PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       LOCATIE [Lista locatii]
 
Hotel Wels
 
Localitate Baltenii de Sus
Adresa Baltenii de Sus, Comuna Bestepe, jud. Tulcea
Telefon 0740.210.214
Fax 0740.716.041
E-mail Apasa aici pentru a trimite e-mail!
Pagina web www.wels.ro
Persoana de contact Brigitte Popescu
Functie Manager
Telefon de contact
Mobil 0740.210.214
Tip locatie Hotel
 
Hotel Wels – popas intr-o lume miraculoasa


    La Tulcea se ajunge simplu, cu automobilul sau chiar cu trenul. De acolo, tot pe uscat, de-a lungul bratului Sfantu Gheorghe, se ajunge la Mahmudia si mai departe, dar la 23 de km gasesti tot ce iti poate oferi Delta: apa, vegetatie, fauna, pescuit, specific local. Si mai gasesti ceea ce-ti poate oferi civilizatia: mancare buna, utilitati moderne, confort. Este Hotel Wels, din Baltenii de Sus, un punct de referinta pe harta turismului de nivel premium din Delta Dunarii.
 
    Se pot spune multe despre Delta Dunarii, majoritatea lucruri bune si chiar extraordinare – cea mai mare delta fluviala europeana, cea mai importanta fauna ornitologica europeana etc. Unicitatea ei ne obliga cumva la dezvoltarea turismului in aceasta zona, dar si la o responsabilizare suplimentara, pentru a pastra nealterate darurile naturii. Dezvoltarea durabila, ecologia, nu pot fi asigurate prin locatii improvizate, iar ”mersul cu cortul” a lasat in urma prea multe PET-uri. Este nevoie de locatii cu un concept clar, bine utilate, care sa faciliteze accesul la frumusetile naturii in mod neinvaziv. Calea cea mai sigura este sa oferi suficient confort material si psihic pentru ca turistul sa nu se trezeasca pe taramul experimentelor necontrolate. Proprietarii Hotelului Wels (4 stele), sotii Popescu, au inteles acest lucru si administreaza locatia astfel incat sa ofere oaspetelui tot confortul, iar hotelul sa devina un camin in care te intorci dupa calatoriile in lumea miraculoasa a Deltei.

    Hotelul este amplasat pe o colina de pe malul drept al bratului Sfantu Gheorghe, avand o iesire generoasa la Dunare, cu pajiste si chiar o mica plaja care coboara pana la nivelul apei. Asa cum am aratat, se poate ajunge cu automobilul, dar si pe calea apei, daca se doreste asta. Este un aspect important, deoarece accesul in Delta Dunarii este cumva prohibitiv, dependent de ambarcatiuni. Locatia se distinge in peisaj fara a impieta asupra locului, chiar se poate spune ca umanizeaza si contribuie la ecologizarea zonei, data fiind pasiunea pentru natura a proprietarilor. Capacitatea hotelului este un argument in acest sens: nu mai mult de 34 de locuri de cazare, in 13 camere duble twin, 2 matrimoniale si un doubling (2 camere duble cu hol comun si bai separate). Destinata atat segmentului leisure, cat si celui business, are si o sala de conferinte (35 de locuri) si de agrement: biliard, tenis de masa. Terenul de sport in aer liber, pe pajistea de langa Dunare, unde se poate practica volei, badminton sau baschet, un foisor rustic la malul fluviului, terasa, balcoanele generoase ale majoritatii camerelor, plaja cu sezlonguri, toate acestea sunt gandite pentru a raspunde nevoii de relaxare a celor care isi doresc o vacanta. Piscina pentru adulti si cea pentru copii sunt ultimele investitii importante in aceasta proprietate.
    Celelalte servicii sunt parti integrate ale acestui hotel conceput sa functioneze independent, sa faca fata provocarilor izolarii in mijlocul naturii: restaurant cu bar, spalatorie/calcatorie, spatii de joaca pentru copii special amenajate, telefonie, internet, utilitatile obisnuite desigur. Zona de divertisment este punctata (in afara de clasicul televizor) de plimbarile pe Dunare cu propriile ambarcatiuni, pescuit, ski nautic, spectacole cu specific local, plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara, ponei si multe altele.
Proximitatea unor obiective arheologice (cetatile Argamum, Halmyris, Histria, Dinogetia, Enisala etc.) sau religioase (Manastirile Cocosu, Celic-Dere, Saon) sunt variante propuse turistilor si deosebit de accesibile, chiar mai mult decat hotelurilor de pe litoralul Marii Negre. Prin oferta prezentata turistilor romani si straini, se poate spune ca Hotel Wels promoveaza de fapt si turismul in zona - este vorba despre un marketing al locatiei care se bucura de tot mai mult succes in Dobrogea. Iar marketing nu se face (doar) in sezonul de varf – iata o conceptie sanatoasa. La Hotel Wels am remarcat oferte speciale pentru Early Booking, cu discounturi de pana la 20% pentru sejururi lungi, iar oferta pentru sarbatorile pascale ale anului 2011 include, pe langa produsele traditonale, un foc de tabara si un spectacol folcloric.

 

    

 

    

 

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14