PROMOTII
De Ziua Nationala a Romaniei, petrecem romaneste la Hotel Sulina International - Mamaia!
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
Revelion 2019 la Hotel Sulina International - Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 2
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Ospitalitate cat cuprinde!

Autor: Cristina Dobrescu
 
Aceasta editie a Revistei HoRes este una plina de subiecte foarte diverse, mai ales pe segmentul de achizitii; insa, ideea principala a acestui numar este importanta deosebita a ospitalitatii, aceasta fiind unul dintre atuurile care ar trebui foarte bine valorificate in micile hoteluri si pensiuni.
Editorial
2

Echipamentele din dotarea bucatariei si a barului

Autor: David Becker
 
Echipamentele pe care le achizitionati sau le aveti deja in dotarea bucatariei sau a barului tin in mare parte afacerea in picioare. De aceea, este evident necesar ca alegerea lor sa facuta bine si, ulterior, intretinerea acestora sa fie o prioritate.
Alimentatie publica
3

Vox Maris Club - Istoria unui resort de succes pe litoralul romanesc

Autor: Cristina Dobrescu
 
Vox Maris Club este un exemplu de resort dezvoltat pe litoralul Marii Negre, avand la baza mai multe vile si o discoteca construite in regimul trecut si un concept indraznet, adaptat unui sezon estival destul de scurt. Cu toate inconvenientele, printr-o conducere si o strategie reusite, clubul este, la ora actuala, unul profitabil si select, care gazduieste anual, atat turisti romani, cat si straini si, mai nou, diverse evenimente de business sau arta.
Cover Story
4

Hotel Hanioti – reperele unei afaceri grecesti de familie

Autor: Cristina Dobrescu
 
Turismul in Grecia s-a dezvoltat la cotele şi amplitudinea de astazi, de doar cateva decenii incoace, mai mult prin implicarea investitorilor locali, care au simtit ca aceasta este vocatia si sursa lor de venit pe viitor, decat prin implicarea institutiilor statului.
In interviul din acest material, proprietarul hotelului de trei stele Hanioti, din regiunea Halkidiki, subliniaza cateva dintre cele mai importante repere ale dezvoltarii acestei afaceri de familie.
Piata UE
5

Solutii informatice pentru restauratie si hotelarie

Autor: Cristina Dobrescu
 
Sistemele si solutiile informatice salveaza, la ora actuala, mult timp si diverse alte resurse, in aproape oricare dintre domeniile economice in care sunt implementate.
In sectorul hotelariei si restauratiei, cu cat este mai mare o locatie, cu atat aplicatiile software devin mai necesare, insa orice dimensiune ar avea o afacere, ea poate fi astazi condusa mai eficient si avand un control mai mare, folosind soft-ul potrivit. Pe piata noastra, oferta de astfel de solutii sofware este destul de diversa, producătorii intrecandu-se in a fi creativi si flexibili pentru clientii lor.
Focus
6

Sapun, sampon, gel de dus si alte "maruntisuri" cosmetice din camera de hotel

Autor: Cristina Dobrescu
 
Se spune ca, in mare masura, ambalajul vinde produsul. Asa este, insa la capitolul produse cosmetice, nu ne lasam convinsi prea usor. Cosmeticele si accesoriile hoteliere sunt produse care intra in contact direct cu pielea celor care le folosesc, astfel incat calitatea lor iese usor in evidenta in fata clientilor.
Focus
7

Fiecare spalatorie este diferita

Autor: SC SDS GROUP
 
Nici o spalatorie nu seamana cu alta. Sunt diferite din punctul de vedere al echipamentelor, al capacitatii, al scopului propus. Rolul nostru, al specialistilor de la SDS Group, in calitate de membri ai marii familii Electrolux, este de a indruma pe proprietarii noilor spalatorii, astfel incat unitatea sa detină acele utilaje si sa aiba acel flux de operatiuni, care sa asigure cea mai mare productivitate si profitabilitate.
Text publicitar
8

Cat costa o noapte-camera din perspectiva hotelierului?

