. Trading. Aflati detalii.
Text publicitar
7

"Note a note" - trendul momentului

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Patrick Pettenuzzo ne propune o expunere asupra celui mai nou trend in alimentatia publica de mare rafinament: bucataria post-moleculara. Daca nu stiati deja despre el, va puteti pune la curent citind despre acest concept intr-un articol punctat de citate si informatii apartinand chiar promotorului noului curent, Hervé This.
Alimentatie publica
8

Clientul - acest necunoscut!

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Pare complicat sa afli ce isi doreste clientul unui restaurant. Poate chiar asa este, dar primul pas bine facut consta in atitudine si in cateva obiceiuri simple, pe care trebuie sa si le insuseasca orice angajat care intra in contact cu acel client. Sunt gesturi care aduc cu sine cordialitatea si, de cele mai multe ori, fidelitatea clientului – iata cateva dintre ele.
Resurse umane
9

Dotarea cu mese si scaune a unui restaurant cu 100 de locuri

Autor: Lucian Nicolescu
 
Am propus catorva furnizori reprezentativi de mobilier, specializati pe HoReCa, aceasta tema: dotarea cu mese si scaune a unui restaurant cu 100 de locuri, eventual cu o suplimentare pentru terasa. Am vrut sa stim ce pot oferi, cat costa, pentru ce grad de confort si, nu in ultimul rand, ce servicii suplimentare pot asigura. Iata rezultatul.
Shopping
10

Cat valoreaza un hotel

Autor: Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
 
Indiferent ca intentioneaza sau nu sa vanda, orice proprietar de hotel isi doreste sa stie care este valoarea de piata a proprietatii lui. Avand in vedere numarul redus de tranzactii sau lipsa informatiilor reale, evaluarea este destul de dificil de facut. Domnul Tinu Sebesanu ne descrie cele mai bune metode de evaluare si ne ofera o serie de cifre concrete.
Management hotelier
11

Shopping: cosmetice hoteliere

Autor: Lucian Nicolescu
 
In domeniul cosmeticelor hoteliere, pretul reflecta calitatea, categoria hotelului sau pensiunii carora le sunt destinate, numarul de obiecte incluse, ambalajele si multe altele. Va punem la dispozitie aici preturi si informatii clare, adaptate diferitelor segmente de piata, de la 2 la 5 stele.
Shopping
12

Turismul balnear - promitator, solicitat, dar costisitor

Autor: Lucian Nicolescu
 
Resursele naturale ale Romaniei, din perspectiva turismului balnear, sunt cu totul exceptionale, dar consideram ca se vorbeste in continuare prea putin despre acest domeniu. Este si motivul pentru care va supunem atentiei un interviu cu domnul Nicu Radulescu, Presedintele Organizatiei Patronale a Turismului Balnear din Romania.
Asociatii, patronate
13

Specific romanilor: turismul rural

Autor: Lucian Nicolescu
 
Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural are o activitate intensa si vizibila, in concordanta cu ponderea importanta pe care o au pensiunile rurale in Romania. Doamna Maria Stoian, Presedintele fondator al acestei institutii, ne vorbeste aici despre specificul bransei, despre problemele ei, insistand asupra profesionalizarii celor implicati in aceasta industrie.
Asociatii, patronate
14

Cum va puteti recupera creantele de la agentiile de turism

Autor: Av. Coltuc Marius Vicentiu, Fondator al Casei de Avocatura Coltuc
 
Puteti citi aici despre cateva proceduri eficiente in rezolvarea unei probleme cu care se confrunta, din pacate, destul de multi operatori HoReCa: recuperarea datoriilor de la debitori.
Legislatie
15

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
 
Alteta Sa Regala Printul Paul al Romaniei promoveaza imaginea tarii in vizitele private si oficiale efectuate in strainatate; Uniunea Europeana promoveaza destinatiile turistice sustenabile; bloggerii gastronomici au avut prima lor gala de premiere – iata ce mai puteti citi in aceasta editie a revistei HoRes.
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14