PROMOTII
Get Ready for SUMMER
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Proiect clasic hotel 5 stele, Bucuresti
Lista noutati Detalii
STIRI
Produs contrafacut ASEVI PARDOSELI PORTOCALA 1L
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
Spectacol gastronomic si vinuri cu poveste
 
Pe 17 septembrie 2014 a avut loc la Restaurantul “Mica Elvetie” situat in centrul istoric al Bucurestiului, pe Str. Franceza nr. 60, primul eveniment gastronomic de miercuri din seria “Romanian wines make a culinary travel around the world” ce se va desfasura lunar pana in aprilie 2015. 

Scopul acestui eveniment este de a prezenta soiuri alese, noi, de vinuri romanesti impreuna cu sortimente culinare de exceptie, ce poarta semnatura expertului in gastronomie internationala, Chef Jakob Hausmann, proprietarul restaurantului “Mica Elvetie”. 
Seara a fost un adevarat show gastronomic, intr-o atmosfera relaxata, care a debutat cu o varietate amuse-bouche insotita de Spumantul roze de la Stirbey si un tur inedit in bucataria sarmantei gazde. 

 

A urmat antreul de-a dreptul sublim, brulee de fois gras cu salata de valeriana si sos vinegreta de smochine, care a mers de minune cu vinul Dessert de Stirbey de care ne-am indragostit pur si simplu.

 

Primul fel principal, file de tilapia cu sos Grenoblaise si polenta cu trufe, peste care insusi chef Hausmann ne-a presarat celor prezenti la eveniment bucatele de trufe, a fost acompaniat de vinul alb sec Feteasca Regala de Stirbey. Delicios!

 

Al doilea fel principal al festinului culinar, roast beef rose cu garnitura de legume de sezon si piure de cartofi cu sofran s-a potentat desavarsit cu vinul rosu sec Negru de Dragasani al Cramei Stirbey, un vin cu personalitate puternica. 

 

 

Seara a fost incheiata magnific de un desert extrem de simplu si totodata extrem de savuros, clatite umplute cu branza si compot de prune, asociat cu un alt vin dulce, Tamaioasa de Stirbey.

Prezentarea vinurilor a fost realizata chiar de baronul Jakob Kripp care a participat la eveniment alaturi de sotia sa, baroneasa Ileana Kripp, nepoata printesei Maria Stirbey. 

Clasa, rafinament, naturalete sunt alte epitete care intregesc imaginea acestui deliciu culinar care isi merita cu prisosinta euforica descriere. 
Mai multe informatii despre eveniment la telefon: 0742.010.600 iar despre protagonisti la adresele web: www.micaelvetie.ro, www.jakobhausmann.ro, www.gastroexpert.ro

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
150 euro bonus pentru cititorii revistei HoRes - promotie AIR FRANCE KLM ROMANIA
Lista nou intrati Detalii



 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14