PROMOTII
HoRes Conference 2021 si Conferinta Forever Young Magazine 2021
Lista promotii Detalii
NOUTATI
Ansamblu rezidential de 5 blocuri
Lista noutati Detalii
STIRI
Proiect locuinta unifamiliala P+1E Corbeanca
Lista stiri Detalii
LOCATII
Hotel Wels
Lista locatii Detalii
Licitatii on-line GRATUIT Cerere de oferta Recomanda unui prieten
Ghid licitatii on-line Linkuri rapide
Referinte Presa
Cautare avansata dupa :
sau Toate firmele

       STIRI Lista stiri
 
inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania” 22 iulie, Bucuresti
 
Anul acesta, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizatade Build Magazine din Marea Britanie.
   
 
   
Desemnarea “Best Interior Design Studio“ este realizata de catre un juriu intern apartinand BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, cum ar fi excelenta in domeniu, complexitatea si diversitatea proiectelor si inovatiile pe care le aduce pe piata compania respectiva. Acest juriu este format dintr-un grup de evaluatori, specialisti in domeniu, care analizeaza o lista de studiouri de design creata pe baza unei cercetari extinse. Printre membrii juriului se numara directori BUILD, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara. 
 

    
 
In acest an, in urma analizarii tuturor dosarelor nominalizate si a informatiilor suplimentare care au stat la baza consolidarii nominalizarilor, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania”.
   
  
   
„Concentrandu-se pe o multitudine de discipline, Architecture Awards se straduieste sa recunoasca si sa plateasca un omagiu tututor celor care exceleaza in domeniul arhitecturii si designului interior. Dintre toate studiourile de design interior evaluate, de la cele mai mari la cele mai mici, Architecture Awards ii omagiaza doar pe cei care au dovedit excelenta in aceste domenii”, a declarat Kaven Oscar Cooper, Awards Executive.
   
 
   
                                  

Architecture Awards este la cea de-a cincea editie, cu un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor si persoanelor care participala renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial:  
“Premiile castigate de-a lungul timpului de echipa inSIGN by Noblesse Group International sunt o recunoastere importanta a profesionslismului si pasiunii intregii echipe, atribute pe care le punem intotdeauna in slujba clientilor nostri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltam si implementam, fie ca sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuinte. Aceasta distinctie reprezinta pentru noi dovada faptului ca studioul inSIGN este apreciat tot mai mult la nivel international, proiectele noastre raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.
   
   
Numirea studioului inSIGN “Best Interior Design Studio in Romania” reprezinta pentru echipa de specialisti imboldul de a-si urma in continuare pasiunea: “De-a lungul anilor am ales sa ne inconjuram de oameni la fel de pasionati pentru acest domeniu, am ales sa nu facem compromisuri in ceea ce priveste profesionalismul si sa cautam continuu cele mai bune solutii pentru proiectele noastre. Premiul reprezinta o apreciere din partea unor experti in domeniu pentru valorile pe care ni le-am insusit. Pentru noi, aceastare cunoastere este o rasplata bine meritata pentru eforturile depuse si un impuls de a ne face treaba si mai bine.”, a afirmat Alessandro Lusito, arhitect de interior si manager partner inSIGN.  
 
 
    
Despre Build Architecture Awards  
 
Din 2015, cand a fost lansat, in fiecare an prestigiosul Architecture Awards recunoaste si omagiaza cele mai remarcabile lucrari realizate de designeri, ingineri si vizionari, ale caror creatii de design sunt memorabile, inspirationale si maresc orizonturile in acest domeniu.
   
 
 
Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International 
 
Studioul inSIGN by Noblesse Group International ofera servicii complete de arhitectura si design interior pentru proiecte rezidentiale, cladiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spatii publice, sedii de companie si office-uri. Reunind designeri si arhitecti talentati, cu referinte impecabile si cu pasiune in ceea ce fac, echipa inSIGN dezvolta si implementeaza cu succes proiecte de design interior din tara si strainatate.  
 
 
 
Studioul inSIGN este membru al Asociatiei Internationale de Design Interior din Marea Britanie, alaturi de cele mai prestigioase birouri de arhitectura de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award in cadrul „The Most Office”, si au fost nominalizate in cadrul unor importante concursuri internationale de design & arhitectura, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” in cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.
 
Adresa: Str. Sfintilor nr. 7, sector 3, Bucuresti, Romania
Tel.: 0749 280 796
E-mail:
marketing@noblesseinteriors.com  
Web:
www.studioinsign.ro, www.noblesse-group.com
 

Print

BACK

 

REVISTA HoRes, supliment informativ al catalogului HoRes
Revista HoRes nr. 32
Arhiva revista Nr. curent
NOU INTRATI IN HoRes
Proiect pensiune P+1E, cu 7 camere
Lista nou intrati Detalii 
Inscriere
BACK TO HOME | PREZENTARE CATALOG | PREZENTARE CD | OFERTANTI PRODUSE SI SERVICII | EDITORIAL | CONTACT
Licitatii on-line GRATUIT | Ghid licitatii On-line | Cerere de oferta | Linkuri rapide | Recomanda unui prieten | Referinte
Promotii | Noutati | Stiri | Locatii | Revista HoRes | Nou intrati in HoRes | Guest book | Presa


Hores Catalog pentru managerii din unitatile de cazare, alimentatie publica si agrement. Baza de date cu furnizori si produse - Editia 14