PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       LOCATIE [Lista locatii]
 
Casa Vinga
 
Localitate Poiana Brasov
Adresa Str. Valea Lunga
Telefon +40-(0)268-262.334
Fax +40-(0)268-262.334
E-mail Apasa aici pentru a trimite e-mail!
Pagina web www.casavinga.ro
Persoana de contact
Functie
Telefon de contact
Mobil
Tip locatie Pensiune
 

Casa Vinga - Poiana Brasov

In centrul statiunii montane Poiana Brasov, nu departe de mai vechiul restaurant Sura Dacilor, o pensiune atrage atentia prin pozitia privilegiata, cu priveliste asupra lacului si asupra Partiei Subteleferic. Este vorba despre Casa Vinga, amplasata intr-o zona inca aerista, ceea ce inseamna nu doar priveliste, ci si linistea mult cautata, fara a avea senzatia ca esti rupt de binefacerile civilizatiei - acces direct la asfalt, un restaurant cumsecade (exista variante, dupa buget), o promenada printre brazi fara teama de Mos Martin... Zona se anima, desigur, iarna, mai ales cand are parte de zapada, iar Casa Vinga este pregatita in acest sens sa inchirieze schiuri cu bocanci si chiar cu lectii de schi pe care unul dintre asociatii la aceasta afacere de familie (Mihai Tatusescu) este tot timpul dornic sa le ofere. In lipsa zapezii si a ploii, pensiunea poate inchiria biciclete si organiza excursii pe doua roti, o metoda eficienta de a trage in piept aerul special de la Poiana Brasov. Gazdele mai pot facilita si plimbari cu ATV-ul in imprejurimi, de exemplu pentru o belvedere asupra Brasovului.

La capacitate maxima, Casa Vinga poate oferi 9 camere duble, 4 apartamente si o camera single – in total 27 de paturi, daca nu calculam posibilele paturi suplimentare, destinate copiilor. Apartamentele, deosebit de spatioase, au fiecare cate 2 camere - living si dormitor. In dormitor este patul in configuratie matrimoniala, iar in living (camera de trecere) este o canapea extensibila pentru 2 persoane. In general, pensiunea are spatii generoase, luminoase, iar atmosfera este una calda, datorata cu siguranta si gazdelor deosebit de primitoare. Camerele se aliniaza standardelor de clafisicare (3 stele): baie cu cabina de dus, televizor cu cablu, frigider, telefon international, ceas desteptator cu radio etc.

Restaurantul de la parterul pensiunii serveste micul dejun al carui cost este inclus (in functie si de sezon) in pretul camerei, dar o echipa de bucatari este tot timpul prezenta pentru a sustine un meniu a la carte sau un eveniment. ”Restaurantul ne este foarte util si atunci cand gazduim grupuri - mici conferinte, team building-uri, aniversari. Datorita unei intrari separate fata de receptie, cu deschidere spre strada, ne putem adresa si altor clienti decat cei pe care ii gazduim in pensiune”, arata reprezentantii locatiei. Printre facilitati, am mai remarcat o sala de conferinte cu 25 de locuri si o parcare destul de spatioasa, frumos intretinuta. Ceea ce a fost insa cu adevarat impresionant a fost spiritul oamenilor care lucreaza aici. Doi membri mai tineri ai familiei au urmat studii superioare, specializandu-se in turism si contribuind din plin la administrarea afacerii. Dar nu este vorba doar despre membrii familiei, ci si despre angajati – bucatari, ospatari, cameriste etc. Pare o familie extinsa, ai carei membri isi petrec uneori concediile impreuna, se completeaza in ceea ce fac, se sprijina la nevoie. Sunt onesti cu clientii, nu promit mai mult decat pot oferi si regreta sincer daca turistii din Poiana Brasov nu au zapada in decembrie. In cateva cuvinte, asteptati-va sa gasiti aici adevarata ospitalitate!

     

     

 

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14