PROMOTII
Promotie la vopsele decorative
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
KUMA All for You
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Panourile de otel in constructia piscinelor
 
In perioada 4-5 martie 2015 a avut loc la Hotelul Ramada Parc din Bucuresti Conventia de Afaceri pentru Piscine si Wellness organizata de Asociatia Patronala pentru Piscine si Wellness (APPW). In cadrul conferintei « Piscina in Romania » domnul Bogdan Gheorghe, de la firma 3G SPORT-IP, reprezentant A&T Europe Spa, a tratat subiectul panourilor de otel in constructia piscinelor.

Tehnologia panourilor de otel zincat a fost brevetata pentru prima oara in Germania in anul 1960. Aceasta tehnologie a fost distribuita pe toate continentele, in toate regiunile, cu toate tipurile de clima. Cu trecerea timpului a devenit tehnologie de varf pentru piscinele publice si indeosebi pentru cele unde se organizeaza concursuri internationale. Multe dintre piscinele unde au avut loc Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale sau Campionatele Europene au fost realizate cu aceasta tehnologie.
Structura piscinei realizata din panouri de otel zincat poate fi utilizata atat la piscinele private, cat si la cele publice.  Folosind aceasta tehnologie se reduc erorile de instalare si se rezolva foarte multe dintre detaliile de montaj, acestea fiind deja concepute si prevazute odata cu tehnologia de montaj.
Piscinele din panouri de otel zincat se pot realiza peste tot unde pot fi probleme de montaj, cum ar fi:
-etajele cladirilor;
-spatii reduse cu restrictii deosebite;
-pe terenuri instabile cu panza freatica ridicata;
-zone seismice;
-in toate tipurile de conditii climatice si geologice.
Piscina realizata din panouri de otel zincat ofera libertatea realizarii oricarei forme, dimensiuni si curbe dorite, adaptandu-se oricarui proiect fara incidenta majora asupra costului. Ofera posibilitatea construirii de piscine traditionale cu skimmer, skimmer rigola, cu rigola sau cu rigola infinita.
Tehnologia panourilor de otel zincat este folosita acolo unde avem nevoie de o rezistenta statica dar si de una dinamica, fara nicio variatie dimensionala si fara niciun efect creat de actiunea agresiva a apei din piscina. Structura se monteaza pe o placa de beton care reprezinta radierul piscinei. Panourile sunt fixate intre ele cu cate doua suruburi fara sudura, evitandu-se astfel punctele slabe si cele periculoase existente in piscinele traditionale.
La piscinele cu rigola, cota acesteia poate fi realizata cu o toleranta de 1-2 mm pe inaltime, pe tot perimetrul piscinei. In acest mod se creeaza o deversare continuua, fara zone uscate. Totodata, folosirea acestei tehnologii elimina riscul aparitiei fisurilor. In caz de contact cu apa din piscina la interior sau la exterior, otelul zincat nu se distruge.

Panoul de otel zincat garanteaza:
-Durata de viata lunga chiar si intr-un sol extrem de agresiv;     
-Maxima rezistenta la coroziune: test in ceata salina 2.000 de ore, intr-un laborator de certificari acreditat. Aceasta durata de incercari este echivalenta cu o perioada de garantie de 30 de ani;                
-Complet autoportant antiseismic cu rezistenta mecanica de pana la 10 ori impingerea pamantului;
-Rezistent la eforturi de pana la 20.000 kg/mp.
Structura din panouri de otel zincat este echivalenta cu cea realizata cu pereti din beton de 35-45 cm grosime, in functie de tipul de panouri drept sau cu nervuri, pastrand libertatea de conceptie si estetica specifica unei piscine.
Viteza medie de coroziune oscileaza de la un minim de 0,5 microni la un maxim de 3 microni pe an in conditii extreme, astfel fiind evident avantajul acestei tehnologii fata de alte metode de protectie folosite in acest moment.                                           
In general pamantul unde montam panourile de otel zincat nu este foarte agresiv, nedepasind in conditii de maxima agresivitate un consum al stratului protector de 4 microni zn/an.  Solurile calcaroase, calcaroase cu marna, marna cu nisip, nisip si altele de acest tip au o agresivitate redusa, inferioara a 2 microni / an. Solurile argiloase, chiar si cele bogate in turba, au o agresivitate medie de 2-4 microni zn/an.
Panourile de otel zincat pot fi folosite la refacerea si modernizarea unei cuve din beton armat. Tehnologia refacerilor este denumita Renovaction, constand in refacerea integrala a cuvei, a sistemului de recirculare, precum si a hidroizolarii acesteia.
In final as mentiona doua avantaje majore pentru cei care decid sa utilizeze aceasta tehnologie:
-timpi de montaj si punere in functiune diminuati considerabil;
-prelungirea sezonului de activitate deoarece aceasta tehnologie nu este limitata de temperaturile scazute.
Astazi tehnologia panourilor de otel a avansat, pe piata europeana existand chiar si oferte de piscine supraterane realizate in totalitate fara lucrari edilitare (beton armat), usor de montat si demontat, avand partea inferioara realizata tot din panouri de otel zincat (
www.primaverapool.it).

Pentru demonstratia practica, a se vizualiza filmuletul demo de pe  www.3gsport.ro.
 
 
3G SPORT-IP S.R.L.
Str. Balantei, nr. 36A, localitate Corbeanca, judet Ilfov
Telefon: 0733.047.184, 0722.230.233
E-mail:
office@3gsport.ro
Web:
www.3gsport.ro 
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14