PROMOTII
OFERTA SPECIALA MULTISOFT
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia
Lista stiri Detalii
LOCATII
Shanghai
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

Revista HoRes nr. 33
Nr.Crt.   Articol Rubrica
1

Antonio Passarelli: Trendul cel mai important in acest moment este reprezentat de bucataria sanatoasa

Autor: Revista HoRes
Un excelent profesionist, cu o mare pasiune pentru bucatarie, sarmantul Antonio Passarelli ne-a povestit intr-un interviu savuros despre gastronomie si o parte dintre secretele ei.
Gastronomie
2

Bucataria avangardista

Autor: Revista HoRes
Cunoscut unora ca participant la concursul Top Chef, pentru bucatari profesionisti, unde a obtinut un onorant loc, iar altora ca specialist in bucataria avangardista si furnizor de ingrediente si accesorii specifice acestei bucatarii, Razvan Cruceanu este bucatar si sommelier si, asa cum ne-a povestit, primul importator din Romania de cutite ceramice japoneze si probabil singurul promotor de ingrediente, ustensile si echipamente pentru bucataria moleculara sau de avangarda. Apreciaza foarte mult trufele de calitate, pe care le importa din Italia, Franta si Australia si detine un important magazin online de produse gourmet din Romania, asa cum declara cu mandrie.
Am avut placerea de a-l intervieva despre bucataria avangardista iar informatiile pe care ni le-a oferit sunt foarte interesante si pertinente. 
Gastronomie
3

Experienta gastronomica de exceptie

Autor: Text si foto furnizate de: Chef Jakob Hausmann
Pe 3 martie 2015 am participat la un dineu special in cadrul Bailliage National de Roumanie - Chaîne des Rôtisseurs, organizat  de domnul Franz Rattenstetter, General Manager-ul de atunci al Hotelului Crowne Plaza. Evenimentul a avut loc in restaurantul Citronelle si a fost o cina amicala, la care au participat oameni care au de-a face cu gastronomia sau care cred ca stiu multe despre aceasta. Printre participantii la eveniment s-au numarat doamna Marinela Ardelean – zana vinurilor romanesti – “The Best Sommelier of Romania” in 2014, domnul Franz Rattenstetter, domnul Walter Friedl, Business Manager Lacerta Winery, membru Chaine Africa de Sud si oaspete de onoare la acest dineu, Ulrike si Jonas Schäfer, gastronomi si proprietarii Valea Verde Resort Cund.
Eveniment
4

Trofeul Wynand Vogel

Autor: Text si foto furnizate de: Dr. ing. Gabriela Berechet
Wynand Vogel Bokaal – Trofeul care poarta numele celui mai celebru bucatar al Olandei...
Este al treilea an consecutiv cand sunt invitata la evenimentul culinar al anului din Olanda, desfasurat in Assen, loc mai cunoscut pentru circuitul de motociclism, dar reconfigurat in ultimii ani de niste inimosi care n-au ezitat sa denumeasca fostul trofeu Prince Bernard cu numele celui mai celebru bucatar al Olandei, Wynand Vogel, personalitate a artei culinare nu doar in Olanda, dar si pe alte meridiane, unde si-a etalat  talentul de bucatar si de inovator al bucatariilor, de instructor si mai ales de pasionat de frumusetea incredibila a acestei profesii, extrem de frustrante, pentru care multi sunt chemati, putini sunt alesi!
Eveniment
5

Food plating

Autor: Revista HoRes
In manualele de specialitate ni se spune ca «decorarea preparatelor culinare are un rol deosebit de important in servirea si prezentarea acestora. In selectia preparatelor culinare consumatorul este influentat in primul rand de aspectul exterior al acestora. Starea emotionala fata de hrana este amplificata de tipurile de decoruri folosite» s.a.m.d. Insa platingul presupune mai mult decat emotionarea culinara a oaspetelui. El este desavarsirea unei opere de arta. Practic, decorarea trebuie sa fie cumulul de stiinte practicate pe toata perioada procesului tehnologic, in realizarea farfuriei respective. De la curatatul morcovului, pana la asezarea lui in farfurie, indiferent de starea acestuia.
In spatele culorilor alese este tot stiinta, armonia de a combina ingrediente, intelegerea gusturilor, psihologia consumatorilor.. In mai putine cuvinte, nu poti sa arunci in farfurie, doar asa, de dragul de a pune ceva in farfurie…, ne povesteste despre food plating Chef Cezar Munteanu.
Focus
6

Calificarea personalului

Autor: Revista HoRes
Orice angajator este constient mai mult sau mai putin de importanta capitalului uman, mai ales cand discutam despre piata serviciilor iar calificarea personalului din horeca este o problema spinoasa care da multe batai de cap investitorilor din domeniu. Am povestit cu Maestrul Petrisor Tanase, cunoscut inclusiv pentru cursurile pe care le tine pentru personalul din industrie, despre cele mai importante aspecte ale calificarii salariatilor.
Resurse umane
Prezentare revista Inscrie-te sa primesti GRATUIT revista HoRes Inscrie-te pentru PUBLICITATE in revista HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14