PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       NOUTATI Lista noutati
 
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
 
Firmele noastre sunt structurate pe 3 domenii de activitate: divizia media (care editeaza revistele HoRes si Forever Young Magazine), divizia evenimente (care organizeaza HoRes Conference si Conferinta Forever Young Magazine) si divizia de proiectare de arhitectura si design de interior.
 
 
 
 
Printre proiectele de arhitectura pe care divizia de proiectare de arhitectura si design de interior le are in lucru in acest moment, se afla un hotel de 4 stele, P+2E, amplasat in imediata vecinatate a Dunarii, in afara orasului Turnu Magurele.
 
 
 
 
Fatada principala (cea cu intrarea in hotel, cu restaurantul si cu zona spa-ului si a piscinei) vor avea un frumos view catre Dunare.
Este o arhitectura moderna, cubica, cu influente mediteraneene.
Dinamismul fatadelor este dat de intrepatrunderea (intersectia) diverselor corpuri, care au functiuni diferite, cu bara de cazare (corpul central, dreptunghiular, in care sunt repartizate cele 15 camere de la etajul 2 si cele 4 apartamente de la etajul 1 / mezanin).
Pentru a amplifica dinamismul fatadelor si implicit a zonelor de intersectie dintre bara de cazare si celelalte corpuri verticale, au fost folosite elemente din lemn, de tip trafor.
 
 
 
 
La nivelul fatadei principale, corpul vertical care se intrepatrunde cu volumul barei de cazare adaposteste casa scarii, care deserveste hotelului si care este iluminata natural pe toata inaltimea ei, iar la nivelul terasei, deasupra scarii, se afla un superb iluminator.
In stanga intrarii in hotel, volumul care iese si se prelungeste la nivelul parterului din bara de cazare adaposteste restaurantul de 200 de locuri, care are o terasa exterioara acoperita si care este tratata la nivelul celor 2 fatade (cea principala si cea laterala, din drumul de acces) cu trafor de lemn, pentru a-i conferi o usoara intimitate.
In dreapta intrarii in hotel, volumul de la nivelul parterului, care se prelungeste din bara de cazare, deserveste zonei de spa, care cuprinde o superba piscina interioara cu iluminator in terasa de deasupra acesteia, 3 saune uscate si una umeda, sala de fitness si barul. In exteriorul zonei de spa este amplasata piscina exterioara, care va avea un super view panoramic.
 
 
 
 
La nivelul fatadei posterioare, corpul orizontal de la nivelul parterului, care iese din volumul barei de cazare, reprezinta zona de acces catre sala multifunctionala (de 120 de locuri) de la etaj / mezanin si care cuprinde garderoba, zona de lounge si barul.
Volumul vertical central, care intretaie fatada posterioara, adaposteste scara de acces catre sala multifunctionala de la etajul 1 / mezanin. Si aceasta scara, ca si cea de pe fatada principala, este iluminata natural si are iluminator la nivelul terasei etajului 1 / mezaninului de deasupra ei.
 
 
 
 
Din punctul de vedere al tratarii volumului care adaposteste bara de cazare, aceasta este sectionata compozitional in doua de holul de acces catre camere (de la etajul 2), urmarindu-se un joc dinamic al balcoanelor camerelor la nivelul tuturor fatadelor.
Finisajele exterioare folosite in dreptul bacoanelor sunt tencuielile decorative, care imita betonul aparent.
Cele 15 camere de la etajul 2 (atat cele single, cat si cele duble) sunt tratate diferit, atat din punctul de vedere al suprafetei utile, cat si al design-ului interior si al compartimentarii, rezultand astfel 5 tipologii diferite.
 
 
 
Pentru mai multe informatii arhitectii nostri pot fi contactati la nr. de tel.: 0725.733.883.
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14