PROMOTII
OFERTA SPECIALA MULTISOFT
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Shanghai
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 25
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Avem hoteluri superbe, cu servicii impecabile

Autor: Lucian Nicolescu
 
Industria hoteliera nu se poate dezvolta fara sprijinul autoritatilor centrale si locale, care au rolul de a crea ambianta propice atragerii turistilor si un mediu de afaceri prietenos – ne-o spun deseori operatorii, si ne facem datoria de a supune acest subiect si atentiei dumneavoastra.
Editorial
2

Cocor Spa Hotel, varful de lance al Sudului

Autor: Lucian Nicolescu

Cocor Spa Hotel din Neptun-Olimp se mentine de cativa ani in topul celor mai cautate si mai moderne locatii din Romania prin diferite avantaje competitive clare, dintre care centrul Spa ramane un reper nu doar pentru litoral, ci si pentru intreaga ospitalitate autohtona. Va prezentam aici un interviu cu domnul Nicolae Moroianu, General Manager la Cocor Turism S.A. si promotorul acestui proiect cu totul special.
Cover Story
3

Noul Iaki Spa ridica standardele pe litoral

Autor: Lucian Nicolescu
 
Hotelul Iaki din Mamaia a deschis sezonul estival de anul acesta cu inaugurarea noului centru Spa, proiect care a reprezentat un amplu proces de renovare si modernizare a centrului Spa existent din 2002. Oferta de servicii a devenit acum impresionanta si am considerat ca merita sa o aducem si in atentia dumneavoastra.
Special
4

Hotel Europa - "upgrade" pentru turismul de litoral

Autor: Lucian Nicolescu
 
Statiunea Eforie Nord continua cateva practici traditionale romanesti ale turismului de sanatate si anti-imbatranire, care pun in prim plan efectele namolului de Techirghiol si ale faimosului Gerovital. Si aceasta in buna masura datorita hotelului Europa, care a inclus statiunea in circuitul turistic de nivel premium, asa cum veti remarca in acest articol.
Profil de business
5

Palm Beach Hotel - de 10 ani la 5 stele

Autor: Lucian Nicolescu

Palm Beach Hotel din Mamaia este un nume important pe litoralul romanesc nu doar prin sine insusi, prin ceea ce ofera ca dotari si servicii, ci si ca viziune, ca propunere de petrecere a unui sejur pentru clientul roman sau strain: o portie bine dozata de lux, intr-o statiune cu valente turistice si in acelasi timp rezidentiale, citadine.
Profil de business
6

Orasul ca obiectiv turistic si nevoia de coordonare

Autor: Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality
 
Finala Europa League 2012, desfasurata la Bucuresti, a fost o experienta deosebita, benefica, stimulatoare pentru turismul romanesc, dar si ocazia de a ne pune o intrebare cheie: ce se poate face pentru a avea mai multe astfel de evenimente? Cateva solutii, aplicabile pentru orice oras mare romanesc, ni le sugereaza domnul Tinu Sebesanu.
Management hotelier
7

O privire de ansamblu, impreuna cu Dragos Raducan

Autor: Lucian Nicolescu

Interviul dedicat asociatiilor si patronatelor din domeniul ospitalitatii il are ca interlocutor de aceasta data pe domnul Dragos Raducan, Secretar General al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.), organizatie care a implinit in primavara acestui an 20 de ani de activitate.
Asociatii, patronate
8

Tendinte si obiceiuri in 2012

Autor: Patrick Pettenuzzo

Domnul Patrick Pettenuzzo ne atrage atentia asupra principalelor transformari care au loc in alimentatia publica mondiala, de la restauratia „comerciala” la cea de lux, cu tendinte care se intrepatrund din perspective etnice, geografice sau estetice, fara nicio prejudecata asupra alaturarii de ingrediente sau a locului unde sunt servite preparatele.
Alimentatie publica
9