Autor: Sorin Ionescu
 
Sorin Ionescu, Managing Director, in cadrul firmei de consultanta si management Fivestar Hospitality, revine sa ne prezinte modul modern de abordare a problemelor de calcul al costului unei nopti de cazare. Cunoasterea acestui cost il ajuta pe hotelier sa isi regleze tarifele in perioadele in care inregistreaza probleme cu gradul de ocupare. De asemenea, hotelierul poate trece la utilizarea de instrumente avansate de management, cum ar fi analiza Cost/Volum/Profit, ce permite tintirea nivelului de profit dorit de proprietar.
Management hotelier
9

Bun venit in lumea Delite!

Autor: SC DELITE TEXTILE
 
Grupul Delite, bazat pe o experienta in domeniu de circa 5 ani, ofera clientilor sai o gama variata de dotari hoteliere, de la mobilier la textile si sisteme de prindere de o calitate superioara, atat din productie proprie, cat si prin partenerii sai, acestia din urma cooptati dupa o selectie dura a calitatii produselor si a seriozitatii lor.
Text publicitar
10

Tipuri de bauturi racoritoare pentru piata HoReCa

Autor: Cristina Dobrescu
 
Piata bauturilor carbogazoase si a apelor minerale imbuteliate a avut o dinamica deosebita in ultimii ani, crescand practic an de an. O tendinta  a consumatorului din ultimii 2 ani, care se regaseste la nivel global si face parte din trendurile de consum moderne, este cea spre consumul bauturilor racoritoare necarbonatate. Pentru sectorul HoReCa, tendinta este indreptata spre ambalaje din sticla, reciclabile si economice.
Focus
11

Vinuri si stiluri

Autor: Laurentiu Achim
 
Vinul poate fi clasificat dupa mai multe criterii, insa la moda este clasificarea dupa stil. Sunt aproape la fel de multe stiluri ca si vinuri, dar iata 10 stiluri la moda: alb proaspat, alb plin, alb dulce, alb mutat, rosu fructos, rosu complex, rosu fin, rosu puternic, pur si obscur.
Vinuri
12

Berea, caldura si terasele...Noutati ale verii 2007

Autor: Cristina Dobrescu
 
Desi berea nu mai este, de la o vreme, o bautura consumata doar in sezonului estival, aceasta fiind ceruta tot timpul anului la cote destul de mari, vara ramane perioada reprezentativa pentru consumul de bere, in care se realizeaza si vanzarile cele mai mari.
Piata berii s-a dublat practic in ultimul deceniu. Doua dintre cele mai mari companii producatoare de bere dau amanunte si date legate de noutatile pe care le propun consumatorilor in aceasta vara.
Focus
13

URSUS Twist-off – un alt fel de-a sarbatori

Autor: URSUS BREWERIES
 
Noua sticla URSUS Twist-off, destinata in mod special restaurantelor, teraselor, cluburilor si barurilor – reprezinta, prin forma si caracteristici, spiritul inovator si modernitatea marcii. Un scurt portret al noii aparitii: 0,33l, capac care se desface prin rasucire, fara eticheta, emboss-ata cu logo-ul URSUS in patru puncte. Noua „forma de succes” si locatiile carora e destinata au oferit si inspiratia pentru campania TV.
Text publicitar
14

Frozen Drinks

Autor: Laurentiu Achim
 
Frozen Drinks sunt cockteilurile verii, o combinatie savuroasa si racoritoare de diverse sucuri de fructe sau limonade, gheata pisata si un strop de alcool (lichior, whisky, vodka s.a.). Sunt perfecte in orice ocazie a verii, hranitoare si, mai ales, reci.
Bar
15

Marea "familie" a consumabilelor, o necesitate zilnica!

Autor: Cristina Dobrescu
 
Consumabilele reprezinta o categorie de produse de uz frecvent cu uzura rapida, multe dintre acestea fiind chiar de unica folosinta, si care necesita, evident, o inlocuire frecventa prin achizitii periodice.
Pe piata noastra exista, in prezent, o oferta bogata de consumabile speciale din hartie sau alte materiale pentru sectorul de restauratie si cel hotelier, ofertantii, producatori sau importatori, avand diverse avantaje competitive si folosind diverse canale de vanzare: tip retail, distribuitori sau livrare directa a comenzilor.
Focus
16

Totul este mai usor cu epack in ajutor!

