PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       Comunicate de presa
 
     
        CONCEPT MEDIA ADV  a fost infiintata in iunie 2003, ca agentie de publicitate full services si editura.
      In mai 2004, firma Concept Media Adv lanseaza pe piata catalogul HoRes, in 3 formate simultane (catalog tiparit, CD, Internet). 
      Catalogul HoRes este o publicatie de tip business-to-business, care prezinta produse si servicii pentru hoteluri, restaurante, baruri, cofetarii-patiserie si care se distribuie gratuit si nominal factorilor de decizie in segment de achizitii din unitatile de cazare, de alimentatie publica si de divertisment, fara restrictie de pozitionare geografica si de calitate a locatiei. 
      Catalogul HoRes este primul ghid de achizitii destinat exclusiv achizitorilor din industria hotelariei si a gastronomiei, este lider pe piata media de profil si se distribuie atat unitatilor HoReCa existente, cat si celor in constructie sau in intentie de constituire. 
      Catalogul HoRes are aparitie bianuala - editia de primavara apare intotdeauna in luna aprilie, iar editia de toamna in luna octombrie.
      Catalogul HoRes ofera atat cititorilor sai (achizitori si investitori din turism si alimentatie publica), cat si clientilor sai de publicitate (furnizori de produse, echipamente si servicii pentru hotelarie, restauratie, catering) un pachet complet si unic de servicii de informare de specialitate, pentru cititori si de promovare, pentru advertiseri.  
     Cea mai mare parte dintre furnizorii prezenti in catalogul HoRes se promoveaza constant in el de ani buni, o parte dintre acestia, chiar de la prima editie a catalogului, iar, editie de editie, sunt prezentati noi furnizori, nume consacrate in piata de specialitate, in intentia noastra de a oferi cititorilor informatii din toate domeniile de interes pentru ei in activitatea de achizitii.
 
 
La 3 ani distanta de aparitia pe piata a catalogului HoRes, in mai 2007, a fost lansata revista HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes.
Revista HoRes are acelasi target si acelasi mod de distributie ca si catalogul HoRes.
Ea cuprinde informatii de interes pentru toate categoriile de unitati de cazare, de alimentatie publica si de divertisment si apare din 18 octombrie 2007 integral si in format web.
Revista HoRes contine articole de specialitate, redactate de specialisti in domeniu din Romania, Franta, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia; tendinte si analize de piata, inclusiv internationale, dar cu aplicabilitate si pentru piata romaneasca; noutati, stiri, promotii, evenimente din domeniu; atat prezentari de locatii HoReCa interesante din punct de vedere arhitectural si al design-ului interior, cat si profile de succes, care se constituie in modele de business pentru cei care doresc sa demareze o afacere similara, atat din tara, cat si din afara Romaniei; articole orientate spre activitatea de achizitii a cititorilor sai, care surprind trend-urile in domeniu si opinii ale profesionistilor din industrie, publicate la rubrica “Focus”; articole legislative s.a..  
      Publicatiile HoRes apar intr-o calitate grafica si tipar deosebite, se distribuie gratuit si nominal, prin Posta Romana si, direct, in cadrul targurilor de specialitate la care suntem constant prezenti, atat achizitorilor, cat si investitoriilor din toate categoriile de locatii HoReCa. 
      Catalogul tiparit, CD-ul si site-ul HoRes ofera informatii inclusiv in limba engleza, iar revista HoRes, inclusiv in limbile franceza si engleza, pentru investitorii in turism si factorii decizionali expati. 
      Publicatiile HoRes ofera solutia completa, unica, de informare, adaptata constant nevoilor reale ale achizitorilor din hoteluri, restaurante, baruri, patiserii-cofetarii.
 
Mobil: +4 0726.37.99.74 / 5
E-mail:
redactie@hores.ro
 
 

Comunicate de presa

  A aparut editia 8 (octombrie 2007 - aprilie 2008) a catalogului HoRes
  Despre voyeurismul culinar, in noul numar al revistei HoRes
 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14