PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Shanghai
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
ROMHOTEL, peste 70 de companii din industria ospitalităţii
 
Între 12 şi 15 noiembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – ROMHOTEL.
Peste 70 de companii din cinci ţări vor prezenta, pe parcursul a patru zile, o serie de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA, precum şi noutăţile apărute într-un domeniu aflat în continuă schimbare şi dezvoltare.
ROMHOTEL (www.romhotel.ro) ocupă la această ediţie peste 2210 de mp şi este organizat în Pavilioanele C4 şi C5 ale Centrului Expoziţional Romexpo. Ţările reprezentate la expoziţie sunt: Bulgaria, Moldova, România, Slovacia şi Ungaria.
La cea de-a 23-a ediţie a ROMHOTEL vor fi prezente firme care oferă atât soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food, cât şi echipamente nou apărute, care se pot folosi în cadrul acestora: produse de asigurare a igienei şi curăţeniei, electronice mari şi mici, produse de întreţinere ale reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte, soluţii de iluminat, etc.
Evenimentul dă ocazia companiilor româneşti de a-şi promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de HORECA, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.
ROMHOTEL oferă producătorilor şi distribuitorilor de mobilier, uniforme, dotări şi echipamente destinate hotelurilor şi altor unităţi din domeniu posibilitatea de a interacţiona cu clienţii finali care pot fi din specialişti din HORECA sau de pe piaţa de retail.

Concomitent cu acest eveniment, în Centrul Expoziţional ROMEXPO ( Pavilioanele C1-C3), se desfăşoară Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă
(www.targuldeturism.ro)
 
Programul de vizitare al expoziţiei ROMHOTEL:
  12-14 noiembrie 2015, orele: 10.00-18.00
  15  Noiembrie 2015, orele: 10.00-16.00
Loc de desfăşurare: Pavilioanele C4 şi C5
Acces:
Bilet intrare adulţi şi studenţi: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită.
Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma  de vânzare bilete.        

Program manifestări conexe
ROMHOTEL – Pavilionul C4-C5

Joi, 12 Noiembrie 2015 
Stand Sărbătoarea Gustului

10:00-18:00 - Degustari inghetata Corso si La Strada, retete cu produse Edenia
12:00-13:00 - Ateliere de pâine şi viennoiserie (produse de brutărie cu specific de patiserie, specialităţi de patiserie de origine vieneză, cum sunt:   pain au chocolat, croissant-ele, etc.; Ateliere sunt coordonate de  Chef Sebastian Soltan – La Loraine, Macromex
13:00-14:00 - Gătit sub vid cu Gilda Serban – Multivacum
14:00-16:00 - Trenduri culinare cu Chef Robert Voicu si Chef Laszlo Szabolcs - Unilever Food Solutions
17:00-18:00 - Cocktail Gusturi si Destinatii (Preparate din Italia, Franta, Romania, Grecia, Belgia si Liban)
 
Stand SCAE ROMANIA – ASOCIATIA DE CAFEA DE SPECIALITATE
10:00-17:00 Calificari pentru proba de Latte Art
 
Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura „Ion Mincu”
10:00-18:00 Expozitie de proiecte:
• Lucrări expuse pe panouri publicitare, ale absolventilor arhitecţi  din Diaspora  - ALUMNI - UAUIM
• Lucrări studenteşti cu hoteluri prezentate pe panouri de tip publicitar.

Stand Organizaţia Somelierilor din Romania – OSR 2011
12:00-13:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
14:00-15:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
16:00-17:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
 
Vineri, 13 Noiembrie 2015  
Pavilion C6, Sala Iorga
Sărbătoarea Gustului şi Romexpo S.A.

11:00-15:00 Black Sea Food Summit
Primul eveniment regional care reuneşte atât actorii locali, cât şi pe cei internaţionali, din industria alimentaţiei şi de Food Service (servicii de catering), pentru a dezbate teme şi soluţii ce au ca scop un viitor mai bun în ceea ce priveşte consumul produselor locale, fără a epuiza resursele şi politicile de anti-risipă alimentară pentru protecţia mediului înconjurator.
Cu această ocazie sunt invitaţi doi chefi de renume (Jacques Henrio, specialist în prelucrarea şi designul de prezentare al produselor şi preparatelor din carne şi Frédéric Jaunault, specialist in designul şi sculptura în fructe şi legume) pe prezentare produselor din Franţa care vor face demonstraţii culinare, însoţite de degustări, în timpul desfăşurării prezentărilor şi dezbaterilor ale căror Teme de interes sunt:
1. Respectarea produsului: cum se optimizează excelenţa şi calitatea produselor tradiţionale?
2. Ecosistem alimentar: care este echilibrul între resurse şi nevoile alimentare, evitând epuizarea regiunii?
3. Management: ce tip de organizare viitoare poate fi adaptată pentru echipele din industria de Food Service (catering) ?
4. Educaţie: ce reforme şi soluţii trebuie implementate pentru o mai buna educaţie pentru industria de Food Service, a alimentatiei si a sectorului HORECA. 
În cadrul acestui eveniment conex al ROMHOTEL vor avea loc discuţii şi demonstraţii culinare care ilustrează tendinţele în gastronomia din România