Autor: SC ENIGMA TRADING
 
Suntem printre cele mai apreciate prezente pe piata din Romania datorita conditiilor in care distribuim produse de uz casnic si industrial de tipul consumabilelor, iar pe piata UE, prin exportul de ambalaje. Prezenta produselor noastre pe piata poate fi observata in rafturile principalelor retele: Metro Cash&Carry, Selgros Cash&Carry, Billa Romania, Rewe Romania, Praktiker, Interex, Bricostore, Carrefour, Cora. In acelasi timp, suntem prezenti in fiecare judet al tarii prin distribuitorii nostri - www.epack.ro
Text publicitar
17

Purificatoarele de aer pentru dotarea spatiilor destinate fumatorilor

Autor: Cristina Dobrescu
 
Aplicarea prevederilor legale in ceea ce priveşte fumatul in spatii publice readuce in atentia proprietarilor de locatii din sectorul alimentatiei publice purificatoarele de aer.
La fel ca si in cazul majoritatii echipamentelor necesare intr-o locatie din sectorul alimentatiei publice, echiparea cu purificatoare de aer presupune alegerea unei solutii adecvate respectivei locatii, in functie de mai multi parametri.
Focus
18

Angajarea in sectorul HoReCa

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Fie ca doriti sa angajati o camerista, un bucatar sau un gestionar, interviul pe care il pregatiti, in vederea gasirii candidatilor potriviti pentru aceste posturi, trebuie sa va ajute sa luati cea mai buna decizie, fara a pierde mai mult timp decat este necesar cu recrutarea. Astfel, este bine de stiut din start spre ce anume sa va indreptati atentia cu precadere si ce urmariti exact sa aflati atunci cand aveti in fata un candidat, nu doar citind un CV, ci tot comportamentul candidatului.
Resurse umane
19

On plonge dans l'architecture - plonjam in arhitectura la restaurantul On Plonge din Constanta

Autor: Arh. Sabin Ionescu
 
„On Plonge” este un restaurant cu specific preponderent marin (fructe de mare, peste), iar acest lucru razbate prin „toti porii”:  locatia – pe cheiul portului de agrement, cu dubla deschidere spre golf si mare, arhitectura imobilului – un veritabil „magnet” si, nu in ultimul rand, preparatele marine – ce creeaza dependenta, deci clientela.
Arhitectura si amenajari
20

Tendinte pe piata de condimente si mix-uri pentru sectorul de restauratie

Autor: Cristina Dobrescu
 
Peisajul restaurantelor din Romania s-a schimbat destul de mult in ultimii ani, in primul rand ca numar de locatii, mereu in crestere, dar si ca diversitate a specificurilor culinare oferite publicului. Era firesc ca si piata condimentelor si a mix-urilor sa se specializeze in ultimul timp, iar comerciantii de condimente si alte produse pe baza de condimente sa-i abordeze tot mai special pe cei din sectorul restauratiei, segment de piata deosebit de important pentru ei.
Focus
21

O oferta plina de...sare si piper...

Autor: SC IMACULAT LUKOSERV
 
Imaculat Lukoserv este o firma cu  un personal tanar, flexibil si cu o mare capacitate de adaptare la cerintele pietei. De 6 ani suntem prezenti pe piata HoReCa, incepand cu comercilizarea zaharului in gramaje de 4g sau 5g, in pliculete personalizate. In prezent, oferim zaharina (la bucata), sare de 2 g, piper de 0,3 g, miere de 20 g, ketchup 20 g, muştar, maioneza la pliculete, precum si o bogata gama de condimente si mixuri realizate in statia noastra de mixare.
Text publicitar
22

Condimentele sunt vedetele bucatariei ! Tendinte…

Autor: Patrick Pettenuzzo
 
Condimentele dau adevarata savoare a preparatelor, insa cunoasterea acestora, in toata bogatia si diversitatea lor, este primul pas in arta de a le folosi si combina cu succes in bucataria unui restaurant modern. Va prezentam, intr-o perspectiva a traditiei artei culinare franceze, insa extrem de actuala, un scurt rezumat al unor condimente si uleiuri mai putin cunoscute la noi.
Tendinte
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
SAB NET / CAHM - cosmetica hoteliera cu textura naturala si prezenta europeana
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14