PROMOTII
KUMA - 20 de ani de reputatie in industria ospitaliera
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
KUMA Romania, partener cu reputatie pentru domeniul HoReCa
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Neurologul Constantin Dulcan despre “Gandurile care ne transforma viata” la Palatul Noblesse
 
Sambata, 10 septembrie 2016, incepand cu ora 11.00, la Palatul Noblesse, sub egida Noblesse Academy, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan va sustine un workshop interactiv cu tema "Creierul si emotiile. Gandurile care ne transforma viata".

Evenimentul este primul dintr-o serie de 12 ateliere ce prezinta un concept unic in Romania: Atelierele “Arta Fericirii”, care presupun participarea la filmarea live a unui interviu realizat de Mirela Vasadi Blasius, urmat de un dialog direct cu Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan.
 
Iti doresti o schimbare substantiala in viata? Vrei sa descoperi mai multe cai ale cunoasterii, sa te dezvolti si sa-ti regasesti resursele catre fericire?
Acum ai ocazia sa participi la un eveniment premium, un concept unic in Romania!
Vei urmari cum se inregistreaza emisiunea de televiziune „Arta Fericirii”, cu Mirela Vasadi Blasius.
Dupa ce vei descoperi tainele unei filmari, vei intra in dialog direct cu invitatul emisiunii, Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, in cadrul unui workshop de doua ore.
Totul, intr-o atmosfera exclusivista, la Palatul Noblesse din Bucuresti.
 
Prof. Univ. Dr. Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog si psihiatru, este autor a numeroase tratate, lucrari si carti de certa valoare stiintifica dar si eseistica, cu ample deschideri spre fascinantele domenii ale Filosofiei Stiintei.
Celebra sa carte "Inteligenta materiei", un best seller, a fost distinsa cu premiul pentru filosofie al Academiei Romane (1992).
Este autorul cartilor: "Somnul Ratiunii", "Mintea de dincolo", "Catre noi insine", "In cautarea sensului pierdut".
 
Gandul e creator, e cea mai puternica forta din Univers. Iar a gandi inseamna a transforma nevazutul in vazut.
Acest principiu va sta la baza Atelierului: "Creierul si emotiile. Gandurile care ne transforma viata".
"Creierul e cel care detine misterul intregii noastre existente. In ADN-ul nostru sunt inscrise premizele sanatatii si ale bolii", spune profesorul Constantin Dulcan.
"Cand comit un act contrar Legii Binelui, imi creez singur mecanismele biochimice care duc la boala. Chiar si la nivelul creierului, innoirea celulelor noastre nervoase este favorizata de o gandire constructiva, optimista si este inhibata de agresivitate, furie si depresie.
Orice emotie negativa blocheaza celulele sistemului imunitar pentru cinci, sase ore. Asta inseamna ca un gand de invidie, de rautate, un necaz ne lasa organismul fara aparare pentru cateva ore.
Pana si ADN-ul nostru face diferenta intre bine si rau."
 
Program:
-10:30 - 11:00: Welcome! Morning Coffee
-11:00 - 12:00: Filmare emisiune "Arta fericirii"; interviu LIVE cu dr. Constantin Dulcan
-12:00 - 12:30: Coffee Break
-12:30 - 14:30: Prezentarea temei; dialog interactiv cu dr. Constantin Dulcan
 
Pret: 250 RON / modul*
* Se acorda discount de 10 % pentru inscrierea la toate atelierele "Arta Fericirii".
 
Modalitati de plata: transfer bancar.
 
Inscrieri: va rugam sa apelati numarul de telefon 0725 942 085 sau sa ne scrieti la adresa de e-mail: cultural@palatulnoblesse.ro.
 
Rezervarea se face prin confirmarea ordinului de plata.
 
Loc de desfasurare: Palatul Noblesse - Lifestyle Palace, aflat in inima Bucurestiului, str. Sfintilor, nr. 7, in spatele Spitalului Coltea.
 
Locuri limitate: 37 de persoane.
 
Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook https://www.facebook.com/noblesseacademy pentru a fi la curent cu informatii despre cursurile si Atelierele ce au loc la Palatul Noblesse.
 
“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste activitatile tuturor brandurilor din Noblesse Group care activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, promovand un lifestyle valoros.
 
Groupul Noblesse este format din brand-urile Noblesse Interiors – showroom-uri de mobilier si decoratiuni de lux, Noblesse Academy – dezvoltare prin arte, biroul de design interior si arhitectura Studio Insign, Asociatia Culturala Noblesse si Lifestyle Palace - Palatul Noblesse.
Sediul central al acestui grup de firme este in Palatul Noblesse, o cladire monument istoric construita in 1881 de catre arhitectul Alexandru Savulescu in stil eclectic, situata pe strada Sfintilor, nr. 7. Din 1903 pana in anii ’50, cladirea a fost proprietatea bancherului Leonid Berkovitz, apoi a intrat in posesia Partidului Comunist si a devenit Cercul Pionierilor si Soimilor Patriei, Sectorul 2. Retrocedata mostenitorilor legali, cladirea va fi vanduta unui nou proprietar, iar in final va ajunge in posesia unei banci. Mai mult de 20 de ani este nelocuita, timpul lansand grave amprente asupra ei, insa din 2012 intra in posesia Group-ului Noblesse care o restaureaza in totalitate, redandu-i frumusetea si eleganta, devenind un centru unic in Europa.
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14