Pavilion H3
Sala de conferinţe 1
Universitatea de Urbanism si Arhitectura „Ion Mincu”
10:00-14:00 „Semnificaţii si conexiuni în spaţiul arhitectural”
 
Pavilion C4
Stand Sărbătoarea Gustului

15:30-17.00 Cocktail organizat în cadrul Black Sea Food Summit
 
Stand SCAE ROMANIA – ASOCIAŢIA DE CAFEA DE SPECIALITATE
10:00-13:00 Semifinala Coffee in Good Spirits
12:00-18:00 Latte Art - Art Bar
13:00-14:30 Art Bar
15:00-18:00 Semifinala Coffee in Good Spirits
 
Stand Universitatea de Urbanism şi Arhitectură „Ion Mincu”
10:00-18:00 Expoziţie de proiecte:
• Lucrări pe panouri mousse ale absolvenţilor arhitecti  din Diaspora  - ALUMNI - UAUIM
• Lucrări studenteşti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse
 
Stand Organizatia Somelierilor din Romania – OSR 2011
12:00-13:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
14:00-15:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
16:00-17:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
 
Sambata, 14 Noiembrie 2015  
Stand Sărbătoarea Gustului
10:00-11:30 Master Class cu Chef Jacques Henrio, Specialist Traiteur si Charcutier (specialist în prepararea şi designul
produselor şi preparatelor din carne), campion la Meilleur Ouvrier de France 1986
13:00-14:30 Master Class cu Chef Frederic Jaunault, campion mondial în sculptura în fructe si legume, titlu obţinut la concursul  Meilleur Ouvier de France Primeur 2011
16:00-17:30 Master Class cu Chef Jacques Henrio, Specialist Traiteur si Charcutier (specialist în prepararea şi designul produselor şi preparatelor din carne)
 
Stand SCAE ROMANIA – ASOCIAŢIA DE CAFEA DE SPECIALITATE
10:00-13:00 Finala Competiţiei Latte Art
15:00-17:00 Finala Coffee in Good Spirits
 
Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura „Ion Mincu”
10:00-18:00 Expozitie de proiecte:
• Lucrări pe panouri mousse ale absolvenţilor arhitecţi  din Diaspora  - ALUMNI - UAUIM
• Lucrări studenteşti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse.
 
Stand Organizatia Somelierilor din Romania – OSR 2011
12:00-13:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
14:00-15:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
16:00-17:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
 
Duminica, 15 Noiembrie 2015  
Stand Sărbătoarea Gustului
10:00-16:00 Degustări îngheţată Corso si La Strada, retete cu produse Edenia
10:00-12:00 Cupa de Sandwich

Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura „Ion Mincu”
10:00-16:00 Expozitie de proiecte:
• Lucrări pe panouri mousse ale absolvenţilor arhitecţi  din Diaspora  - ALUMNI - UAUIM
• Lucrări studenteşti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse
 
Stand SCAE ROMANIA – ASOCIAŢIA DE CAFEA DE SPECIALITATE
10:00-12:00 Pregătiri pentru Competiţia de Cup Tasting
13:30-16:00 Semifinala şi finala Competiţiei de Cup Tasting
 
Stand Organizaţia Somelierilor din Romania – OSR 2011
12:00-13:00 „Şcoala vinului” - curs de degustare de vinuri
14:00-15:00 „Şcoala vinului” - curs de degusta
 
Despre: ROMEXPO S.A. (www.romexpo.ro) este liderul industriei românești de târguri și expoziții, îmbinând tradiția cu experiența și calitatea de nivel internațional, toate în beneficiul expozanților și vizitatorilor specialiști care, an de an, confirmă buna reputație a firmei.
ROMEXPO S.A. este recunoscut și pe plan internațional, fiind membru cu drepturi depline al Asociației Mondiale a Industriei de Expoziții – UFI, al Alianței Târgurilor din Europa Centrală – CEFA, al Uniunii Internaționale de Raportare a Statisticilor Expozițiilor – CENTREX și al Asociației Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.
Societatea dispune de propriul sau centru de expoziții, denumit Centrul Expozițional ROMEXPO, care se întinde pe o suprafața totală de 100.000 mp. Din 1991, strategia de dezvoltare a societății ROMEXPO S.A. s-a concentrat pe trei direcții prioritare: modernizare, diversificare și specializare, toate acestea într-un efort de creștere substanțială a calității serviciilor atât pentru expozanți, cât și pentru vizitatorii specialiști, din ce în ce mai exigenți.
Pentru alte informaţii, vă rugăm contactaţi: Andreea Caitas,
PR Coordinator, mailto:andreea.caitas@romexpo.ro, tel: 0752 1888 57,  0758 837 759.
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14