Angajarea, de la interviu la perioada de proba

Autor: Patrick Pettenuzzo

Recrutarea este in continuare o problema pentru managementul din ospitalitate, indiferent de categoria locatiei care are nevoie de personal. Interviul este doar inceputul unei relatii complexe, care presupune integrare in echipa, implicare, exigente permanent in schimbare. Iar angajatorul trebuie sa stie ce sa urmareasca, sa ceara, sa evalueze.
Resurse umane
10

Serv. Com. - Imp. Exp. Trading

Autor: Serv. Com. - Imp. Exp. Trading
 
Rezistenta si frumusetea portelanului de la Apulum Alba Iulia, calitatea deosebita a tacamurilor si accesoriilor din inox de la Abert Italia si maiestria sticlarilor italieni regasita in paharele Vetreria di Borgonovo, toate pot fi intalnite in oferta firmei romanesti Serv. Com - Imp. Exp. Trading. Aflati detalii.
Text publicitar
11

Detergenti, degresanti, dezinfectanti si alte produse pentru spalarea vaselor si echipamentelor din bucatarie

Autor: Lucian Nicolescu

Preturile unor produse dedicate pentru spalarea vaselor si echipamentelor dintr-o bucatarie profesionala (detergenti, degresanti, dezinfectanti, substante anticalcar si pentru clatire) nu sunt prohibitive, asa cum veti vedea in aceste pagini. In plus, cumparandu-le, veti beneficia nu doar de un produs, ci de o solutie completa si sigura.
Shopping
12

O vara cu bere, racoritoare si apa minerala

Autor: Lucian Nicolescu

In plin sezon cald, relatia cu furnizorul de bere, de racoritoare si de apa minerala este poate mai importanta ca oricand. Cativa dintre marii producatori si furnizori de profil ne-au aratat preocuparile lor pentru a face fata provocarilor unei veri toride, prin marketing, logistica si o cat mai stransa relatie cu operatorii HoReCa, oriunde s-ar afla acestia.
Focus
13

Grand Gold Juice: 9 dintr-una!

Autor: Grand Gold
 
Descoperiti avantajele sucurilor Grand Gold Juice. Acestea sunt obtinute din concentrate naturale si pot fi preparate direct in locatie cu ajutorul unor dispensere oferite gratuit de firma clujeana Grand Gold.
Text publicitar
14

Brandul - definitoriu pentru lactate, branzeturi, margarina

Autor: Lucian Nicolescu
 
Fie ca sunt produse in Romania, fie ca sunt importate din tari cu mai multa sau mai putina traditie, lactatele, branzeturile si margarina au nevoie de notorietatea unui brand care sa le faciliteze accesul catre piata exigenta a ospitalitatii. Acel nume este o garantie a unei calitati controlate, dar si a sigurantei alimentare, un criteriu obligatoriu de evaluare. 
Focus
15

Noile tehnologii si legislatia romaneasca

Autor: Dr. Ing. Gabriela Berechet, Director General S.C. CIT S.A.

Una dintre cuceririle activitatii de productie culinara a reprezentat-o aparitia masinii de vidat, a utilajului de racire fortata numit blast-chiller sau a celui de congelare fortata numit blast-freezer. Totusi, o interpretare putin bizara a legislatiei face ca utilizarea lor sa fie extrem de limitata – atrage atentia colaboratoarea noastra, doamna Gabriela Berechet.
HACCP
16

Despre oportunitati de investitii si dezvoltare

Autor: Lucian Nicolescu

Am venit aici cu detalii asupra unor teme dezbatute la editia de anul acesta a evenimentului Hotel Tourism & Leisure Investment Forum, pentru a vedea care vor fi principalele zone in care merita actionat si investit in viitor. Este vorba despre realitati romanesti si europene, despre trenduri si fenomene sociale fara de care ospitalitatea nu poate exista.
Eveniment
17

Stiri

Autor: Lucian Nicolescu
 
Va prezentam in aceasta editie cateva deschideri de noi locatii in alimentatia publica (Terasa Berarilor Garden Club,restaurantele Odeon si Sushi ko din Bucuresti). Puteti afla, de asemenea, cum este apreciata de catre romani hrana sanatoasa din restaurante. 
Stiri
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14