PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
SAPTAMANA GUSTULUI, 17 – 27 octombrie 2013
 
Romania se pregateste de cea de-a treia editie Saptamana Gustului. Timp de o saptamana, te invitam sa descoperi combinatii unice de ingrediente, gusturi noi si gusturi vechi, precum si cativa dintre cei mai buni chefi din Europa.
Saptamana Gustului, la a treia editie, se va lansa pe data de 17 octombrie prin evenimentul „Gusturi si Destinatii”, eveniment aflat sub inaltul patronaj al Ambasadei Frantei. O seara de gala ce ne va purta intr-o calatorie pe taramurile batranului continent, unde invitatii se vor delecta cu preparate din mai multe bucatarii europene si cu o degustare de branzeturi DOC franceze, in fruntea cărora este „Roquefort Papillon”.
Chefi VIP invitati: Cedric Chabaudie, Frederic Janault, Bertil Lohmander.
Sub deviza "Bun pentru gust, pentru sanatate şi pentru planeta", realizam activitati si evenimente dedicate unui public numeros, de diferite categorii sociale si de varsta.
Daca in 2012, peste 200 de "lectii de gust" au fost insusite de catre elevii claselor primare, in editia din acest an, in jur de 10.000 de elevi din scolile primare se vor intalni cu profesorii gustului in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Oradea, Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara, Craiova, Sibiu, Arad, Suceava, incepand cu 18 octombrie 2013 si continuand pana pe 11 aprilie 2014. Profesorii Gustului sunt Bucatarii Saptamana Gustului si bucatari fosti concurenti ai primelor doua sezoane MasterChef Romania (Petru Buiuca, Vlad Muresan, Alex Hora, Bogdan Roman, Alex Petricean, Mihai Toader, Mimi Nicolae).
In data de 18 octombrie vom da startul Lectiilor Gustului la Scoala Centrala, unde Chefs VIP invitati din Franta impreuna cu Petru Buiuca, castigatorul primei editii Master Chef din Romania, se vor intalni cu elevii claselor a treia pentru a-i invata cum sa manance echilibrat si sanatos, tinand cont si de placerile gustului.
15 restaurante, între 21 si 27 octombrie, vor permite publicului sa descopere o varietate de bucatarii la un pret atractiv.
Pe data de 22 octombrie la „Fundatia Principesa Margareta” va avea loc un Atelier de Gust deschis atat tinerilor, cat si varstnicilor.
Totodata, studentii de la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti vor avea pe data de 23 octombrie o intalnire plina de delicii pentru a-si potoli capriciile in cadrul evenimentului "Chef in Campus", sub deviza „gustos si sanatos cu buget de student”.
Pe 24 octombrie, un eveniment pilot intitulat  „Intersectie de Meserii”, va avea loc la Scoala Centrală, unde liceenii vor lua la cunostinta despre paleta de meserii ale Gustului.

Mai multe informatii la
www.SaptamanaGustului.ro si
 

 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14