PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect de pensiune cu 6 camere si un apartament
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Conferinta Forever Young Magazine
 
Pe 25.10.2019 a avut loc HoRes Conference, evenimentul aniversar al revistei HoRes, la Palatul Noblesse din Bucuresti. Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici: http://www.hores.ro/stiri/HoRes_Conference-I293, https://www.facebook.com/revista.HoRes/, https://www.facebook.com/events/2072402686208268/ si vom detalia in urmatoarele numere ale revistei HoRes.
 
Tot la Palatul Noblesse din Bucuresti va avea loc pe 07.12.2019 al doilea eveniment al nostru din acest an, si anume Conferinta Forever Young Magazine. Organizatorul evenimentului este revista Forever Young Magazine, cea de-a doua revista a noastra, ale carei numere anterioare pot fi lecturate si online aici: https://issuu.com/foreveryoungmagazine-romania.
 
 

Si revista Forever Young Magazine, si Conferinta Forever Young Magazine, au o abordare holistica, integrativa, a conceptului de anti-aging, urmarind atat preventiv, cat si curativ, prelungirea tineretii, prin studii in domeniu, informatii din mai multe specialitati medicale corelate cu anti-aging-ul, nutritie, miscare, relaxare, stil de viata, tehnologii si produse anti-imbatranire.
Vor participa la eveniment vedete model pentru un stil de viata sanatos, personalitati medicale din diferite specialitati, nutritionisti, chefi consacrati care ne arata live ca a gati sanatos poate fi si gustos, specialisti beauty care ne invata cum putem atenua si ascunde urmele timpului, totul intr-un mediu exclusivist.
Accentul se va pune si pe latura practica, nu doar informativa, atat pentru ca la Conferinta Forever Young Magazine vei putea cumpara, pentru tine si cei dragi, produse anti-aging de la companii din domeniu expozante la eveniment, cat si pentru ca vei avea ocazia de a ti se face scanare cu biorezonanta, analiza dermato-estetica a pielii cu un analizator facial medical de ultima generatie, masaj, live cooking, dar si alte surpize.

Urmareste-ne aici:  https://www.facebook.com/foreveryoung.magazine.romania/ si vei fi la curent cu evenimentul, cu toate personalitatile medicale care vor avea prelegeri, o parte dintre ele prezentate in nr. 4 al Forever Young Magazine iar o alta parte in numarul viitor de revista.
Am inceput prezentarea speakerilor pe pagina de Facebook a evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/3028095923927984/, iar pentru detalii si pentru a-ti cumpara locul la eveniment iti stam cu drag la dispozitie la adresele de e-mail: office@hores.ro sau office@foreveryoungmagazine.ro. Locurile la eveniment sunt limitate, astfel incat este
indicata rezervarea rapida.

Organizatorul evenimentului este Forever Young Magazine S.R.L. iar pretul pentru participarea la eveniment este de 100 euro / persoana (nu se aplica TVA).
Cumpara-ti locul la Conferinta Forever Young
Magazine din 07.12.2019 pentru a afla de la personalitati medicale, vedete ambasadoare ale unui stil de viata sanatos, nutritionisti, specialisti beauty si din alte domenii corelate anti-aging-ului, cum sa tii in frau trecerea timpului, caci daca timpul nu-l poti cumpara, macar efectele lui le poti contracara, atat preventiv, cat si curativ, actionand. Te asteptam cu drag! 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14