PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 30
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Descopera un loc unic in Romania!

Autor: Medusa Hotel International
Situat in Padurea Baneasa, in inima unei zone verzi, departe de atmosfera zgomotoasa si aglomerata a Capitalei, Stejarii Country Club imbina perfect oportunitatile de networking social si de afaceri cu activitati sportive, fitness si relaxare Spa.
Advertorial
2

Cocor Spa Hotel

Autor: Cocor Turism
Cocor Spa Hotel isi redeschide portile in acest an alaturi de echipa Tourism Consulting & Managemet care a participat la renovarea si dezvoltarea de la 2 stele la 4 stele a complexului si care timp de 10 ani a sustinut managementul operational,  pentru a pune in aplicare o noua strategie de management.
Advertorial
3

Tratamentele SPA

Autor: Text si foto furnizate de: Lacramioara Moroianu - consultant SPA
Experienta SPA 360 de grade se obtine prin facilitatile puse la dispozitie de acel centru SPA, prin atmosfera, prin calitatea serviciilor si nu in ultimul rand prin tratamentele oferite. Despre acestea din urma ne povesteste in acest articol doamna Lacramioara Moroianu, consultant SPA, care a preluat si managementul operational la Cocor SPA din Neptun pentru relansarea acestuia dupa un sezon mai putin fericit in care SPA-ul a experimentat o alta abordare.
SPA & Wellness
4

Tratamente speciale ale casei Haslauer & Kurland

Autor: Leida Impex
Leida Impex va prezinta cateva tratamente cu adevarat speciale, realizate cu produsele casei Haslauer & Kurland, atat faciale, cat si corporale si de infrumusetare.
Advertorial
5

Palatul Noblesse, locul in care design-ul devine arta

Autor: Revista HoRes
Strada Sfintilor nr. 7. Aceasta este adresa care din luna mai 2014 va deveni un punct de reper pentru ceea ce inseamna design-ul de arta sau arta design-ului.
Am avut placerea de a discuta despre acest proiect deosebit cu arhitectul sef de interior, domnul Alessandro Lusito si cu doamna Loredana Preda, managerul de proiect si CEO-ul Grupului Noblesse.
Advertorial
6

O 9 atitudine

Autor: Revista HoRes
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor, membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori si unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International.
Am discutat cu Presedintele ei, domnul Sorin Mierlea, aspecte de interes pentru dumneavoastra, stimati operatori si investitori din turism.
Asociatii, patronate
7

Targul de Turism al Romaniei si Romhotel 2013

Autor: Revista HoRes
In perioada 14 – 17 noiembrie 2013, au avut loc la Bucuresti, in incinta ROMEXPO, a treizecea editie a Targului de Turism al Romaniei si editia 21 a targului Romhotel, expozitie internationala de echipamente, dotari si mobilier pentru hoteluri si restaurante, doua evenimente cu tematici complementare ce au surprins timp de patru zile realitatile turismului autohton si de peste hotare.
Eveniment
8

Posibile solutii

Autor: Revista HoRes
Discutam pe larg in numarul anterior al revistei HoRes despre obiectivele mult asteptatei HORA (Organizatia Patronala a Hotelurilor si Restaurantelor din Romania), a carei infiintare a fost certificata oficial in luna noiembrie a anului trecut si despre principalele probleme ale industriei. Continuam discutia in acest numar de revista, avandu-l ca interlocutor pe domnul Tinu Sebesanu, presedintele organizatiei.
Asociatii, patronate
9

Jambon-beurre, sandvich-ul popular si traditional din Franta

Autor: Text si foto furnizate de: Patrick Pettenuzzo - Saptamana Gustului
Sunt prezentate in acest articol aspecte interesante despre «Jambon-beurre», sandvich-ul atat de popular si traditional in Franta.
Gastronomie
10

Experienta gastronomica: restaurantul lui Paul Bocuse, de langa Lyon

Autor: Text si foto furnizate de: Chef Cezar Munteanu
Bine v-am regasit! De data aceasta, pagina mea gastronomica nu se va numi «recenzie», ci am decis sa o numesc experienta. De ce? Nimic mai simplu. Un tur gastronomic in templul gastronomiei mondiale, m-a facut, inca odata, sa vad realitatile concrete si lumea in care traim.
Lyon… Doar cand rostesti acest nume, iti vin in minte (pentru suporterii Stelei un cosmar, de la Olympique Lyonnais), ca chef sau pasionat de gastronomie: Paul Bocuse. Lyon este tentatia mondiala gastronomica… Cele mai multe restaurante cu stele Michelin, pentru un oras relativ mic, te fac sa traiesti intr-o magie a gusturilor. Ai impresia ca timpul se scurge altfel, ca exista o alta dimensiune a timpului. Probabil ca am inventat «timpul gastronomic»… Dar sa revenim cu picioarele pe Pamant… Am avut in sarcina 6 restaurante cu diferite stele, insa am decis sa va povestesc despre un loc sacru: Restaurantul lui Paul Bocuse, 3 stele Michelin.
Critica gastronomica
11

Ambasadorii Romaniei gastronomice

Autor: Text si foto furnizate de: Gabriela Berechet - consultant gastronomie
De cate ori nu ne intrebam uitandu-ne la emisiunile culinare in care toti se vor Masterchef sau Topchef, cam care este motivul care-i ”mana” in lupta? Sa fie dorinta de celebritate? Sa fie dorinta de o mai buna vizibilitate? Sa fie simt competitional?
Pentru bucatarii profesionisti participarea la o competitie gastronomica internationala are nu doar conotatii profesionale... o sa zambiti: ei sunt si patrioti!
Punand culorile drapelului national pe gulerul bluzei de bucatar, fie ca sunt in echipa nationala, fie ca sunt intr-o echipa regionala ori sunt concurenti independenti, devin ambasadorii tarii, asa, fara scoala de diplomatie, ai Romaniei gastronomice!
Eveniment
12

Bucataria asiatica

Autor: Revista HoRes
Discutam in acest articol cu Maestrul Petrisor Tanase despre bucataria asiatica si influentele asiatice din bucataria europeana.
Gastronomie
13

Stiri

Autor: Revista HoRes
Cititi aici despre 2 evenimente importante care au avut loc la finele anului trecut, care au meritat sa zabovim asupra lor, si anume lansarea L’Atelier – l\'art culinaire, care a introdus noul concept al restaurantului gastronomic, ce mizeaza pe corespondenta intre arta culinara si artele frumoase ca sursa de inspiratie, si evenimentul Great Hospitality, gazduit de Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Stiri
14

Serv. Com. - Imp. Exp. Trading

Autor: Serv. Com. - Imp. Exp. Trading
Rezistenta si frumusetea portelanului de la Apulum Alba Iulia, calitatea deosebita a tacamurilor si accesoriilor din inox de la Abert Italia si maiestria sticlarilor italieni regasita in paharele Vetreria di Borgonovo, toate pot fi intalnite in oferta firmei romanesti Serv. Com - Imp. Exp. Trading. Aflati detalii.
Advertorial
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14