PROMOTII
Pachet AVENTURA IN FAMILIE – Toamna 2018
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Leida este partener Shaerer Elvetia in Romania pentru masini de cafea automate
Lista noutati Detalii
STIRI
Fork you! Un eveniment MEET Design
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
O oaza de wellness in inima Bucurestiului!
 
 
 
 
Technogym, lider pe piata de echipamente fitness premium, wellness si design, deschide un magazin in Bucuresti. Situat pe Strada Luterana numarul 2, in spatele Complexului Radisson Blu, Magazinul Technogym este prima locatie din Bucuresti ce ofera o solutie completa pentru un stil de viata wellness.
 
 
 
Imaginati-va ca exista un magazin in care puteti intra si unde veti gasi tot ceea ce va doriti pentru a putea ramane in forma. Unde expertii va indruma pentru a va putea construi un colt wellness in casa dumneavoastra. Un loc unde puteti reveni, oricand veti dori, pentru a alege solutia perfecta pentru dumneavoastra. Toate acestea se intampla pe Strada Luterana numarul 2, in centrul Bucurestiului, in noul Magazin Technogym.
 
    
 
 
Magazinul, cu o suprafata de peste 115 metri patrati, satisface toate nevoile stilului de viata si reflecta stilul sic si optimizat ce a devenit sinonim cu marca Technogym. Conceptul a fost dezvoltate de cunoscuta companie Italiana de arhitectura STUDIO SGROI, aceeasi companie care a dezvoltat conceptul pentru toate Magazinele si Showroom-urile Technogym din lume, avand ca punct forte crearea remarcabilului Magazin New York, amplasat pe Strada Greene numarul 70, in Soho, New York.
 
               
 
Expuse in Magazinul din Bucuresti, printre altele, gasim Linia Personal, care include produse wellness cu design inovator, cum ar fi Kinesis Personal, o piesa cu un design frumos si un sistem ingenios ce ofera peste 200 de exercitii personale care asigura forta, flexibilitate, echilibru si rezistenta ocupand doar un metru patrat; Linia Forma, echipamente create pentru a se potrivi perfect atat in rezidente de lux, cat si in hoteluri, precum si produse selectate ale liniei cardio Excite+ de la Technogym, echipamente profesionale la cele mai inalte standarde capabile sa reziste celor mai dure conditii de utilizare.
 
                  

Insa produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de design interior, obiecte de arta, care se integreaza perfect in cele mai bune hoteluri, birouri, cluburi, rezidente si centre spa din intreaga lume. Cele mai bune exemple sunt Kinesis Personal, Run Personal, Recline Personal si Cross Personal, produse proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio si care exprima stil si inovatie. Magazinul gazduieste echipamente inovatoare, care elimina toate scuzele celor comozi si dependenti de retelele de socializare, deoarece acum pot dedica mai mult timp sanatatii lor, in timp ce se afla pe Twitter, pe Facebook sau in timp ce verifica ultimele stiri.
 
Run Personal a fost prima banda de alergat cu conectare internet: VisioWeb integrat, un ecran intuitiv, sensibil la atigere, cu interfata multimedia ce permite utilizatorilor sa-si citeasca e-mailurile si sa acceseze site-urile favorite si comunitatile online. Entuziastii fitness isi pot conecta iPhone-ul la platforma digitala, se pot uita la televizor sau isi pot urmari antrenamentul.
 
 
 
Kinesis Personal readuce omul in centrul atentiei. Multumita tehnologiei brevetate “FullGravity Technology”, care permite o miscare 3D naturala si o abordare centrata pe om, se creeaza o experinta dincolo de varsta aparatului, oferind peste 200 de exercitii pentru antrenament, in mai putin de un metru patrat, ajutandu-i pe utilizatori sa redescopere abilitati fundmentale cum ar fi rezistenta, echilibru, forta si flexibilitate.
 
 
 
Recline Personal duce fitness-ul la un alt nivel. Oferind interfata multimedia VisioWeb elimina practic orice scuza pentru a nu va antrena, in timp ce scaunul ergonomic conceput de Vitra asigura mentinerea unei posturi corecte pe toata durata antrenamentului. Acest aparat remarcabil integreaza performanta si stilul , excelenta biomecanica si inovatia.
 
Cross Personal, cel mai recent adaugat membru al liniei Personal, este echipamentul ce transforma antrenamentul intr-o experienta multisenzoriala. Linii elegante si forme gratioase ofera Cross Personal farmecul specific “Made in Italy”, ce surprinde privirea. Ca si la celelalte echipamente din gama Personal, nota distincta Antonio Citterio este evidenta: prin imbinarea materialelor, a formelor si a culorilor a reusit, din nou, sa creeze un produs unic.
 
Linia Forma Line a fost conceputa ascultand nevoile directe ale utilizatorilor finali si incorporand caracteristici ale liniei cardio potrivite pentru cluburi fitness. Au fost implementante caracteristici de siguranta, au fost aduse imbunatatiri in ce priveste detaliile ergonomice, divertismentul personal si comfortul clientului pentru a imbunatati experienta generala a utilizatorului. Insa Linia Forma nu reprezinta doar stil, ea este si practica si functionala. Datorita dimensiunilor reduse, ale de exemplu Spazio Forma si Unica, se poate crea o sala completa acasa in doar cativa metri patrati. Multumita suportului pentru iPad/tableta /telefon inteligent, disponibil (vertical sau orizontal) la toate produsele cardio din Linia Forma, va puteti dedica timpul intereselor personale pastrandu-va motivati pe durata antrenamentului.
      
 
         

Noi, oamenii, ne-am nascut pentru a merge si a ne misca. Din pacate, ritmul de viata agitat al vietii moderne a facut ca populatia planetei sa fie mult mai sedentara ca in trecut, cu consecinte grave asupra starii noastre de sanatate: obezitate, hipertensiune, boli cardiovasculare. De o lunga perioada de timp, Technogym sustine activitatea fizica ca pe o modalitate de prevenire a bolilor, dar si ca tratament pentru sanatatea populatiei. 30 de minute de activitate cardiovasculara de intensitate medie in fiecare zi sunt suficiente pentru a preveni si a reduce riscul de boli cronice si un stil de viata nesanatos.

Adoptand abordarea Technogym centrata asupra omului, Clientii isi pot programa o intalnire la Magazinul Technogym oricand doresc, 7 zile pe saptamana, sunand la 021 311.17.73 sau scriind un e-mail la TGstore@livingwell.ro. Miscarea va face bine!! Faceti prima miscare si sunati/trimiteti un e-mail acum!! LET’S MOVE FOR A BETTER WORLD!
 
 
LIVING WELL
Str. Occidentului nr. 3, et. 3, in incinta Ivy Office Bulding,
sector 1, cod postal 010981
Tel.: 021/ 313.32.08
Fax: 021/ 313.32.09
E-mail:
office@livingwell.ro
Site: www.technogym.com
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
SAB NET / CAHM - cosmetica hoteliera cu textura naturala si prezenta europeana
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14