PROMOTII
Promotie la vopsele decorative
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
SGS ROMANIA – Servicii de verificare a protocoalelor de dezinfectie in contextul pandemiei COVID-19
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a lansat platforma Health 360 care are ca misiune diminuarea autodiagnosticarilor
 
-Platforma Health 360 contine informatii avizate de o echipa multidisciplinara de medici
-Proiectul Health 360 subliniaza importanta unui diagnostic corect si a unui tratament personalizat, intr-un singur loc
-Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a inregistrat in 2017 o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de lei
 
Centrul de Diagnostic si Tratament Provita a lansat platforma www.health360.ro, o platforma dedicata exclusiv pacientilor, cu informatii avizate de o echipa multidisciplinara de medici.

Health 360 isi propune sa acopere ariile medicale fundamentale care au ca simptom principal durerea, dar si specialitati de nisa. Echipa multidisciplinara din spatele platformei Health 360 este condusa de Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic primar Anestezie si Terapie Intensiva, singurul specialist in Terapia Durerii din Romania acreditat de Institutul Mondial al Durerii. Printre medicii care formeaza echipa multidisciplinara a Centrului de Diagnostic si Tratament Provita, se numara:
-Dr. Dorin Bica, medic specialist Neurochirurgie;
-Dr. Ionut Gobej, medic specialist Neurochirurgie;
-Dr. Andrei Ursache, medic primar Ortopedie si Traumatologie;
-Dr. Victor Diaconu, medic primar Chirurgie Metabolica;
-Conf. Dr. Cristian Daniel Alin, medic primar Chirurgie Generala;
-Dr. Alina Teodoru, medic specialist Medicina de Familie;
-Florentina Moraru, specialist Fiziokinetoterapie.
 
„De cand m-am intors in tara si am infiintat Centrul de Diagnostic si Tratament Provita am intalnit cazuri de pacienti care fie au ajuns in stare grava pentru ca au refuzat medicina clasica in favoarea medicinei alternative, recomandata pe internet, fie nu li s-a identificat corect cauza bolii si au fost tratati necorespunzator o lunga perioada de timp sau ar fi putut fi tratati prin alte metode conservatoare sau non-invazive, fara sa fi ajuns la chirurgie deschisa. Aceste cazuri ne-au determinat pe mine si pe colegii mei sa aratam un plus de grija fata de pacienti si sa lansam acest proiect prin care vom fi alaturi de ei zi de zi atat online, cat si in cabinet atunci cand au nevoie. Foarte multi romani aleg sa se autodiagnosticheze si sa se trateze singuri dupa ce au citit pareri neavizate pe diverse forum-uri. Astfel, se poate ajunge la cazuri grave, in care viata pacientului atarna de un fir de ata –  de la o simpla durere de cap ce nu a fost investigata si diagnosticata la timp, la un cancer de creier in stadiul 4.”, a spus Dr. Ovidiu Nicolae Palea, medic primar Anestezie si Terapie Intensiva, singurul specialist in Terapia Durerii acreditat de Institutul Mondial al Durerii.
 

 
Medicii din cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Provita ofera pacientilor suport 360, atat in cabinet, cat si in mediul online, prin platforma Health 360.

 
Continutul acestei platforme este unul pe intelesul tuturor si evidentiaza faptul ca, spre exemplu, un simptom poate avea mai mult de 20 de cauze. Un diagnostic corect pentru fiecare pacient se face numai după o evaluare completa in cabinetul unui medic de specialitate.
Odata ce pacientul a trecut pragul Centrului de Diagnostic Provita, afectiunea ii va fi evaluata multidisciplinar, el beneficiind de un diagnostic corect si de un tratament personalizat, intr-un singur loc.

Totodata, in cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Provita, Health 360 inseamna si preventie. Pacientii care ajung aici pot beneficia de un program special conceput atat pentru barbati, cat si pentru femei, personalizat in functie de varsta si de istoricul medical. “Este vorba despre un program complex si eficient, realizat dupa ghidurile internationale, cu scopul de a preveni cele mai frecvente afectiuni medicale – boli cardiovasculare, anumite maladii canceroase, sindrom de burn out / epuizare, instabilitati musculare majore si multe alte situatii medicale in care se poate afla pacientul. Acest program presupune analizarea riguroasa a starii de sanatate, intr-un singur centru medical, intr-o singura zi, cu ajutorul unui medic coordonator. Acesta stabileste fiecarui pacient un program personalizat, face recomandarile pentru investigatii si ajuta pacientul sa se integreze in circuitul consulturilor multidisciplinare ale unei echipe de medici specialisti cu experienta. Odata inrolat in acest program, medicul coordonator devine un administrator al sanatatii pacientului pe termen lung. Pacientul este rechemat si urmarit anual cu examinarile ulterioare necesare, asigurand astfel continuitatea si integritatea actului medical.”, a completat Dr. Ovidiu Nicolae Palea.
 

Centrul de Diagnostic si Tratament Provita in 2017
Ideea lansarii platformei Health 360 a venit si pe fondul cresterii business-ului Centrului de Diagnostic si Tratament Provita. In 2017, cifra de afaceri inregistrata a fost de aproape 20 de milioane de  lei, in crestere cu 170 % fata de anul precedent.
In total, in cadrul celor 3 sedii ale Centrului de Diagnostic si Tratament Provita s-au facut 27.000 de consultatii medicale, au fost 8.000 de investigatii imagistice si 1.000 de spitalizari de zi.

Despre Centrul de Diagnostic si Tratament Provita
Centrul  de Diagnostic si Tratament Provita cuprinde o retea extinsa de unitati medicale din care mai fac parte Clinica Provita si Clinica de Imagistica Provita “Matei Bals”.
Echipa multidisciplinara din cadrul Centrului de Diagnostic si Tratament Provita reuneste specialitati cu peste 25 de ani de practica in clinici din Europa si din Statele Unite ale Americii.
Centrul de Diagnostic si Tratament Provita este singurul din Romania specializat in tratarea afectiunilor coloanei vertebrale prin interventii minim invazive, precum si prin intermediul infiltratiilor ghidate fluoroscopic sau ecografic in articulatie, ablatie cu radiofrecventa, disectomie edoscopica si epiduroscopie.
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14