PROMOTII
OFERTA HOTEL & SPA 35 MP
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Parteneriat pentru interior elegant, la preturi fara concurenta!
Lista noutati Detalii
STIRI
Specialisti internationali si locali din industria hoteliera se reunesc la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference!
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Peste 60 de companii din industria ospitalitatii expun la ROMHOTEL
 

  

Chefi francezi renumiti sustin master class-uri la ROMHOTEL, intre 17 si 20 noiembrie

Intre 17 si 20 noiembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalitatii, Expozitia Internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante – ROMHOTEL (www.romhotel.ro).  

 
Peste 60 de companii isi prezinta ofertele de produse si servicii specifice pietei HORECA, precum si noutatile aparute intr-un domeniu in care calitatea este pe primul loc pentru consumator.

La cea de-a 24-a editie a ROMHOTEL sunt prezente firme care ofera atat solutii dedicate amenajarii si dotarii hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor si barurilor, cum ar fi: mobilier, decoratiuni si accesorii pentru structurile de primire, unitatile de alimentatie publica, catering, fast-food, cat si echipamente nou aparute, care se pot folosi in cadrul acestora, printre care:
-de pregatire a preparatelor culinare,
-de asigurare a igienei si curateniei,
-de intretinere a retelelor electrice si de incalzire a acestor incinte etc.
Evenimentul da ocazia companiilor romanesti de a-si promova solutiile dedicate jucatorilor de pe piata HORECA, prin stabilirea unor relatii comerciale cu producatori si distribuitori nationali si internationali.
 
Pe parcursul desfasurarii ROMHOTEL, vor avea loc seminarii si demonstratii culinare care ilustreaza tendintele in gastronomia din Romania si de pe plan international.
Astfel, se vor desfasura master class-uri pe temele:
-„Cum sa punem in valoare fructele si legumele in preparatele culinare (design, arta si gust)”, sustinute de Frederic Jaunault - campion mondial in sculptura in fructe si legume (carving), titlu obtinut la concursul „Meilleur Ouvier de France Primeur 2011”.

-“Cum sa fii un bun bucatar si macelar si cum sa pui in valoare partile transate si sa le transformi in terine si alte produse de mezelarie”, sustinute de Jacques Henrio – specialist „charcutier traiteur’’ (specialist in prepararea si designul produselor si preparatelor din carne), campion la „Meilleur Ouvrier de France 1986”, chef jurat in competitii culinare de prestigiu din Franta, membru al Academiei Culinare Franceze si ambasador al chefilor apartinand presedintiei Frantei.

 

De asemenea, in prima zi a ROMHOTEL are loc „Black Sea Food Summit”, primul eveniment regional care reuneste atat „actorii” locali, cat si pe cei internationali, din industria alimentatiei si de food service (servicii de catering), pentru a dezbate pe marginea solutiilor ce deriva din teme precum:
-lupta contra risipei alimentare: situatie actuala, demersuri, politici si legi;
-sisteme de management de reducere a risipei in industria Horeca si a alimentatiei publice;
-protectia mediului din perspectiva selectarii ambalajelor in mod inteligent.
Invitatul principal al Black Sea Food Summit 2016 este Arash Derambarsh (consilier municipal in Paris), initiatorul legii contra risipei din Franta si initiatorul in Comisia Europeana a proiectului aceleiasi legi, la nivel european.
 
Pe parcursul expozitiei, se desfasoara o serie de demonstratii si concursuri de latte art, dedicate barista, sustinute de SCAERomania - Asociatia Romana de Cafea de Specialitate. 

Concomitent cu Romhotel, in Centrul Expozitional ROMEXPO (Pavilioanele C1-C3), se desfasoara Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna (www.targuldeturism.ro).
 
Programul de vizitare al expozitiei ROMHOTEL:
-17-19 noiembrie 2016, orele: 10.00-18.00
-20 noiembrie 2016, orele: 10.00-16.00
Loc de desfasurare: Pavilioanele C4 si C5 Romexpo
  
Bilet intrare adulti / studenti: 10 lei / zi
Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate Biletele pot fi achizitionate si online, accesand aici platforma de bilete Romexpo.
 
Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 3 lei / ora

Alte informatii despre eveniment pot fi obtinute prin intermediul: www.romhotel.ro. 


Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Hotel e-shop - magazin online de textile hoteliere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14