PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Hotel 4 stele, Turnu Magurele, Teleorman
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
SGS ROMANIA – Servicii de verificare a protocoalelor de dezinfectie in contextul pandemiei COVID-19
 
In situația actuala, cu afectarea grava a industriei ospitalitatii si necesitatea repornirii cat mai urgente si in conditii de maxima siguranta, este mai important ca niciodata sa ne asiguram ca procedurile de igiena evolueaza catre un nivel superior, prin cresterea frecventei controalelor, specializarea personalului de curatenie si utilizarea produselor corecte, dar si prin supravegherea acestor proceduri, inclusiv prin testare, pentru evaluarea riscului si disponibilitatea rezultatelor catre public si angajati, generand incredere in randul acestora si deci un plus pentru afacerea dvs.
SGS, unul din liderii mondiali in domeniul inspectiei si certificarii, va ofera servicii de verificare a procedurilor dvs. de curatenie si igienizare, cu toate avantajele care decurg din prestarea acestor servicii de catre o terta parte obiectiva si cu recunoastere mondiala in domeniu.
 
In acest sens:
- Pachetul complet de servicii COVID-19 al SGS va va ajuta in gestionarea eficienta a problemelor dvs. de sanatate si siguranta. Imbunatatirea rezultatelor se adreseaza oricarei probleme de igiena, nu doar celor legate de COVID-19;
 
- Prima faza a verificarii este evaluarea procedurilor dvs. de curatenie si dezinfectie, produselor utilizate si pregatirii / calificarii personalului, cu identificarea zonelor cu potential de imbunatatire;
 
- Cea de-a doua faza este monitorizarea in teren a proceselor de curatenie si dezinfectie, incluzand un plan de prelevare si testare efectiva:
- Verificarea aplicarii efective a procedurilor declarate si asumate
- O prima testare a zonelor cu risc ridicat ce vor fi curatate si dezinfectate, care vor fi marcate cu un produs invizibil in lumina normala. Eficienta curateniei si a protocoalelor aplicate (timp de contact etc.) se va verifica prin asigurarea ca substanta de marcare utilizata a fost indepartata dupa curatenia zonelor respective.
- A doua testare - verificarea in-situ a suprafetelor prin testare ATP (Adenosine Triphosphate) - va fi realizata.
- La solicitare, testari specifice pentru prezenta virusurilor, de tip RT-PCT, cu prelevare compozita, pot fi efectuate intr-o selectie de zone cu risc, pentru a verifica absenta virusului la momentul prelevarii.
 
- Dupa parcurgerea acestor faze si indeplinirea criteriilor de performanta cerute, marca/eticheta SGS va fi furnizata, pentru utilizare in zonele igienizate, in vederea demonstrarii conformarii cu standardele si ghidurile internationale utilizate in cursul verificarii. Aceasta poate fi afisata in diverse zone care au fost supuse verificarii. Mentinerea marcii se va realiza prin aplicarea unui sistem de verificari periodice.
 
* marca de mai sus este un exemplu si poate suferi schimbari
 
- Rezultatul va fi o evaluare a riscurilor amplasamentului, pe baza tipologiei, activitatilor, gradului de ocupare etc., care va defini frecventa operatiunilor de curatenie, dezinfectarilor, esantionarii etc. Intelegem ca acestea vor avea o frecventa mai scazuta in timp la iesirea din actuala situatie de alerta, deci, in viitor, s-ar putea sa vorbim despre controale mai relaxate si despre faptul ca ele pot fi realizate si de la distanta / virtual, sau chiar din propriile resurse.
 
SGS va sta la dispozitie cu orice solicitare de informatii si servicii, sau cu suport pentru a identifica serviciul cel mai potrivit companiei dumneavoastra.
 
Contact:
SGS Romania S.A.
38, Calea Serban Voda 040212, Bucharest
Romania
Telefon: +40 21 335 46 83
E-mail: sgs.romania@sgs.com
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14